Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Să fie pompa servo de vină?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Să fie pompa servo de vină?

    Ştiu că problema a mai fost discutată! Însă ... cu atîtea păreri ...
    am un A 170 Cdi Esp din 99...după achiziţionare .. apar şi surprizele...
    vasul de la pompa de servo era uscat...deci, am mers la sevice şi am pus lichid de servo recomandat de service... toate bune şi frumoase...
    merge stas o săptămănă direcţia... şi apoi....
    SIMPTOME: la viraj maxim volanul devine foarte greu de manevrat...opresc motorul...repornesc şi totul merge ca nou...pănă la un nou viraj maxim...
    DETALII: pompă servo electrică sau ... să nu greseşc electronică....
    casetă de direcţie ... fără ,,plângeri,, ...
    fulie alternator... Ok...
    ÎNTREBARE... de ce merge pompa, până la viraj maxim...şi apoi...:furious3
    aştept sfaturi ... de la PĂŢIŢI....
    Respect tuturor deţinătorilor de A Klasse ... (micile regine ale şoselelor)

  • #2
    Se pare ca esti un caz nou.Unora la viraj maxim li se ardea siguranta, altora le crapa de tot(iremediabil),sau ramanea pornita pompa si dupa scoaterea cheii din contact.
    Ia verifica daca nu ai cumva vreun releu pus artizanal sub vasul pt lichid de parbriz, ori in compartimentul bateriei(in acest caz este alternatorul,ca si in cazul cand pompa ramane pornita dupa luarea contactului).
    Totusi verifica si releul pentru servo, cel pus de la masa in blocul de sigurante.

    Mai arunca un ochi si in vasul pt lichid, si mai completeaza putin; pune la rece aproape de limita maxima, sau chiar la maxim pt a tine evidenta mai bine in timp.Daca simtomele nu dispar readuci la normal nivelul.

    Cum stai cu trepidatiile la relanti cand porneti consumatorii si cand nu ai nici un consumator pornit?Testul il faci pornind masina si lasand-o sa se incalzeasca fara sa aprinzi nici un consumator pana ce relantiul nu scade la 7-800rpm,nu calci deloc acceleratia.
    Daca p parcurs apar trepidatii simtite in scaun,volan,auditiv, dar nu si pe turometru, porneste consumatorii pe rand(in special dezaburire sau AC). ====>>>alternator/baterie
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

    Comment


    • #3
      Îţi mulţumesc pentru ajutor Flavyus! Am să verific prezenţa vreunei improvizaţii sub vasul pentru lichid de parbriz! Ce am uitat să specific este faptul că pe suprafeţe denivelate, cu volan virat la maxim, la plecare de pe loc, se aude un zgomot puternic ascuţit...însă după redresarea volanului totul este normal...
      Despre vibraţii resimţite în volan sau scaun...acum 2 săptămâni, pe un timp rece, cu maşina pornită, dar pe loc, am observat cum farurile oscilau la vederea pe un zid aflat în faţă, resimţind vibraţii uşoare în volan şi mers uşor neregulat al motorului...CULMEA...astăzi la service...am verificat cu testerul încărcarea bateriei, a alternatorului cu faruri şi proiectoare pornite ... şi ...totul Ok!!!!
      Când am completat lichidul la servo...prin viraje maxime stânga-dreapta, pompa lucra în sensul că împingea lichidul, din vas ieşind foarte multe bule de aer...

      Comment


      • #4
        Am mentionat sa verifici prezenta vreo unui releu amplasat artianal si in compartimentul bateriei.
        Daca ieseau bule inseamna ca nu era bine aerisit sistemul, desi se aeriseste virand maxim dreapta-stanga de 2 ori(o fi dus lipsa de lichid de a tras aer)
        Legat de acel sunet ascutit se aude la orice masina, in viraj maxim, mai tare sau mai incet.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

        Comment


        • #5
          EXISTA UN CUPLAJ INTRE PARTEA ELECTRICA SI CEA MECANICA.eu am desfacut una si am reconditionat-o.am facut un cuplaj la strung si merge brici. merge bine si acum are aproape un an de la reparatie
          VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

          Comment


          • #6
            am ajuns la service!!!

            În sfârşit a venit şi răspunsul, după ce am ajuns în cele din urmă la un service!
            P O M P A S E R V O ...!!!!
            Service-ul se numeşte AUTO PARK DEUTCH - oferă şi garanţii pe lucrare şi piesă de la producător!
            Am înţeles că este destul de scumpă, fiind electrică ...dar ... dacă trebuie.... Să FIE!!!!!
            Acum de care să fie...RECONDITIONATĂ la 1700 Ron cu garantie 18 luni sau...
            pe ORIGINAL de la mercedes... 2450 Ron cu garanţie 18 luni....

            Comment


            • #7
              Salut,
              Si eu am schimbat pompa de servo care a fost 940 u piesa la schimb (Recondionata). 1700 este un pret cam piperat. A mea are deja un an si merge fara probleme.

              Comment


              • #8
                la mine la vaneo cand pornesc servo merge foarte usor spre dreapta si forte greu spre stanga .Dupa aproximativ 5 km cand virez stanga isi da drumul brusc ca si cum ceva ar fi tinut o blocata .Asi dori si eu un raspuns pote cineva a mai intilnit acelesi simptome.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by bytyca View Post
                  la mine la vaneo cand pornesc servo merge foarte usor spre dreapta si forte greu spre stanga .Dupa aproximativ 5 km cand virez stanga isi da drumul brusc ca si cum ceva ar fi tinut o blocata .Asi dori si eu un raspuns pote cineva a mai intilnit acelesi simptome.
                  Salve la tine e o problema la caseta e infundat o cale de acces in caseta incearca un ulei mai fluid la mine a dat roade

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF