Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My W210 E280 4MATIC 2001

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My W210 E280 4MATIC 2001

    Satul de tinut masina iarna in garaj, am reusit sa vand E280 -ul din dotare, si cum nu traia guvernu` fara impozitul meu de 21 mil / an, am luat altul, dar 4MATIC si mai nou, 2001.

    Masina este cu adevarat impecabila, sper sa ma obisnuiesc si cu faptul ca e Break, si este fulllllll (fara piele ). Echipare AVANTGARDE

    - Xenon
    - Cutie 722.6
    - Incalzire aux
    - Trapa
    - Parktronic fata-spate
    - Senzor ploaie si lumina
    - COMAND 2.0, acum si cu TV
    - Telefon
    - Magazie CD
    - Auxiliar audio
    - Suspensie reglabila
    - Climatronic
    - Scaune electrice cu masaj
    - Softclose portbagaj
    - Lumini peste tot, parasolare, usi, manere usi, oglinda, sub bord, la picioare, in spate, o galeata de beculetze verzi, vizibile doar in bezna.
    - Scaune pt copii in bancheta spate
    - GPL secvential de 6000 Ron pus in mai anul asta, pe care nu prea il folosesc, sincer.
    - Un carlig infect pe care o sa-l demontez.

    Are carte de service, are spre norocul meu planetarele fata, discurile cu placute si amortizoarele schimbate de fostul proprietar.

    Am mai scapat in el intr-o luna de cand l-am luat vreo 4500 Ron in schimb de zemuri, cauciucuri, adaptor cu tuner TV, mufa de la cutie(curgea), filtre si un breloc

    Una peste alta, abia astept (de data asta) zapada !
    Am prins ceva prin Predeal acum 2 saptamani, e senzatie maxima, merge ca pe asfalt.
    Si cel mai misto e cand se uita cu dusmanie la tine posesori de W221, ai caror printzese imping la fierul impotmolit in 3cm de omat si cu gume de vara, da` pe 21", veniti la Office doar in camasa

    FACE TOTI BANII !!!
    Attached Files

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

  • #2
    S-o stapanesti sanatos!
    Cum se regleaza suspensia?
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #3
      Originally posted by cutaresku View Post
      S-o stapanesti sanatos!
      Cum se regleaza suspensia?
      Singura. Nu ai ce-i face manual.

      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

      Comment


      • #4
        @cutaresku: La break suspensia pe spate e self-leveling. Indiferent de cât e de încărcată, mașină stă dreaptă (orizontal). Are o ieșire în plus la pompa de servo care merge în spate, și ceva senzor de greutate pe spate (cred că e ca ăla de reglare automată xenon).

        Faină rău mașina! Să o stăpânești sănătos! Dacă te gândești să donezi cârligul, accept donații )
        ...

        Comment


        • #5
          Felicitari! Super masina, cu toate ca mie, personal, nu-mi place breakul W210.
          Iar faptul ca nu are interior piele, nu e nici o tragedie...
          Mercedes CL 200 Kompressor
          Mercedes C 180 Kompressor

          Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

          Comment


          • #6
            Pielea e muuult mai practica, daca ai kinderi. Nu e vorba de fite, ca nu se uita nimeni in masina. Eu am schimbat interiorul cu unul de piele tocmai din acest motiv (ma saturasem de cate milioane dadusem la curatatul tapiseriei).
            Carligul e discutabil: arata urat, insa e practic (factorul teama indus celui ce-si parcheaza masina pupata de fundul tau).
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

            Comment


            • #7
              Originally posted by cutaresku View Post
              Pielea e muuult mai practica, daca ai kinderi. Nu e vorba de fite, ca nu se uita nimeni in masina. Eu am schimbat interiorul cu unul de piele tocmai din acest motiv (ma saturasem de cate milioane dadusem la curatatul tapiseriei).
              Carligul e discutabil: arata urat, insa e practic (factorul teama indus celui ce-si parcheaza masina pupata de fundul tau).
              Pielea de la celalalt w210, ORIONGREY, mi-a mancat ficatii. A crapat in 5 ani de m-a innebunit. Am dat-o cu toate alifiile posibile, am luat de pe e-bay tot ce se putea lua, am reconditionat-o cu chit special (piele lichida) si vopsea, am lacuit-o, am hidratat-o, nici eu nu mai stiu. Si de cate ori se suia careva cu blugi cu fermoar o agata... Umblam vara cu prosop sub c... sa nu transpir, de pantaloni scurti nici poveste. Daca statea la soare, naiba se mai putea urca in masina. Daca aveam ceva de carat pe bancheta dis spate - patura era de baza. Pe 29.01.2010 chiar mi-ai propus un schimb de interioare , mai ca nu mi-a parut rau... Cred ca tu m-ai blestemat

              Referitor la carlig, de cate ori ies dintr-o curte mai inalta sau cobor o bordura, dau cu el prin asfalt si mufa de remorca se freaca de bara, pe care a si crapat-o putin. Are senzori de parcare daca e sa dau cu spatele si daca e sa intre altul in mine, tot kkt-u ala e, daca nu chiar mai rau.

              O seara buna!

              Originally posted by Luxian View Post
              @cutaresku: La break suspensia pe spate e self-leveling. Indiferent de cât e de încărcată, mașină stă dreaptă (orizontal). Are o ieșire în plus la pompa de servo care merge în spate, și ceva senzor de greutate pe spate (cred că e ca ăla de reglare automată xenon).

              Faină rău mașina! Să o stăpânești sănătos! Dacă te gândești să donezi cârligul, accept donații )

              Mersi mult! Era cat pe ce sa o iau pe a lui Mircea dar tineam neaparat sa gasesc un 4matic, ma omoarau drumurile la Predeal iarna.
              Carligul il pastrez pentru zile negre, daca deschid vreo firma de transport persoane pe ultimul drum, car doi, unul inauntru si unul la remorca
              Last edited by Luxian; 12-15-2011, 01:03 AM.

              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

              Comment


              • #8
                Bun motiv sa pastrezi carligul! =))

                Comment


                • #9
                  Frumos, mai ales ca e 4matic cred ca isi face toti banii pe timp de iarna .
                  Ce consum are ?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by iulian_ban View Post
                    Frumos, mai ales ca e 4matic cred ca isi face toti banii pe timp de iarna .
                    Ce consum are ?
                    Benzina 16 in oras si cam 10 afara, gaz ceva mai mult...

                    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                    Comment


                    • #11
                      Cu ajutorul colegului W124RESEARCHER am decodat si VIN-ul,

                      210.281 E 280 4 MATIC

                      whc WDB
                      chassbm 210281
                      chass_ident 1X045676
                      type 210
                      subbm1 281

                      engine 112921 30 799947

                      interior 751A

                      lights HELLA

                      order_num1 0-22587584

                      paint1 298

                      retarder 1 000719 (19-07-2000)

                      transmission 722665 12 286653


                      Code

                      220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
                      248 REAR SEAT WITH INTEGRATED CHILD SEAT
                      249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
                      260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
                      293 Unknown
                      345 RAIN SENSOR
                      352 COMMAND
                      404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
                      414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
                      423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
                      480 SELF-LEVELLING SUSPENSION
                      543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
                      551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
                      581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER
                      600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                      611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
                      612 XENON HEADLIGHT
                      673 HIGH-CAPACITY BATTERY
                      680 Unknown
                      682 FIRE EXTINGUISHER
                      691 BLUE HEAT-INSULATING GLASS ALL-AROUND, GLASS REAR
                      801 AEJ 06/1/M/X
                      819 CD CHANGER
                      873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
                      876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
                      877 Unknown
                      882 INTERIOR SAFEGUARD/TOWING PROTECTION
                      926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
                      954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
                      988 REG. DOC. AND COC CERTIFICATE WITH EC TYPE LABEL
                      750A Unknown
                      298 FOLDG.TABLE ON FRONT BACKREST RIGHT
                      751A Unknown

                      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                      Comment


                      • #12
                        Dotat, Kombi, 4matic.
                        Superb.

                        Comment


                        • #13
                          Prin zapada...

                          Azi, 21.12.11, prin zapada din Predeal. Am oprit si am pornit de pe loc pe o strada cu panta de 45 grade, cu piatra cubica, acoperita cu gheata (la hotel Robinson). Tre sa fac si un filmulet, am mercedes de cand ma stiu, dar 4MATIC-ul e de poveste, nu are legatura cu niciun fel de mercedes cu tractiune spate, asta merge ca pe asfalt !!!
                          Deocamdata ma intorc pe meleaguri Bucurestene, la prima excapada il tavalesc rau
                          Attached Files

                          https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                          Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                          Comment


                          • #14
                            Asemeni colegului nistor@QMT, sunt si eu un fericit posesor a ceva: un bidon de 5l de solutie pentru spalat parbrizul. Am lasat-o 3 zile la sedimentat, apoi o voi turna in vas, filtratata in hartie de calc.
                            La multi ani tuturor!
                            nistor@QMT, no offense !
                            Ai cea mai tare masina de pe forum

                            Sa aveti toti parte la anul de tot ce va doriti !!!

                            Pentru mircea600sel, iti pastrez la frigider o punga cu zapada, d-asta de prin meleagurile noastre. Multe realizari si impliniri acolo in pribegie!!!

                            https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                            Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                            Comment


                            • #15
                              Iarna pe ulita de munte 21.01.2012

                              Iarna pe ulita de munte.

                              4MATIC Rules!!!
                              Attached Files

                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF