Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Proteste la peco in Constanta: joi, 20 ianuarie 2011!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by mircea600sel View Post
    Nu sunt nepasator dar ma enerveaza ca oamenilor li s-a pus pata pe statiile peco cand ar trebui sa mearga la guvern sa le rupa capu' la jegosi.
    Nici la Guvern nu au ce face atata timp cat tara e vanduta in totalitate. Ar trebui sa le rupeti capu` la parinti, bunici etc, aia care au votat cu Iliescu pt un kilogram de malai si mai stiu eu ce si au distrus un viitor decent pentru copii me si ai vostri. Ala a vandut tot ce a fost productiv. Cand Brucan a zis in `90 ca Romaniei ii vor trebui 20 de ani sa inceapa sa-si revina, nimeni nu a crezut. Here we are :-)
    Va trebui sa acceptam mizeria in care suntem, sa nu mai dam vina unii pe altii si cu atat mai putin pe Guvern si sa ne punempe munca. In Romania toti au pretentii dar nu vor nici sa munceasca. Va dau un exemplu cat se poate de concret: maica-mea are o firma de echipamente de protectie. Are 1 angajat si produce at o firma cu 7-8, de aia tot timpul are controale de la fisc ca nimeni nu intelege cum se poate asa ceva. Acum vine partea cea mai tare. Cauta un angajat de 2 ani de zile si nimeni nu vrea smunceasca. Toti care vin sa se angajeze uita paa sa si dea buna ziua,primul lucru pe care-l fac ineaba: Cat dati salariu. Pai ce stii sa faci? Rapunsulvine cat se poate de prompt si sigur: De toare!! Dar nimic cum trebuie. Vrei salariu mare? Te pun la treaba, faci norma si iei salariu mai mare, daca nu iei salariul minim, doar n-o sa investesc in tine, o sa-ti dau si salariu mare desi nu stii nmic si dupa ce ai invatat tot ce trebue, pleci. Stiti care e raspunsul fiecaruia? Decat pe salariu minim pe economie mai bine stau acasa si ma uit la TV si incasez shomajul. ASta e romanu` Afara au cate 2-3 joburi si nimeni nu se plange.Maica-mea pleaca de la 6 dimineata si vine acasa la 12 noaptea, nici nu mai stiu cum arata la fata, iar angajatii au pretentii la salarii mari. Funny. E usor pt angajat sa ceara: el vine la lucru, beleste ochii pe ceas sa vada cat mai are pana pleaca acasa sau cand vien sefu se rupe cu munca, iar patronu plateste. S-a cam terminat cu mizeria asta. Firmele incep sa cada daca nu-si vad de treaba, oamenii raman fara lucru. Concurenta e foarte mare si supravietuieste ala care isi vede de treaba si are calitate
    Va trebui sa lasam protestele si sa ne punem pe treaba. Desi e mai usor sa protestezi decat sa mergi 1-2 ore la munca.

    Cu bine
    Last edited by vegeftw; 01-23-2011, 00:58 AM.

    Comment


    • #17
      Respect opiniile tuturor si va multumesc pentru postari!
      Insa, protestele cu siguranta dau roade indiferent de forma in care s-au facut.
      Dovada: http://www.telegrafonline.ro/1295906...eliminata.html

      vegeftw: Va trebui sa lasam protestele si sa ne punem pe treaba. Desi e mai usor sa protestezi decat sa mergi 1-2 ore la munca.
      Nu doar 1-2 ore, ci chiar si 12 ore pentru unii dintre noi. Pacat ca se taie din salarii! Cum zicea si colegul mircea600sel: "Traiasca cei care i-au votat!" /
      Toti cei care l-au votat isi merita soarta.
      Last edited by 33PRO; 01-25-2011, 15:08 PM. Reason: adaugare text

      Comment


      • #18
        Originally posted by 33PRO View Post
        Respect opiniile tuturor si va multumesc pentru postari!
        Insa, protestele cu siguranta dau roade indiferent de forma in care s-au facut.
        Dovada: http://www.telegrafonline.ro/1295906...eliminata.html



        Nu doar 1-2 ore, ci chiar si 12 ore pentru unii dintre noi. Pacat ca se taie din salarii! Cum zicea si colegul mircea600sel: "Traiasca cei care i-au votat!" /
        Muncesti in fiecare zi cate 2 ore in plus, 6 zile pe saptamana. 6x2=12 :-)
        Eu sper sa scada pretul la combustibil, traiesc in aceeasi tara cu voi, problema e ca nu sunt de acord cu protestele si iesirile in strada.
        Succes!

        Comment


        • #19
          Este rusinos ca un guvern sa nu vada, sau ma rog nu vrea sa vada ca ce se intimpla in tara.
          Daca numa cu iesirile in strada le mai atragem atentia, ce sa facem.
          Este de plans ce se intimpla in tara asta, nu stiu cat va mai rezista asa.
          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

          Comment


          • #20
            [QUOTE=Jacob;177187]Este rusinos ca un guvern sa nu vada, sau ma rog nu vrea sa vada ca ce se intimpla in tara.

            Un guvern dezinteresat de tara, dezorientat, aservit intereselor straine...

            Este de plans ce se intimpla in tara asta, nu stiu cat va mai rezista asa.

            Rezista, rezista, romanului ii dai in cap de o suta de ori si nu zice nimic...

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF