Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa-mi cumpar A klasse cu cutie automata!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Am un A140 de vanzare stare foarte buna . DAca te intereseaza astept sa ma contactezi .

    Comment


    • #17
      a mea din 1998 a iesit euro 3 e a160 cu cutie manuala.vezi ca e o lista cu seria de motor vit maxima, puterea in kw.mie mi a iesit euro 3 si asa scria si in lista aceea.daca vrei lasa datele sa ma uit.bafta

      Comment


      • #18
        ca sa fiu cat se poate de obiectiv am si eu de ceva vreme un a160 af 2000 cutie automata steptronic (mie sincer nu imi plac mai deloc - prefer masinile berline / manuala) , am cumparat-o acum 3 ani de la var-miu din germania , masina super bine intretinuta , orice reparatie schimb de ulei facut in reprezentanta a cumparato de noua modelul clasic nu era chiar " varful" in ceea ce priveste dotarile , am luat masina la 67 000 km , acum am putin peste 140k, pot sa spun ca masina se comporta bine chiar foarte bine in oras , la drumuri lungi ce sa spun i-as da un 7 de la o scara 1-10 si asta din urmatoarele motive:
        a) o senzatie nasoala cand trec camionangii pe langa tine (nu te simti in siguranta nicidecum- desi clar ca nu se rastoarna cum am vazut ca mai se scrie pe aici)
        b) masina fiind foarte scurta daca ai "norocul" sa dai peste o groapa si cu rotile din spate afecteaza instant directia (mai ales la viteze peste 120)
        c) nu vreau sa fiu rautacios dar daca intru in curba cu 80 simt ca pic de pe scaun (dar dat fiind faptul ca este o masina de oras si daca am merge regulamentar cf legislatiei merge bine)
        d) nu stiu ce zic alti de consum dar va spun cu mana pe inima :
        *11 l /100 km urban
        *8.5 /100 km extra (viteza pana in 110)
        *9.5-12l / 100 km (peste 130)

        *clima pornita

        e) filtrele sunt destul de scumpe (benzina,aer,polen, cutie viteze)
        pot sa spun ca m-a costat 500 lei cu tot cu ulei vreo 270 lei ii doar filtru de benzina (groaznic de scump in comparatie cu alte marci de masini si inclusiv)

        Una peste alta este un MB , in concluzie te costa ceva la intretinere , daca vrei sa ii mai faci si un casco deja poti sa spui ca lasi cel putin 5-600 lei/luna numai pe combustibil si casco (cel putin in cazul meu) , si inca ceva trebuie sa stiti foarte important daca o iei sh trebuie sa ai neaparat un mecanic bun si sa te "imprietenesti " cu el pentru ca daca o duci la MB o sa te omoare cu manopera , chiar recent am vazut o factura cu manopera la un A - class de 4700 lei si piesele costau 1900 ...... deci atentie mare !! (multe lucrari necesita sa dea jos motorul de pe masina- de aici si timpul de lucru creste)

        Eu am bagat in el de cand l-am luat in jur de 700 eur + schimburile de rigoare (ulei , filtre ) la care este bine sa le respecti termenul/km

        2 telescoape 190 eur
        1 pompa de alimentare 210 eur
        4 gume 250 eur
        + ceva maruntisuri

        De cateva saptamani se aude un trancanit , probabil o fi de la role deja are o varsta

        Ma bucur ca am putut sa va fiu de folos

        Comment


        • #19
          Salve eu sint super multumit de MB personal A170 diesel automata oam de 2ani dar problema cu ESP ma enervat rau si vreau sa o dau ,an 2000 140000 km ce ZICI TE INTERESEAZA

          Comment


          • #20
            Multumesc tuturor ofertelor dar am deja un A Klasse

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF