Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tutorial & Review Leatherique Rejuvinator Oil & Prestine Clean

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tutorial & Review Leatherique Rejuvinator Oil & Prestine Clean

    Mai jos avem un 19999 Chrysler LHS care, sincer sa fiu, a fost un pic neglijat in ultimii 10 ani. Cea mai mare preocupare a clientilor a fost aceea de a aduce interiorul din nou la viata. Nu cred ca aceasta piele a fost vreodata curatata si de asemenea lasa sa se vada putina uzura. Am vazut acest lucru ca pe o mare oportunitate de a sublinia un simplu proces de restaurare a pielii.

    Chiar si într-o perioada scurta de timp, pielea usor vopsita se murdareste cu praf, transpiratie, contaminanti din aer, etc. Fara curatiri ocazionale, acest lucru se va consolida in timp facandu-l destul de greu de indepartat. Deoarece acest vehicul, probabil, nu a mai fost curatat, am stiut ca urma sa necesite o cantitate mare de efort.

    Având în vedere acest lucru, am decis sa utilizez Leatherique deoarece acesta a efectuat intotdeauna cu succes cele mai provocatoare proiecte de restaurare a pielii. Cele doua produse folosite au fost Rejuvenator Oil si Prestine Clean. Sistemul Leatherique functioneaza invers in comparatie cu produsele pe care sunteti obisnuiti sa le folositi. Mai intai folositi balsamul si dupa aceea produsul de curatare! Da, suna contra-intuitiv, dar functioneaza (bine)!

    Pentru fotografiile de ianinte si dupa, am incercat sa utilizez acelasi tip de iluminat si expunere astfel incat toate comparatiile sa fie exacte. Eu de asemenea nu folosesc nici o post-procesare, decar redimensionez si adaug chenar.

    Iata câteva imagini care arata starea anterioara a interiorului. Ca întotdeauna, scaunul soferului a fost cel mai uzat:



    Aici puteti vedea cum suportul lombar este crapat:



    Locul pasagerului:



    Leatherique Rejuvenator Oil – Pasul 1

    Primul pas al acestui proces este acela de a aspira suprafata pentru a va asigura ca nu mai ramane nimic pe suprafata.



    Am aici Rejuvinator Oil si Prestine Clean gata de folosire. Pentru a face aplicarea mai usoara am pus un cap spray in sticla de Prestine Clean si am turnat Rejuvinator Oil intr-un castron mic si l-am aplicat cu o perie de spuma. Leatherique recomanda aplicarea cu mana pantru ca acesta sa poata patrunde in piele, dar am descoperit ca am un control mai maire asupra uleiului atunci cand il aplic cu peria. Avand in vedere ca in cadrul acestui pas iesiti si intrati in masina in mod repetat, este de asemenea de preferat sa nu aveti solutia pe maini pentru a nu o imprastia peste tot.



    Aici aplic Rejuvinator Oil. Asigurati-va ca ati aplicat un strat gros pese tot, si nu uitati de cusaturi. Dupa ce ati terminat de aplicat produsul, il puteti intinde pe suprfata, in falduri, cusaturi si impletiri, fie cu mainile, fie cu o perie pentru piele.



    Puteti vedea zonele unde suprafata este complet acoperita.



    Rejuvenator Oil functioneaza cu timp si caldura. Cel mai bun mod de a-i permite produsului sa lucreze este acela de a inchide geamurile, si de a lasa masina sa stea afara in soare pentru o zi, pentru a crea efectul de sera. In acest timp conditioneaza suprafata si ridica toata murdaria, noroiul, funinginea, sarea si alte toxine in partea de sus, lasand un finisaj lipicios inainte a fi indepartat. Eu prefer sa las solutia sa actioneze cam 24 de ore. Daca afara este mai frig, va trebui sa o lasati mai mult. Ati putea acoperi scaunele cu o folie de plastic si sa le incalziti cu un uscator sau sa porniti caldura si incalzirea din scaune.

    Va dau un sfat bun. Daca aveti nevoie de masina in sesnul de a o scoate din garaj si de a o baga inapoi in mod repetat, taiati o bucata mare de sac de plastic si acoperiti scaunul. Nu va trebui sa sa va faceti griji ca va veti pata de ulei, si nici plasticul nu se va dezlipi de piele. Dupa aceea sterg plasticul, il impaturesc si il depozitez pentru utilizari ulterioare.



    24 de ore mai tarziu...
    Leatherique Prestine Clean – Pasul 2

    Acum ca ati terminat cu primul pas, este timpul sa stergeti suprafata cu Prestine Clean. Veti avea nevoie de o galeata cu apa calda, o perie moale, un prosop moale si un pulverizator deoarece Prestine Clean nu este atat de gros precum Rejuvinator Oil.

    Mai intai, pulverizati Prestine Clean direct pe suprafata pielii.



    Acum veti dori sa utilizati peria pentru piele pentru ca produsul sa poata patrunde in piele. Acordati o atentie speciala cutelor, cusaturilo si impletiturilor. Veti vedea cum murdaria este rapid indepartata.



    Va continua...
    Waeco
    Accesorii Auto

  • #2
    Acum ca ati lucrat pe acea zona specifica, inmuiati prosopul in galeata, stoarceti-l, apoi stergeti cu acesta pielea pentru a descoperi un aspect nou remarcabil. Mie imi place sa sterg, sa inmoi prosopul si sa mai sterg inca o data. Dupa ce am facut acest lucru, trec apoi la o alta portinue, pulverizez, periez si sterg cu prosopul. In aceasta imagine suprafata a fost deja stearsa...priviti diferenta de culoare dintre pielea din aceasta poza si cea din poza anterioara.



    Din moment ce acest proces indeparteaza atat de multa murdarie, veti dori probabil, la jumatatea procesului de curatare, sa schimbati apa din galeata pentru a va asigura ca reintroduceti murdaria in piele (sau folositi doua metode).
    In aceasta imagine, scaunul pasagerului a fost finisat, insa nu si scaunul soferului...observati diferenta de culoare dintre acestea doua.



    Leatherique: Poze Inainte di Dupa

    Scaunul pasagerului inainte:



    Scaunul pasagerului dupa:



    Scaunul soferului inainte:



    Scaunul soferului dupa:



    Scaunul soferului inainte:



    Scaunul soferului dupa:



    Sursa: Detailed Image / Todd Cooperider
    Waeco
    Accesorii Auto

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF