Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cu cât ţi-ai vândut Mercedes-ul ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cu cât ţi-ai vândut Mercedes-ul ?

    Mulţi dintre noi am avut mai multe maşini, am vândut poate unul sau mai multe Mercedes-uri.
    Propun să postăm preţurile de vânzare pentru a servi ca ghid viitorilor cumpărători pasionaţi de Mercedes cu privire la adevărata valoare de piaţă a maşinilor noastre.

    Încep eu :

    Mercedes C 180 , 1995 , manual 5+1 , 306.000 km, climatronic digital , motor refăcut brici, tapiţerie de piele gri impecabilă , scaune faţă comandate electric,
    oglinzi electrice heliomate , rabatabile electric , geamuri termo albăstrui.
    Absolut toate butoanele şi comenzile funcţionau .
    Suspensie faţă schimbată , tobă finală schimbată, gume de iarnă noi.
    Maşina consuma 13 % în oraş , 8 % în afară.

    Am cumpărat-o cu 5000 de euro din Vâlcea în 2007.
    Am băgat vreo 2000 de euro în ea (motorul refăcut, suspensia faţă, evacuarea , filtre , fişe , etc...) numai în piese.

    Am vândut-o cu 4000 de euro în Constanţa în 2008 pentru că aveam nevoie de bani. Menţionez că nu aveam copilul în spital şi nici nu mă ascundeam de cămătari sau bănci.

    Sunt sigur că mulţi avem astfel de poveşti de război cauzate de pasiunea noastră oarbă pentru aceste fiare. Postând aici ne ajutăm pe noi la o viitoare achiziţie, aşa văd eu lucrurile.

  • #2
    W124 din '90 250 D cumparat in 2006 septembrie cu 4500 euro si vindut in 2009 martie cu 1900. Imi trebuia o masina mai mica pt a practica ca instructor independent in timpul liber si gasisem o masina fabricata in 2004 la pret foarte bun - care de fapt inca o mai detin.
    Stefan

    Comment


    • #3
      Ideea este.........de o masina de bucuri cand o cumperi si cand o vinzi ........cam asta-i viata!

      Comment


      • #4
        Eu mi am luat un 300 sel w126 din 88 impecabil pe care am dat 4700e in 2006 iunie apoi l-am dat in Februarie 2007 la schimb cu un w126 280se tot impecabil si mi a mai dat dif 1500e dupa asta in Iunie am dat 280se cu 4300e apoi am plecat direct in Germania si mi-am adus o splendoare de w126 din nou sel pe care il am si acum.Consider ca am facut alegeri bune si nu am pierdut aproape deloc.
        Last edited by no problem; 04-15-2010, 11:35 AM.

        Comment


        • #5
          Am cumparat in 2006 parca un W123, 200 D cu motor de 124, omologat, cu 1500 de euro. Si-a meritat banii pe deplin. Intretinerea a fost relativ ieftina si masina in stare bunicica.
          Am vandut-o in 2009 cu 400 de euro parca. Masina nu mai avea ITP si in plus fratemiu ii rupsese un prag. Cei care au cumparat-o au platit ITP, asigurare, si restul de forme legale.
          Masina statea in curte la maicamea de peste un an fapt care si-a pus amprenta.

          Deci as zice ca cei care au cumparat masina au dat 400 euro + vreo 1000 de lei alte cheltuieli (nu stiu exact cat), pe o masina:

          caroserie: 6 din 10 puncte;
          interior: 7 din 10 puncte;
          motor: 9 din 10 puncte;

          Masina se poate gasi pe forum.
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #6
            Am avut mai multe Mercedes-uri, si nu mai stiu cu exactitate pretul de cumparare si apoi de revanzare, dar stiu ultimul pe care l-am avut. Un CL500 din 2004 pe care l-am luat cu 20.000e si a plecat in graba cu 17.000e pt ca gasisem o alta masina care-mi satisface toate poftele inimii.

            Chiar daca multi nu or sa ma creada, CL500 mi-a parut o masina anosta,foarte slaba pt ce se vrea sa fie. Am ochit un CL600 biturbo, si sper ca aceasta sa se ridice la ce se vrea un coupe sportiv.

            Comment


            • #7
              Originally posted by claudio View Post
              Eu mi am luat un 300 sel w126 din 88 impecabil pe care am dat 4700e in 2006 iunie apoi l-am dat in Februarie 2007 la schimb cu un w126 280se tot impecabil si mi a mai dat dif 1500e dupa asta in Iunie am dat 280se cu 4300e apoi am plecat direct in Germania si mi-am adus o splendoare de w126 din nou sel pe care il am si acum.Consider ca am facut alegeri bune si nu am pierdut aproape deloc.
              Litera mare la inceput de propozitie, multumesc.
              E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

              Comment


              • #8
                Eu am vandut unui tip din Cluj, un 190E din 1983, 2l benzina, prin 2004. Masina era pe fundatie non-profit si m-am chinuit cam o luna sa o radiez. Am dat-o cu vreo 1400 de euro, dar saraca era pe moarte. Sunt curios daca nu cumva omul e membru si daca a postat ceva poze cu ea. Mi se pare ca a luat-o mai mult pentru acte.
                Saraca masina a avut ghinionul sa fie prima mea masina. Si din pacate bani de consumabile nema, pe vremea studentiei.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF