Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme la cald Sprinter 211CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Toata lucrarea sa fãcut fara diagnoza!Am decis sa nu cheltui 500 de euro sa duc mașina la o reprezentanta care a confirmat ca are star diag si ca are si mufa pentru mașina mea pentru ca la banii aia era doar platforma si timpul.Prima data am înlocuit tubul spart,apoi acea electrovalva pe care o banuiam eu!Deja are fãcuti 600 de km si pare ca ieșita azi pe poarta fabricii.Peste 11 ore plec cu ea spre România.Multumiri si de data asta lui Sebi si lui Cristi Nazarov pentru amabilitatea si disponibilitatea acordatã mai rar asa persoane!
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #47
      Am uitat sa Mentionez intervenția sa fãcut întrun service no name dar cu un mecanic care a avut rãbdare sa înțeleagã cum ar trebui sa meargã motorul asta.Momentan daca tot am curatat egr lam lãsat conectat!
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

      Comment


      • #48
        Am ajuns acasã la Piatra Neamț cu bine si fara probleme!Singura chestie e ca uneori cand reduc la relanti motorul se aude exact la la un tir...Stie cineva prin Neamț diagnoza Star Diag?Medie consum pentru 1750 km 8,3%
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • #49
          Aseara am probat sa ii fac diagnoza cu cablu normal iar ca soft autocom si nu sa conectat.De curiozitate am pus si o unealta de modificat km sa vedem daca se conecteaza si nici aia nu sa conectat (tacho2008 pro).Ar putea avea ceva mufa masinii?
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

          Comment


          • #50
            Omule ai dealer Mercedes la Bacau,Iasi ca sa nu mai vorbim de colegul de forum King Kong din Piatra Neamt.Ti se termina concediul........

            Comment


            • #51
              Multumim de aprecieri...Daca aveti drum prin zona,eventual spre mare,te invit la o cafea sa ne cunoastem.Concediu placut.Stima.
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

              Comment


              • #52
                Deja lam contactat pe colegul de forum king kong care e si el in concediu dar se intoarce saptamana viitoare tocmai in timp pentru o verificare amanuntita inainte sa ma intorc in Italia.Intre timp masina a primit oglida dreapta noua din dreapta noua din cauza ca cea vechea avea carcasa sparta si miam cumparat o electrovalvola care comanda turbina sh din dezmembrari sa o am acolo in caz de nevoie chiar daca acum cea de pe masina e noua.Stie cineva ce marime au difuzoarele din bord sub parbriz la Sprinter ca ale mele lipsesc si as dori sa cumpar noi dar nu originale.
                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                Comment


                • #53
                  La masina mea sunt de 10 cm difuzoarele.

                  Comment


                  • #54
                    Multumesc!
                    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                    Comment


                    • #55
                      Am achizitionat 2 difuzoare 10 cm no name care au si tweetere sunt putin mici dar stau si se aud bine per total! Si daca tot neam apucat de fire am montat si o alarma marca Discovery iar ca bonus din cauza ca ultima bucata din toba care face curba in jos era mancata de rugina si fumul se prindea de bara am facut o bucata de tub de 10 cm cu o curba la 45 de grade din inox si arata ceva mai bine acum.In continuare cand o pornesc la rece prima data da fum alb 10 secunde iar apoi dispare de tot nu mai iese nici cand il accelerez.To be continueed...
                      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                      Comment


                      • #56
                        Off-topic.....Legat de difuzoare, depinde cat de pretentios esti, pt ca in acele incinte nici cele mai performante difuzoare nu vor face cine stie ce "zgomot".

                        Comment


                        • #57
                          Am reusit acum 2 zile intrun final sa fac diagnoza cu Star si pentru asta ii multumesc colegului king kong pentru amabilitatea si timpul acordat.Masina se prezinta mult mai bine decat ma asteptam.Postez ceva poze cu erorile relevate si astept pareri!
                          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                          Comment


                          • #58
                            Scuze pentru intarziere la poze.Intre timp mam reintors in Italia, masina a implinit 200000 de km totul se pare ca e in regula.Urmeaza sa gasesc o rezolvare si cu debimetrul.Medie de consum calculata la pompa pentru 1800 km 7,9 , incarcatura 2 persoane 2 iepuri si cam 150 kg bagaje.
                            Attached Files
                            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                            Comment


                            • #59
                              Legat de debimetru daca pe star da valoare 0 as putea sa verific daca el e mort de tot cu un aparat de măsura?Stie cineva ce valori ar trebui sa aibă?Masina se accelereaza foarte bine sunt si pozele de la star atasate!Multumesc anticipat
                              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                              Comment


                              • #60
                                Ma confrunt si cu problema luminilor de mansarier si anume,nu se aprind deloc.Curent in spate nu ajunge am masurat deja,becurile sunt bune sunt deja probate si soclul la bec nui oxidat.Am verificat deja sigurantele de sub volan si sunt toate bune.Stie cineva daca au o siguranță ascunsa sau ce le da lor curent sau de unde?
                                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF