Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Polar white w212 e 250 4matic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salutari!!

    Imi pare nespus de rau pentru w204, insa sper ca fiind in familie sa aiba parte tot de aceeasi ingrijire ,cum tu ai tinut tu la ea sa tina si cel care a cumparat-o , si poate, poate mai vedem poze cu ea din cand in cand ...

    Nici eu nu-i dau de cap cu alarma aia,adica , ma sacaie, uneori si cand raman in masina dupa cateva minute porneste la miscarea mea in interior, am incercat sa o dezactivez din buton , nu functioneaza.


    Imi pare nespus de bine ca in romania mai sunt si oameni , felicitari colegului alex_pop!!

    Mi-a parut bine sa vad in trafic o masina asa ingrijita si sa stiu ca este unul dintre noi! Sper ca la urmatoarea ocazie sa oprim si sa stam mai mult timp la povesti, eventual sa stabilim o intalnire cu amandoua w212-le, o ceara , o atentie, o ceva pentru ca am vazut ca va invartiti in zona ,aproape de mine, nu e prima oara cand ne intalnim.

    P.S : Superb vine acea extensie pe portbagaj + jantele mari , cat as vrea si eu un set, macar pe 17 !
    Să știi să lupți când vrei să ai.
    Să nu regreți când pierzi sau dai

    Comment


    • Masina aia va intra intr-un proces rapid de uzura , sta afara , pisici pe langa ea , .
      Alarma la w212 e un viper , identic cu ce aveam la w204. Am scos-o din functiune.
      Eleronul da bine , dar nu e montat foarte bine . Probabil ca o sa-l relipesc la un moment dat.
      Cu prima ocazie cand esti prin zona da un semn , daca pot cu cea mai mare placere ne vedem la o ceara .

      Comment


      • Imi pare nespus de rau sa aud asta, acum , problemele spre rezolvare pe primul loc, si eu vreau sa scap de motorul de 2.2 vechi din curte, adica de opel , a ajuns intr-un stadiu in care nu mai face masina cat fac reparatiile anuale, deci , chiar daca avem o relatie de 11 ani, cu bune si rele i-a venit randul sa plece catre altcineva...

        Sa ne ajute Dumnezeu ca peste ceva timp 1 an , 2, sau poate 3 sa vina un w205/w206 ( relase date 202x ) Sau un w213... cine stie, ceva la 0km , cu tipla, cum va place dvs, dupa rezolvarea problemelor.
        Să știi să lupți când vrei să ai.
        Să nu regreți când pierzi sau dai

        Comment


        • Va multumesc pentru aprecieri [emoji4] . Oricand cu placere pentru cine merita.
          Das Beste oder Nichts !!!

          Comment


          • @w212 : cifra rotunda , 54.000 km
            Masina merge bine dupa inlocuirea pompei , am scapat de vibratii , oscilatii si alte fenomene. A scazut si consumul in oras , plus ca nu mai miroase ciudat dimineata la tobe. Masina a facut regulamentar regenerare.

            Multumesc mbretrofit.com.

            Cu ocazia operatiunilor de mai sus , am inlocuit si antigelul , albastru oem .
            Dupa asta , mi-am indreptat atentia spre suspensie , unde de ceva timp ma “jena “ ceva pe drumuri aspre , gen piatra cubica , zgomotul il auzeam pe stanga.
            Am mers pe ghicite , am inlocuit bieletele antiruliu. Cu masina suspendata nu aveam nici un joc. Cu ele demontate , le puteam misca usor cu degetul.

            Am mers pe ceva aftermarket , in ideea ca poate nu este de acolo zgomotul , delphi cred 70 lei / bucata . Montajul l-am facut la un prieten
            Am scapat de zgomot , masina ruleaza ca la 0 km .

            Comment


            • Nu am mai postat de foarte multa vreme.
              Am avut din pacate si un eveniment rutier acum ceva timp , 2luni parca.

              Un nene a decis sa dea cu spatele intr-o intersectie , asa ca s-a oprit in masina din dotare .
              Pagube vizibile spre 0 , dar am avut prezenta de spirit sa facem o amiabila.

              Dupa ceva verificari ....am ajuns la asigurari cu un deviz de aprox 7000 lei . Farul avea un suport rupt pe interior , vizibil doar dupa ce am desfacut la contraaripa . In plus de revopsit bara fata.
              RCA-ul celui vinovat era la Generalli , asa ca am rezolvat in 2 ore toate actele , acept de plata , etc. Estimare de pret , 7000lei , far , manopera far ,vopsit bara.

              Intre timp pana sa ajung la dealer , frumusel am facut un polish pe bara acasa , vopseaua intacta totul rezolvat.


              Dupa care am ajuns la "profesionisti " , mai exact Autoklass Pipera. Au refacut constatare , ok se schimba farul si vopsim si bara.

              Si incepem :
              " Consilier :vopsim bara si inlocuim farul.
              Eu : ok inlocuiti farul , bara nu are nimic , i-am facut polish si este ok
              Consilier : Trebuie sa vopsim si bara !"

              Si am tinut-o asa cateva minute .
              Pana la urma am reusit sa-i conving ca este nevoie doar sa imi inlocuiasca farul .
              Dupa 1 saptamana , am fost chemat sa imi schimbe farul , toate bune si frumoase , am asteptat putin sa zic 2 ore , imi dau masina , semnam actele (inainte de predare auto !!! ) dau sa plec , dar zic sa bag un ochi la far . Deschid frumusel capota , farul nou era spart , un colt lipsea cu desavarsire.

              Deci nu pot sa va spun ce fata au facut cei de acolo, in special baietasul de la piese (parerea mea e ca stiau ca farul e spart ), s-au uitat la masina 1-2-3 oameni.Mi-au montat din nou farul vechi pe masina , urmand sa comande altul.



              Am rezolvat pana la urma ....dar nu vreau sa ma gandesc ce ma astepta daca vopseam si bara .

              "Profesionisti " disperati sa factureze aiurea . Foamea asta de bani de ii face pe unii sa isi vanda sufletul ...pt 2 amortizoare , zic si eu.

              Una peste alta , farul nou a venit cu bec nou asa ca am reusit sa fac rost de un alt bec si am deja, de rezerva 2 becuri xenon originale nou-noute, farul vechi a ramas la mine .

              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 2 photos.
              Last edited by b97dmt; 11-13-2018, 15:05 PM.

              Comment


              • Salut,

                Din pacate ce ai relatat mai sus nu ma mira cu absolut nimic, este din ce in ce mai greu sa gasesti oameni de calitate in serviceuri si este chiar indicat sa fii paranoic, in astfel de cazuri.
                De fapt, mai toate serviciile sunt la pamant.

                Cum ti se mai pare masina acum fata de cum era de noua? Ceva greierasi etc?

                Comment


                • Nu am multi km cu masina , 57.600 km dar masina este silentioasa , nu scartazaie nimic ....

                  Serviciile la Pipera vad ca se degradeaza de la an la an , îi frecventez de vreo 8 ani .....noroc ca mai am cunostinte la care pot apela .

                  Este o tendinta generala , nu numai la ei si in alte parti aceeasi mizerie , tzepari ....nu mai spun cum am fost fraierit cu un filtru de polen si un filtru de aer .

                  Comment


                  • Lucrezi pt BOR?
                    W203 C200 CDI SPORT EDITION

                    Comment


                    • Deocamdata nu

                      Comment


                      • Cred ca esti prea de treaba si bine crescut de isi permit atatea.
                        Tare ma tem ca daca te-ai purta cu ei ca si cum ai fi un stapan de sclavi altfel ar fi abordarea.

                        Comment


                        • Originally posted by Sharky View Post
                          Cred ca esti prea de treaba si bine crescut de isi permit atatea.
                          Tare ma tem ca daca te-ai purta cu ei ca si cum ai fi un stapan de sclavi altfel ar fi abordarea.
                          Nu vreau sa te supar sub nicio forma, dar exact asta ar fi cea mai mare greseala. In momentul in care te crezi mare stapan de sclavi pierzi respectul celor din jur. Nu sunt de acord chiar deloc cu ce i s-a intamplat colegului nostru dar eu consider ca Traian a procedat 100% fair-play si cred ca cei vinovati au invatat lectia. Cu proxima ocazie nu o sa mai incerce ceva de genul cu colegul Traian. Imi pare sincer rau ca a trebuit sa treaca prin asa ceva, asta se poate intampla doar in tarisoara noastra, din pacate.
                          Das Beste oder Nichts !!!

                          Comment


                          • PAi din moment ce iti da sa semnezi o foaie fara sa vezi masina, ce respect mai e ala? Prosteala pe fata, daca pleca din curtea lor si vedea a doua zi cred ca il trimiteau la plimbare.

                            Comment


                            • Sharky cred ca ai dreptate din pacate , dar asa sunt eu .
                              alex_pop din pacate aici in Ro , se poarta mentalitea asta , "sa-l facem pe fraier".

                              La a doua predare a masinii ..." Stau aici cu Dvs sa vedem daca mai gasiti ceva " . No comment

                              De parca farul era moca din parte lor ....5600 roni doar farul , nu va mai zic ca am fost la un amic tinichigiu sa il monteze frumos la linie , sa imi inlocuiasca becul de pe farul vechi pt a nu fi diferenta de culoare .

                              Aviz amatorilor .

                              Comment


                              • IMG_2597.JPG Nu am mai postat de o gramada de timp. Am fost ieri la spalat , ceruit cu ceara solida ca de obicei. Dupa ce am iesit din parcare , normal a inceput sa ploua .
                                Urmeaza sa achizitionez un set nou de anvelope de vara , sa vad acum , as fi tentat sa incerc Pirelli sau Continental (din astea am avut la w204 ).
                                Cele de vara fac 7 ani , sunt cele cu care a venit masina , nu au uzura dar timpul isi va lasa amprenta asupra lor , este vorba de Bridgestone.

                                IMG_2599.JPG

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF