Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Buna ziua , in urma cu cateva zile am simtit un soc si cutia a ramas in treapta a doua , am oprit timp de un minut si si-a revenit , am fost la tester si am gasit codurile de eroare din attach . Masina este w 211, 270 CDI , 219000 km . Ideea este ca mai sunt zile ca mai face asa mai ales cand merg cu ea in coloana la viteze mici . Ce recomandati in acest caz domnule Automatic. Multumesc anticipat .
    Attached Files
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

    Comment


    • Schimba plata electronica.

      Comment


      • Salutare tuturor! Masina din familie, un Ml250 din 2014, a ajuns la 100.000km si as dori sa ii fac un schimb de ulei la c.v. Tot istoricul de pana acum a fost la Autoklass Pipera, as dori sa va intreb daca recomandati o alta reprezentanta pentru aceasta operatiune. Pana acum am fost multumit de cei de la Pipera (tot de acolo a si fost cumparata masina), dar istoricul de pana acum nu a necesitat decat schimb de consumabile, masina fiind folosita doar pentru drumuri lungi/concedii.

        Comment


        • Dusmanul binelui e mai binele... De ce nu mergi tot la ei?
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

          Comment


          • Recitind postarea mea imi dau seama ca am dat de inteles ca e ceva in neregula cu cei de la Autoklass, ceea ce nu e cazul. Masina e programata pentru revizia anuala tot la ei si ma gandeam sa apelez tot la ei si pt schimb ulei c.v., dar am zis sa va intreb daca recomandati pentru aceasta operatiune o alta reprezentanta. Mentionez ca vreau reprezentanta deoarece masina se afla inca in garantie.

            Comment


            • [QUOTE=optik;443053]Schimba plata electronica.[/QUOTE
              Multumesc pt sfat. As mai avea o intrebare . Dupa ce inlocuiesc placa electronica, in afara de resetare a erorilor, mai e nevoie de alte adaptari? Multumesc.
              Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

              Comment


              • [QUOTE=SEBASTIAN 77;443383]
                Originally posted by optik View Post
                Schimba plata electronica.[/QUOTE
                Multumesc pt sfat. As mai avea o intrebare . Dupa ce inlocuiesc placa electronica, in afara de resetare a erorilor, mai e nevoie de alte adaptari? Multumesc.

                Raspunsul este NU!
                Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                Comment


                • Buna. Cunoate-i vreo firma de încredere care recondiioneaz convertizoare ? M-a intereseaz pentru un e 211 2,7 CDI


                  Sent from my iPhone using Tapatalk

                  Comment


                  • Salut!
                    Reparatii Cutii Automate Timisoara, TimiÈ™oara. 100.656 de aprecieri · 1.547 discută despre asta · 732 au fost aici. Specialistul in cutii automate, Samer Zakzak,la dispozitia dumneavoastra!

                    Apeleaza cu incredere la el.
                    0 722 620 339

                    Comment


                    • Mulumesc !


                      Sent from my iPhone using Tapatalk

                      Comment


                      • O scurta intrebare legata de cutia 722.6 de pe un w211 facelift.

                        Atunci cand merg constant, sa zicem cu 90, iau piciorul din acceleratie si turatia motorului scade cu aprox 50rpm in frana de motor, iar atunci cand revin cu acceleratie, prima data turatia creste cu 50rpm si apoi incepe sa impinga fara sa mai fie diferente intre cresterea turatiei si cresterea vitezei.

                        Este normal acest.comportament?

                        Multumesc.

                        Comment


                        • Saptamana viitoare voi fi in Bucuresti, imi puteti recomanda pe cineva care sa imi faca o diagnoza star/evaluare cutie 722.6?

                          Am imcercat pm catre cl600 insa message quota e depasit.

                          Multumesc.

                          Comment


                          • Salutare tuturor,

                            Am fost ieri dimineata cu masina( B din 2006) la un service pentru schimbarea burdufului de planetara fata, partea dreapta. Intre timp se pare ca aveam niste probleme si la rola de la transmisie si la rulmenti, am fost de acord sa le schimb si pe acestea. Aseara cand am fost sa iau masina, totul bine si frumos pana cand o pornesc. Dau sa o pornesc si poc pe ecran mare "Transmission - visit workshop", trec prin modul R apar trepidatii la masina, trec prin N nimic si iar in D apar trepidatii. Apar trepidatii dau in modul R si D. Am lasat-o si astazi pentru verificari, se pare ca am ceva erori la calculatorul cutiei de viteza si aparent erorile respective ar fi fost stocate de acum 1 luna, pe ecran eu nu am mai vazut eroarea respectiva. Puteti sa-mi recomandati unde as putea s-o repar? Am un bebe mic de 5 luni si trebuie sa alerg prin oras, credeti ca as putea sa mai merg o vreme cu ea asa, nu pare sa mai fie si alte probleme in afara de trepidatii si de mesajul respectiv. Ce ma sfatuiti sa fac?

                            Multumesc frumos,

                            Comment


                            • Salutare tuturor,

                              Revin cu erorile afisate in urma testului:

                              0745 The internal check of component Y3/9Y1(CVT( continuously variable automatic transmission primary control solenoid valve) has failed
                              0775 The internal check of component Y3/9Y1(CVT( continuously variable automatic transmission primary control solenoid valve has failed
                              0795 The internal check of component Y3/9Y1(CVT( continuously variable automatic transmission primary control solenoid valve has failed
                              0765 The internal check of component Y3/9Y1(CVT( continuously variable automatic transmission primary control solenoid valve has failed

                              As mai putea sa merg in conditiile de fata prin oras sau e musai sa merg la service? Locuiesc in Bucuresti.

                              Comment


                              • User-ul Popeye poate fi varianta ta, in ideea că cei ce au schimbat rulmenții au greșit ceva...
                                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                                www.mbretrofit.ro

                                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF