Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

O parere!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Bugetul tau cam scartie pentru a lua un 212 bun, asta i principalul motiv pt care gasesti vanzatori necinstiti , daca ai 10 mii incearca sa mai pui ceva peste , daca nu orienteaza te spre alta marca , exista viata si dupa Mercedes .
    Honda.

    Comment


    • #17
      Multumesc tuturor pentru sfaturi. Ca de obicei, pertinente si la obiect. Acum cinci ani am ales C class-ul datorita celor de pe forum si am facut alegerea perfecta. A fost si inca este perfecta. Din pacate, asta este bugetul. Am crezut ca facand unele concesii la anul de fabricatie sau optiuni voi gasi un E class care sa aiba un numar de km decenti. Misiune imposibila! Am epuizat nervii, energia si toate prieteniile pe la Reprezentanta pentru a afla nr. de km al masinilor care ma interesau, cred ca vreo 10 pana acum. Ce sa spun, nici una nu se apropia de km de bord. Ieri, am facut o noua tentativa, cred ultima pentru o perioada. Am mers la Bacau si am vazut vreo 4 masini. Timp pierdut, bani si nervi. Noroc ca nu m-am pornit spre alte destinatii mai indepartate! Ce am vazut ...sa spunem ca am idee cam cum arata interiorul unei masini cu 200.000km...a mea are 180000 si e in stare mai mult decat perfecta fata de ceea ce am vazut in conditiile in care la mine nu s-a curatat tapiteria de 3 ani si gasesti pufuleti si acadele pe unde nici nu te astepti. Mie mi-ar fi fost rusine sa sustin ca masina are 200.000 km cand volanul este tocit, schimbatorul la fel, presurile si tapiteria varza. Sa fi vazut cu ce nesimtire sustinea un domn de la un parc auto ca masina are doar 220.000 km in conditiile in care o eticheta de la un schimb de ulei era scria frumos ca in 2015 masina avea 230.000...poate a mers de atunci doar cu spatele si au mai scazut km. A fost o adevarata epopee toata plimbarea de ieri, dar care mi-a lasat un gust amar. O singura masina mi s-a parut aproape de realitate, e vorba de un ML 320, fabricatie 2008, apartine unei femei din 2011, model american, destul de bine conservata, dar are aprins in bord martorul motor. Doamna zice ca merge cu ea asa de 2 ani, a fost in Reprezentanta, a schimbat bujiile, dar nu s-a remediat problema. Acum, e destul de complicat pentru ca nu am luat in calcul reorientarea spre ML, nu stiu daca e potrivit pentru nevoile mele si nu cred ca imi permit intretinerea unuia, deci cred ca raman doar cu vizualizarea. Nu am crezut ca poate fi asa!!! Momentan iau in calcul sa-mi iau ceva din America...am o firma de vanzari moto, stiu cum e cu importul din USA, am facut achizitii moto de acolo, nu am avut surprize niciodata, ceea ce am vazut aia am primit. Sunt atat de scarbita de ceea ce am vazut ieri incat prefer sa astept trei luni dupa o masina din America sau stau cu ceea ce am. Multumesc tuturor pentru sfaturi, orice idee a fost si este binevenita.

      Comment


      • #18
        , evita masinile de America .

        Comment


        • #19
          Ati luat in calcul si taxele vamale ptr o masina din America??Plus ca,vad ca sunteti pornita pe diesel,nu stiu cat de usor gasiti acolo asa ceva cand la ei si uscatoarele de par merg pe benzina !
          Apoi,intretinerea unui Mercedes in State costa triplu fata de ceva autohton (cica platesti marca de aia ! ) asa ca multi prefera garajele de polonezi,pentru o intretinere mai ieftina !De noua,se merita, dar la capitolul sh,la Mercedes si Bmw gasesti oferte mai ceva ca la Bacau
          Sursa:am o sora de 12 ani in New Jersey, si am tot discutat aceste probleme...
          De ce nu va orientati mai aproape,Germania?? Stima.
          Last edited by Cristi Nazarov; 07-15-2018, 09:12 AM.
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • #20
            Da, stiu cum e cu taxele vamale, aduc motociclete de acolo si platesc transport, taxe vamale si TVA. Cu siguranta este mai scump la o masina, dar ma gandeam ca poate sunt seriosi asa cum sunt cu motocicletele. Eu nu am avut surprize, dar e drept, la masini nu m-am uitat niciodata asa ca nu pot vorbi ce nu stiu. Sunt dezgustata de tot ceea ce am vazut la noi si de aceea fac planuri cu America, dar stiu cat este de greu cu transportul si hartogaraia asa incat mai sigur ma tarai cu C class-ul meu batran. Cred ca mai tare ma doare prosteala asta pe fata...daca l-ati fi auzit pe ala de la Parcul auto din Bacau cum lauda masina...credeti-ma, chiar daca distanta nu e asa mare de la Sv la Bc, cand mergi cu un copil de 2 ani si cu sacosa de parale dupa tine si te astepti sa vezi o masina grozava, dar constati ca ala pur si simplu si-a batut joc de tine, iti vine acru. Pur si simplu m-am considerat prostita...adica, scrie clar sub capota un numar de km de acum cativa ani si tu sustii in continuare aceiasi treaba...cam cat de prosti ne cred unii??? Poate am eu o problema, dar nesimtirea unora e dureroasa.

            Comment


            • #21
              Din pacate, ne cred atat de prosti cat vrem si cerem noi !Ma rog,nu e si dvs ci aceea care cumpara !!
              Povestea cumparatori versus samsari e arhidiscutata dar parerea mea este ce acestia vor exista atata timp cat cumparatorii,rupti in fund si buzunare dar morti dupa ce nu pot avea, vor exista pe lume !Din pacate,mama acestor specimene,cumparatorii, e gravida tot timpul !!
              Succes in gasirea jucariei cautate ! Stima.
              PS: Sv-Bc e un drum lung pentru o doamna cu un copil dar cum suna Galati-Carei,pe langa Satu Mare??Si cand arati vanzatorului ca masina e vopsita toata(termenul se referea la faptul ca fusese lovita si revopsita) iar acesta iti raspunde calm: pai boss,cum ai vrea sa fie tabla nevopsita,doar pregatita de vopsit???
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

              Comment


              • #22
                Chiar ma intrebam cine va cumpara acea masina? Cam cat de idiot poti fi si sa o iei asa...e drept, pe afara arata binisor si deci ar strange cateva like-uri. Cu siguranta se va gasi cineva, unul mai lasa, altul mai da si sigur se face tranzactia. Acum, in cazul meu nu e disperare pentru ca am cu ce merge si inca foarte bine. Eu cumparand masina o data la 5 ani nu prea stiu ce si cum si sunt socata de cat de mult au "evoluat" nesimtitii. Ce sa mai zic...nu ma bucur ca ati facut drum lung degeaba...macar sper ca i-ati zis ceva "de dulce". Eu am tacut, m-am urcat in masina si am plecat, dar tare mai merita o sudalma!!!

                Comment


                • #23
                  Unul din aceeasi categorie cu vanzatorul, ai ramane surprinsa sa auzi o negociere intre doi care isi spun unul altuia “boss”.
                  Si ala o va da unuia disperat sa ia un merc.
                  Un sfat daca-mi permiti, ia bugetul tau, si verifica periodic mobile.de, de preferat handleri. Acolo poti vedea realist pretul unei masini, chiar si numai pentru faptul ca e o oferta atat de bogata.
                  La subiect: in momentul asta, la 10k eur si sub 200k km, greu gasesti un 212.


                  Sent from my iPhone using Tapatalk

                  Comment


                  • #24
                    Este total gresit sa iti cheltuiesti tot bugetul pt cumpararea masinii . Ai 10.000 euro , te uiti la masini de 7000-8000 euro , restul de bani pt intretinere.
                    Un MB , se poate transforma rapid intr-o gaura neagra ,unele piese nu se gasesc pe aftermarket si costa sau depasesc valoarea achizitiei . Nu mai zic de service ....

                    Exista si alte marci , care au preturi corecte pe piata sh .

                    Comment


                    • #25
                      Asa am remarcat si eu, la SH/dezmembrari.
                      Dar rabdare si cearta-te cu fiecare samsar de piese pana la urma le lasa.
                      Oricum mai mult de 2mii nu dau pe o masina busita rau. E aberant sa ii dai 10% din pret doar pe o masca fata. Ma refer la w211. Probabil la 212 e mai rau.

                      Toti cred ca daca e mercedes e de aur. Una sunt raritatile sau piese de pe AMG si alta e o piesa de serie care o gasesti pe toate gardurile.
                      De aia recomand postarea publica a rezultatului negocierilor care incep cu "hai in privat".
                      Am primit la oferte aberante de m-am saturat:
                      - emblema capota la 100lei cat timp cea noua originala e 120.
                      - ansamblu timonerie negociata dur la 80 cand noua originala a fost 130
                      - arc + amortizor lasat cu greu la 300 cand un amortizor nou sachs a fost 270, arcu 100, flansa e 100 (nu am schimbat-o ca nu merita).

                      Vedeti si voi ce aberant de mici sunt diferentele intre o piesa noua si una obosita, ca deh, e mercedes original e calitate, tine o viata!
                      De aia am avut eu 3 arcuri rupte, 4 rupturi in total, de calitative ce au fost!
                      Eventual iti serveste aberatia cu: "de ce ti-ai luat mercedes daca nu il poti intretine?"
                      "Si tu ii spui, bani am, doar ca nu is prost sa tii dau tie pe degeaba"
                      Cam asta e situatia pe piata SH in opinia mea.

                      La ford sau la passat sau am intrebat de curiozitate la w210. Altfel discut, preturile sunt mai realiste.
                      Probabil sunt destui care arunca banii, asta speculeaza vanzatorii.

                      Comment


                      • #26
                        Eu am patit ceva asemanator cu un w204 facelift vandut chiar de Autoklass. Practic era vandut in regim de consignatie. Pozele aratau bine, descrierea la fel, istoricul la fel numai in reteaua MB pana cand am ajuns sa o vad avea un luft pe partea dreapta intre far si bara. Masina era descrisa de reprezentantul Autoklass ca nefiind lovita vreodata. Oricum dupa ce am vazut totusi nu m-am descurajat si am dus-o la un service al unui prieten care are si tinichigerie si s-a uitat la ea si intradevar fusese lovita dar pare ca nu a avut avarii mari numai ca cei care au montat piesele noi nu au reglat lufturile corect. Dupa ce am reverificato, am cumparato cu un pret mult mai mic dupa ce in prealabil lasase la pret.

                        Acesta a fost un bun motiv de negociere si pe urma am dus-o sa ii faca luftul ok.

                        In fine asta in ideea ca la reprezentanta totul e foarte sigur .

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF