Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Slk 200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Merci, merci domnu'!

    Saptamana aceasta comand si curelele: servo, clima plus electromagnet axa cu came (sa fie acolo) si inchei.

    PS. Iti urez acelasi lucru si tie pt ambele fete!
    Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

    Comment


    • #17
      A trecut ceva timp si un mic comentariu cu starea ei ar fi potrit. Sper si niste poze in curand.

      Dupa ceva cercetari pe net, am aflat ca la aceste motoare M111 exista o problema de fabricatie legata de electromagnetul de la axa cu came si anume: in timp, pierde ulei si mai rau incepe sa bage ulei in instalatia electrica. Tot pe net am gasit si rezolvarea: un cablu special de la MB care rezolva problema, el montandu-se intre electromagnet si cablul existent, practic o extensie care elimina urcarea uleiului prin camasa cablului in instalatia electrica. Am comandat cablul si l-am montat, 10 minute toata chestiunea.
      In plus i-am reglat si sistemul de decapotare care incepuse sa faca figuri din cauza unor garnituri, urmeaza sa le schimb si pe alea si-mi ramane sa-i montez si noile curele in sapt in curs.

      Zilele trecute m-am pricopsit cu o groapa in drum pe care n-am avut cum sa o evit asa ca masina a ajuns la echilibrat roti ocazie cu care am refacut echilibrarea pentru toate cele patru roti, sa fiu sigur.

      Bafta!
      Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

      Comment


      • #18
        Bun, o gramada timp si nici un fel de noi informatii. E vremea sa mai spunem cate ceva despre ea.

        De-atunci masina a mai primit doua revizii complete si vizita unor hoti in parcare care mi-au furat capacele de protectie/vizitare de la proiectoare.

        Din nefericire a trecut si printr-un accident, o fatuca n-a vazut culoarea rosie a semaforului si m-a tamponat usor in partea dreapta rezultand usa usor avariata. Reparatia s-a facut integral la dealer ocazie cu care am revopsit capota si hard top-ul care erau usor ciobite de la pietre si bonus din partea dealerului bandourile fata-spate.
        N-as fi crezut ca o masina asa joasa sufera atat de rau de la mersul in coloana, toate pietricelele aruncate in spate de masini se aud cum cad pe capota/hard-top.

        Mecanic se prezinta cum nu se poate mai bine, nu bate nimic, nu trancane nimic, totul e asa cum imi doresc sa fie.

        Acum ca a venit iarna, hard-topul refuza sa se mai deschida, se pare ca frigul nu prea ii face bine si sunt determinat sa investighez motivul. O mie de pareri pe net, daca cineva are idee unde m-as putea duce pt investigatii are o cinste de la mine. Eu am fost la dealer care vrea sa-l desfaca bucati si sa vada ce si cum dar nu sunt de acord, nu curge nimic, nu pare nimic blocat si as vrea sa recurg la solutia asta doar ca ultima varianta. Stiti careva vreun specialist in astfel de probleme prin Bucuresti?

        Masina a mai primit si o sesiune de detailing facuta de mine, voi prezenta pozele in curand. Acuma sunt la birou si n-am cu ce le face dar in zilele urmatoare voi reveni cu poze sa vedeti ce si cum
        Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

        Comment


        • #19
          Uita-te la fire. Si la mine, in diminetile de iarna portiera dreapta fata refuza sa "functioneze". Se deschide din a3a incercare, iar geamul face figuri uneori, la fel si beculetul din buton (cand merge cand nu).
          Incearca sa verifici mufele si locurile unde firele se indoaie in mod frecvent. Se pare ca iarna acestea se contracteaza si nu mai fac bine contact.

          Comment


          • #20
            Multumesc pentru sfaturi. Voi verifica.

            In alta ordine de idei am citit ca masina are niste microcontacte in dreptul stalpilor fata, montati in hard-top care au obiceiul sa dea rateuri si ca mai ales iarna fac figuri. Ii voi verifica si pe ei odata ce ii dibuiesc... dar cum capacul nu vrea sa se desfaca, cred ca imi va fi usor dificil.
            Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

            Comment


            • #21
              Ha! Au trecut doi ani si n-am mai scris nimic dar nici cu masina n-am mai mers.

              Acuma ca vine iarna sa incerc sa ii fac o revizie si sa o scot la plimbare, defazat mai sunt, in loc sa merg cu masina vara, eu ma pregatesc pentru iarna

              Va tin la curent!
              Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

              Comment


              • #22
                Ha! A mai trecut un an, la fel de defazat am ramas, tot iarna merg cu ea, toata vara n-am apucat.


                Am mai trecut prin doua incidente minore, pe partea stanga, la sofer, reparatii facute fara revopsire pentru ca erau urme de vopsea care s-au sters usor si foarte putin indoita tabla. Probabil in parcare pe la vreun supermarket ori pe-acasa m-au atins soferii. Reparatiile au fost facute fără chit, fără vopsire, va zic unde daca sunteti interesati
                A, si am luat si un sanț lat, intr-o parcare, n-am vazut ca e șanț, credeam ca sunt doar flori crescute din asfalt... mda... era dimineata si eram capiat de somn... in fine... am spart baia de ulei. Am pus alta de la un motor la fel. Totul e in regula.
                Hardtop-ul tot asa face. nimic n-am apucat sa verific.
                Si acum partile bune, revizii facute mai des de cat prevede legea, de la ultimul mesaj, din 2014, am schimbat uleiul de trei ori si am mers vreo 2000km,
                schimbat filtru de aer
                schimbat filtru ulei
                schimbat ulei motor MOBIL 1 0W40
                schimbat amortizor capota
                schimbat tampoane motor
                schimbat tampon cutie de viteze
                schimbat geam proiector stanga - am luat o piatra si s-a spart
                schimbat garnituri faruri - mi s-au parut vechi si le-am inlocuit
                si am pus un set de jante pe 17.

                Iata si o poza noaptea. Pe masura ce le gasesc si pe cele de zi, le adaug.
                Attached Files
                Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF