Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalniri ClubMercedes.ro Constanta 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bravo pt intalnire baieti si aveti grija cum va alintati.

    Comment


    • Toata stima pentru ce faceti voi la Constanta. Nimeni nu contesta asta. Intr-adevar aveti o contributie majora la inchegarea acestei comunitati si intalnirile voastre sunt laudabile.

      Dar... nu despre asta e vorba aici. Sa anamizam lucrurile la rece. De la ce a plecat totul: greku si gogoloi au folosit (in gluma e adevarat) un limbaj care nu este permis de regulament pe forum... T_o_r_q_u_e, care este moderator, nu a facut altceva decat sa va ROAGE in cel mai fin si civilizat mod cu putinta sa nu mai folosititi acest limbaj pe forum (pentru discutii de astea exista messenger, mesagerie privata pe forum, sms, etc). Deci nu v-a dat ban, nu v-a dat warn, nu v-a sters postarile, nu a fost agresiv, nu a avut nicio intentie rea (plus ca a fost muuuult mai permisiv decat ar fi scris in regulament). Daca voi intelegeati situatia si ziceati "bine, ok, de acum glumim intre noi pe mess sau in alta parte, nu pe forum" era totul ok si nu se ajungea aici. Dar, greku a reactioant ca si cand ar fi fost atacat personal... vad ca se vehiculeaza si idea ca ar fi cineva invidios pe voi (nu inteleg de unde idea asta).

      Acum... daca limbajul asta era folosit de alti membri, fara mare activitate pe forum, primeau warn pe loc si la recidiva si raspunsurile date moderatorului primeau ban si gata... Dar, pentru meritele voastre si activitatea voastra pe forum s-a trecut cu vederea. Dar pentru voi tot nu e bine... si acum "ne amenintati" ca nu mai postati ,ca etc... Pai e frumos santajul asta "sentimental"? Asta e formul, asta e regulamentul, moderatorii au fost intelegatori si permisivi, zic eu, din moment ce nu s-a dat nicio sanctiune pana acum. Daca vreti sa mai postati sunteti mai mult decat bineveniti, dar sa aveti pretentia sa fiti un fel de stat in stat pe forumul asta pentru simplul fapt ca va intalniti si va simtiti bine intre voi, cred ca este prea mult... Nu are nimeni nicio pretentie exagerata, ca oameni suntem, dar tineti cont ca si sub-forumurile astea pe regiuni tot din forumul ClubMercedes fac parte si se supun aceluiasi regulament. Am fost cat de obiectiv am putut. Incercati doar sa priviti si din punctul celalat de vedere. Eu am privit din ambele puncte de vedere si asa consider.

      Comment


      • Domnilor, aici inceteaza off-topicul si flame-urile. Daca dupa acest post cineva se mai refera la scandalul de mai sus, are ban o saptamana, indiferent de nume si contributie.

        Cat despre dumneavoastra, dragi colegi de la Constanta, parerea mi-am exprimat-o mai sus...

        Domnilor, deosebit respect pentru domniile voastre. Dar, nu uitati ca a fost odata ca niciodata... A fost un forum. Si un om. Care om facea ce voia el pe aici. Si limbajul licentios era unul dintre chestiile pe care le facea. Nu numai pe forum. Cativa dintre d-voastra stiu la ce ma refer. Si lucrurile s-au schimbat. Sper eu, in bine. Si sper ca vremurile de demult sa nu se mai intoarca.

        Va urez sanatate si intelepciune inca 100 de ani de acum incolo!

        Comment


        • In urma consultarii cu andrei_preoteasa, no_problem si t_o_r_q_u_e am decis de comun acord ca puteti folosi un limbaj mai deocheat DOAR pe topicul de intalniri ClubDobrogea, daca asta va face voua placere, dar asta atata timp cat totul este in spirit de gluma si de prietenie si nu se simte nimeni jignit.
          Acum sper ca e toata lumea multumita si ne putem indrepta atentia catre lucruri mai interesante.

          Comment


          • Tot ce a fost off-topic a fost mutat pe topicul "Recycle bin". Cine este curios, voila!



            Posturile 1 - 14. Inclusiv.


            Sper ca lucrurile constructive sa continue.

            Stima!

            Comment


            • De ce ati trecut pe mod silentios ?

              Comment


              • Din acest moment si cred ca toti super moderatorii sunt de acord cu mine, regulamentul este valabil pentru toti.
                Adica, de azi incepand, toti membrii acestui forum vor respecta fara nici o deosebire sau fara nici un alt privilegiu acest regulament.
                Astept in continuare pe membrii din aceasta zona Dobrogea, la o prezenta in acest forum.
                Respectul este cel mai important, a respecta pe cineva inseamna in primul rand ca te respecti pe tine. Aceasta marca Mercedes Benz s-a ridicat prin RESPECT si SERIOZITATE.
                Va multumesc.
                E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                Comment


                • Originally posted by no problem View Post
                  Astept in continuare pe membrii din aceasta zona Dobrogea, la o prezenta in acest forum.
                  Baietii si-au facut forumul lor...

                  Comment


                  • Stim lucrul acesta, dar acest forum ramane deschis si cu bratele deschise in continuare pentru cei din Dobrogea.
                    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                    Comment


                    • Frumos din partea voastra......dar mult prea tirziu...din pacate!

                      Comment


                      • Unii dintre voi ati avut un comportament execrabil, iar, cu toate astea, colegul @no_problem a facut un apel la reconciliere ! Daca tu ai inteles din toate astea ca, tot unii dintre voi au fost neindreptatiti sau ca se roaga cineva de voi sa reveniti, te inseli amarnic !

                        Cand o sa aveti de gand sa aveti un limbaj decent, nu o sa va mai comportati ca niste fete mari si nu o sa va mai credeti buricul forumului asta, sunteti mai mult decat bineveniti. Pana atunci, ramaneti pe forum-ul pe care vi l-ati facut.
                        Last edited by no problem; 03-19-2010, 04:40 AM.
                        sigpice60 525d

                        Comment


                        • Daca e prea tarziu se inchide. Deja m-am saturat de fazele astea de copii care isi iau jucariile si de duc acasa. A se citi topicul inca de la primul post (asta ca sa vedeti ca initiativa a plecat de aici) si a se analiza cu mare atentie motivul pentru care domnii constanteni s-au simtit lezati. Ca nu au fost lasati sa vorbeasca porcos, dom'le... Ca sunt cenzurati... Ca doar ei, daca se intalnesc si se simt bine, fac bine forumului, nu lor... Multa sanatate, stimati domni. Sa aveti spor la intalniri si la baute.


                          Edit: Se redeschide la cerere.

                          Comment


                          • Fac un apel domnului admin andrei_preoteasa pentru deschiderea acestui thread din aceasta zona, ii voi explica si de ce.
                            Zona Dobrogei este o parte mare din aceasta tara, din punctul meu de vedere nu ar fi corect din partea noastra sa inchidem o poarta din o anumata zona a tarii pentru ca unii colegi si-au facut alt forum.
                            Sunt multi alti posesori din acea zona de Mercedes sau simpatizanti care ne urmaresc, care poate din anumite motive nu au postat si care vor posta la un moment dat.
                            Noi trebuie sa aratam si aratam ca am fost, suntem si vom fi deschisi la absolut la toti iubitorii acestei marci si nu intrerupem legatura cu o zona pentru simplul fapt ca cei care au postat aici, o mica parte dintre posesorii de Mercedes din acea zona nu mai posteaza si incearca marea cu degetul.
                            Noi le uram succes in tot cea ce isi doresc sa realizeze si in schimb ramanem deschisi pentru absolut toata lumea care are placere sa faca parte din aceasta comunitate.
                            Multumesc anticipat adminului pentru deschiderea acestui topic la cererea mea si sper ca aceasta cerere a fost a mai multor privitori din acea zona si ii asteptam in forta aici cu participarea in numar cat mai mare, sa aratati ca Dobrogea nu doarme, este inca foarte activa.
                            Si incepand de astazi, vom cauta in acea zona un Organizator de intalniri, care ar putea sa se ocupe asa cum si colegii nostrii din restul zonelor o fac cu mare succes.
                            Asteptam propuneri si initiativa din partea voastra.
                            Last edited by no problem; 03-19-2010, 04:43 AM.
                            E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                            Comment


                            • Am deschis acest topic pentru a anunta ca pentru aceasta zona a tarii, Dobrogea, cei care doresc sa se ocupe de viitoarele intalniri a acestei zone, ii asteptam cu propuneri si initiativa.
                              Deci primim cu bratele deschise propunerile pentru Organizator de intalniri, pentru ClubMercedes Dobrogea.
                              E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                              Comment


                              • Datorita recidivei unuia dintre user-ii din Constanta care au pornit macelul gramatical pe acest topic, pana la noi decizii, se inchide ( posibil permanent) !
                                sigpice60 525d

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF