Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme la A 150

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme la A 150

    Am si eu probleme la clapeta de acceleratie dupa diagnosticare am trecut la curatarea ei si dupa un timp motorul la relantii tot nu merge constant ci fluctueaza in turatie . am sunat si am mers la reprezentanta si mi au spus ca trebuie invatata clapeta de acceleratie ceea ce am si facut dar dupa 500-600 km iarasi revine la mersul fluctuat intre 900 si 1500 tr/min, dac poate cineva sa ma ajute . Va multumesc

  • #2
    Variaza in turatie vizibil pe turometru sau simti in scaun?
    In cazul vizibilitatii pe turometru, ce interval de ai?
    Unless I'm very much mistaken...

    Comment


    • #3
      Variaza in turometru de la 900-1500 tr/min dar precizez ca nu face tot timpul . De cind am curatat clapeta de acceleratie nu am reglat clapeta si a facut o data dar nu am facut nici 100 km deci ma astept sa faca nasoale , dupa ce fluctueaza turatia opresc motorul si pornesc din nou si merge super o perioada . Azi am vorbit cu un mecanic care mi a zis ca poate fii de la senzorul dupa clapeta de acceleratie care se numeste senzor temperatura aer aspirat si la m comandat ( costa 55 ron ) eu lucrez la un magazin de piese auto import deci sunt in tema cu termenii plus de asta sunt pasionat de masini si imi place sa mesteresc la ele si toate modificarile care le pot le fac singur

      Comment


      • #4
        Buna seara
        Exact aceiasi prblema am avut-o si eu .
        Se aprindea " check engine "-ul iar la diagnoza clapeta acceleratie " trebuie invatata " .
        Dupa 2 diagnoze si vre-o 300 roni am intrebat care este totusi solutia, avand in vedere ca de aprope 2 ani aveam in bord acel semn . Raspunsul a fost simplu o noua clapeta acceleratie, care culmea e si pe stoc si costa numai 3000 roni .
        Bineinteles ca nu am luat-o, am demontat singur clapeta de acceleratie fara insa a scoate mufa . Era ffff murdara, am curatat-o cu un spary din comert pentru clapete acceleratie. Ai grija sa protejezi cu o hartie sau orice altceva senzorul de oxigen . Clapeta am curatat-o cu spray-ul respectiv si un penson. Am montat-o la loc si dupa ce am rulat cam 2 km semnula disparut .
        Sunt cam 6 luni de atunci si nu am mai avut astfel de probleme si nici fluctuatii de turatie in intervalul 2000 - 2500 .
        Sper sa rezolvi problema .
        Cu stima

        Comment


        • #5
          Multumesc pentru raspuns dar la mine dupa aprinderea " check engine " am fost la tester si mi a sters eroarea si invatat clapeta dupa un timp a inceput sa faca din nou si atunci a decis sa curat singur clapeta si am demontato jos am curatato cu un spray de la Liqui Moly special de carburator , am vazut senzorul de aer dar nu am umblat la el , dupa ce am montat totul la loc (eu am desfacut mufa de la clapeta ) am pornit motorul care dupa aprox 30 min a avut la relantii oscilatie 900-1500 tr/min am oprit motorul si de atunci nu a mai facut dar precizez ca am rulat aprox 100-150 km . Am vorbit cu un prieten mecanic si a zis ca poate fii si de la senzorul de aer aspirat la-m comandat si acum urmeaza sa-l inlocuesc, va tin la curent

          Comment


          • #6
            Dupa curatarea clapetei de acceleratie problema nu a ma-i aparut si cred ca problema sa rezolvat

            Comment


            • #7
              Problema a reaparut si trebiue sa curat clapeta dar stie cineva cauza eu cred ca e de la filru de aer sport K&N

              De cind am curatato ultima data am facut aprox 27 000 km

              Comment


              • #8
                Am curatat clapeta de acceleratie si am sters si eroarea cu martorul galben cu motor
                Attached Files

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Alin Puma View Post
                  Am curatat clapeta de acceleratie si am sters si eroarea cu martorul galben cu motor
                  totul e OK

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF