Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ML 63 AMG l

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Originally posted by Tyler View Post
    Mercedes după mine a fost cea mai bună marcă premium de mașini până-n anul 2000.Parcă după 2000 s-a ales praful de ea...exclud S Klasse-ul din 2006 care mi se pare excelent.
    Perfect de acord cu tine. Doar seria S exceleaza. Restul sunt sub ce ofera concurenta.

    Comment


    • #77
      Originally posted by 300zxtt View Post
      Stii ce e hilar? E faptul ca atat de tare te macina acest versus ca ai ajuns sa aduci exemple puerile , numai sa arati ceva ce practic.... e nul. Un lucru vreau sa subliniez: si anume ca...daca tu nu stii anumite lucruri, astea nu inseamna ca nu exista. Depinde foarte mult de dinamica accidentului si unghiul in care a fost lovita masina. Apoi, si de eventualele reparatii ce au survenit pe aceea caroserie. Tu vrei cu o floare sa aduci primavara? Hai ca esti haios..... Cu acel exemplu, ai demonstrat totul....E ca si cand as veni eu cu excelenta idee ca si Mercedes-urile sunt foarte proaste ca se aprind mai ceva ca licuricii in perioada de imperechere... din temir ce. Ca doar e plin netul de poze cu Mercedes-uri luate foc din senin datorita proastei instalatii electrice....

      Exista foarte multe alte modele de masini rupte in doua....chiar daca nu stii, exista multe accidente cu Mercedes-uri rupte in doua. Exista SLR rupt in doua. Exista Bugatti rupt in doua. Ce ai vrut tu sa subliniezi, e practic hilar si fara absolut nici o logica. Sau exista posibilitatea ca Bmw-urile fiind mai rapide si atingand viteze de top pe distante foarte scurte, sa aibe viteze de impact mult superioare celor de la Mercedes, ce le trebuie distante mai lungi sa ajunga aproape de cele atinse de ''gunoaiele'' de Bmw-uri...si de aici si fortele de impact mai mari.

      Spre curiozitatea ta, sasiurile de la Bmw-uri sunt mai rigide si cu o rezistenta mai mare la torsiune, de aici si stabilitatea mai buna, viteze mai mari in abordarea virajelor si alte chestii cu care e superior Mercedes-ului. Fara sa mai aducem in discutie excelentele motoare si mai ales, cutiile de viteze excelent etajate ajutate de diferentiale foarte bine puse la punct....

      Incearca data viitoare, ca in momentul in care incepi o discutie in contradictoriu cu mine, sa te mai documentezi si despre ce ofera concurenta....asa sa nu te faci de cacao.



      Ca sa nu te mai tin pe jar, si cu ocazia asta sa-ti mai imbogatesti cultura ta generala, aceea masina de la Bmw e:http://www.youtube.com/watch?v=CucsJ2V1KmI
      si aici varianta in romana:
      Cei de la G-Power revin in forta cu un nou BMW atomic, gata sa ne (re)aminteasca de ce sunt in stare germanii - cifre astronomice, performante ce-ti taie respiratia si, nu in ultimul rand, doborat noi

      Cum e? Si Turbo S si M6 G-Power matura grav pe jos cu cartoful ala, nu?

      Si uite un alt filmulet in care e testat cartoful ala vs Bmw M6: http://www.youtube.com/watch?v=vFU6GRW2ADE

      In multe alte teste, e cam pe ultimele locuri, asa cum suntem noi obisnuiti sa iasa Mercedes in toate testele....
      Vizionare placuta.....
      Colegu, eu vad ca tu compari mere cu pere, cand ai sa compari M paket cu AMG, mai vorbim, de curiozitate tu ce masina conduci acum?

      Originally posted by mircea600sel View Post
      Este vorba despre moartea printesei Diana si masina in cauza avea 3 ani de la data fabricatiei.
      Ok, dar aceea masina nu s-a rupt in doua, vezi ca sunt filmulete....
      Last edited by mircea600sel; 09-21-2011, 22:21 PM.
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

      Comment


      • #78
        Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
        Colegu, eu vad ca tu compari mere cu pere, cand ai sa compari M paket cu AMG, mai vorbim
        Imi trebuie dictionar sa inteleg ce vrei sa zici aici....

        Comment


        • #79
          Apropo, o discutie interesanta de pe bmwclub:

          Nou venit

          Group:
          Members Posts:
          1 Joined:
          11-May 09 Posted 11 May 2009 - 15:21

          Adi_TM_330d, on 8/Jul/2008, 15:52, said:

          urgent...


          e o problema cunoscuta la cv de la x5,modelele fabricate pina in 2003. am gasit o firma in satu mare care le trimite la reconditionat in germania.dureaza cam 7 zile pina iti trimit cutia reconditionata,garantie 1 an.daca nu schimbi si wandlerul nu ai facut nimic.astia din s-m lucreaza cu cateva reprezentante bmw din tara si au recomandari f. bune.vorbeste cu ei la tel.pe tip il cheama vasile,tel :0261/706020.


          Deci "foarte rar pica cutiile, sunt foarte fiabile"...niste gunoaie ruginite...asta e...sper ca nu te superi prea tare....si ai dreptate acel e 46, era "facut din 4 masini"...buna asta...sudata .....viteza de MIG...vezi ca acolo mai sunt niste "masini la fel de sudate"
          Toate cele bune , drumuri bune.

          Originally posted by 300zxtt View Post
          Imi trebuie dictionar sa inteleg ce vrei sa zici aici....
          Tu stii foate bine ce zic....dar asta e daca nu vrem sa vedem realitatea.
          Last edited by mircea600sel; 09-21-2011, 22:54 PM.
          Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

          Comment


          • #80
            Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
            de curiozitate tu ce masina conduci acum?
            De ce intrebi?

            Comment


            • #81
              Originally posted by 300zxtt View Post
              De ce intrebi?
              Asa din curiozitate , eventual sa vad cat de echidistant si cat de cinstit esti!
              Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

              Comment


              • #82
                Alfa Romeo 159 2.4jtd , Opel Corsa 1.3 cdti, Nissan si Porsche :http://www.clubmercedes.ro/ce-ati-al...hlight=cayenne . Ar mai fii si altceva, dar prefer sa nu dau detalii pe net.Sunt masinile pe care le folosesc zilnic.
                Last edited by 300zxtt; 09-22-2011, 11:21 AM.

                Comment


                • #83
                  Originally posted by 300zxtt View Post
                  Alfa Romeo 159 2.4jtd , Opel Corsa 1.3 cdti, Nissan si Porsche :http://www.clubmercedes.ro/ce-ati-al...hlight=cayenne . Ar mai fii si altceva, dar prefer sa nu dau detalii pe net.Sunt masinile pe care le folosesc zilnic.
                  Ok colegu, cred ca nu vrei sa vorbesti despre BMW-ul 740i, pe care il detii, asa se explica de ce ridici atat in slavi aceasta marca, dar nu imi dau seama de ce demigrezi atat Mercedesul!Oricum sti foarte bine discutia care a avut loc pe bmwclub intre clasa S si seria 7, rezultatul 92, dintre ei voteaza pro S si 98 dintre ei voteaza seria 7, eu zic ca chiar si cu 6 voturi mai putine tot clasa S castiga deoarece acel vot a fost pe un site destinat marci Bmw si toti sunt fani BMW, poate unii chiar bolnavi de BMW, cum e si cazul unor colegi de pe acest forum.
                  Toate cele bune.
                  Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                  Comment


                  • #84
                    http://economie.hotnews.ro/stiri-aut...-super-suv.htm a spart gheata.

                    Comment


                    • #85
                      Asta spune tot. http://www.youtube.com/watch?v=uBArvirNN9k

                      Comment


                      • #86
                        Originally posted by cristiloco View Post
                        Pai si ce spune?

                        Comment


                        • #87
                          Originally posted by codreanu View Post
                          Iar revin cu problema mea!! Acum cativa ani, Bmw spunea ca nu va produce motoare turbo cum facea Mercedes, iar acum uite cum un Bmw TURBO concureaza cu un Mercedes aspirat!!!
                          Niciodata X5 nu va fi mai bun decat ML pentru ca macar Mercedes e foarte bun in teren pe cand Bmw X5 nu e 911 pe strada....Iar panarama aia de ii zic X6 e cea mai mare hidoshenie din istoria Bmw. Lasati-i sa-si cumpere SUV-uri care accelereaza cu 0.4 sec. mai repede si care nu pot iesi dintr-o canalizare ca li s-a rupt roata pe 19-20 cu talon de 35-40 de "teren" ))))
                          CODREANU te inseli,modelul nou de mercedes ML 63 AMG are acum un motor turbo ca si bmw sau porsche a adoptat solutia down size si a aplicatii tubo,daca nu ma insel folosesc motorul de 5,5 litri acum si turbo,motor mult mai puternic si mai eficient si cu un consum mai mic.Numai bine tuturor

                          Originally posted by 300zxtt View Post
                          Pai si ce spune?
                          Ca un Cayene tunat de evotech scoate 530 cp,un bmw x6 m modificat tot de casa rusa de tuning scoate 625 cp fiind bi turbo il cam cearta si il pune sa alerge pentru banii lui pe ml 63 AMG,da stiu ca ml din filmare este stoc AMG si ca altele ar fii rezultatele cu masinile ne tunate
                          Last edited by mircea600sel; 01-05-2012, 10:02 AM.

                          Comment


                          • #88
                            Sa le puna toate 3 stock .... sa vedem atunci cum castiga 3 pointed star !
                            Last edited by mircea600sel; 01-05-2012, 10:03 AM. Reason: Litera mare la inceput de propozitie.
                            Mercedes w123 200 http://www.clubmercedes.ro/my-merced...0.html?t=24300

                            Comment


                            • #89
                              Originally posted by edwardmihail View Post
                              Ca un Cayene tunat de evotech scoate 530 cp,un bmw x6 m modificat tot de casa rusa de tuning scoate 625 cp fiind bi turbo il cam cearta si il pune sa alerge pentru banii lui pe ml 63 AMG,da stiu ca ml din filmare este stoc AMG si ca altele ar fii rezultatele cu masinile ne tunate
                              Cayenne-ul e modelul vechi, 2004-2007... el putea fii concurat cu modelul vechi de ML, adica ML55AMG si corect ar fii fost sa fie cel nou, 957 turbo S exact din aceeasi ani de productie cu ML63 AMG . X5 sau X6 M nu prea ar avea ce discuta cu ML63, ca practic il spulbera. ML63 deabia face fata unui X6 diesel la jumatate din capacitatea lui cilindrica cipat, daramite unui M.


                              Originally posted by robitzoo View Post
                              Sa le puna toate 3 stock .... sa vedem atunci cum castiga 3 pointed star !

                              ML63 AMG pierde in fata vechiului Cayenne, daramite cu cel din generatia lui.

                              http://www.youtube.com/watch?v=OwrsCBlkfr8 citeste tot topicul de la inceput si apoi mai vorbim.

                              Iar daca vrei sa vezi ce forta are un 957 Turbo S , uite o comparatie intre CL63 AMG , care e mult mai rapid decat ML 63 AMG si mai aerodinamic si Turbo S. Uite aici o camparatie corecta.......

                              Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                              Last edited by Luxian; 01-06-2012, 15:36 PM.

                              Comment


                              • #90
                                AMG 6.3-litri,motor V8

                                Banuiesc ca are cam 6203 cmc dupa cum am citit eu undeva si am vazut in mare cum produc motorul intr o filmare

                                Mercedes AMG: This video gives you insights to the development process of the AMG 6.3-liter V8 engine, the first entirely developed engine by Mercedes-AMG.


                                si apoi noul model 63 AMG de 5.5 litri recent dezvoltat

                                Mercedes-Benz E63 AMG: 5.5 V8 biturbo engine / Salón Internacional del Automóvil 2011 Barcelona
                                Last edited by edwardmihail; 06-07-2012, 18:41 PM. Reason: stiu ca gresesc,poate,dar vreau sa arat motoarele 6.3 AMG

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF