Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un mercedes vechi, primit cu multa dragoste in familie!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by broscutza2001 View Post
    Ma bucur ca ai ales w140!Nu ai specificat daca e benzina sau diesel insa asa cum la momentul cand erai indecis ce sa iei si eu ti-am sugerat w140 orice motorizare ai ales e o decizie buna si un pas inainte!
    S-ul tot S ramane!
    Poi cam tu esti responsabil de achizitie intr-o masura ca am tinut cont. Multumesc de sfat.

    Am pus pe w210 in loc de 205 65 15 gume 225 45 17, cea mai mare imbecilitate pe care am putut sa o fac vreodata. Si mai scumpe si mai rigid. Nici nu ma gandesc sa renunt la cele originale. Eventual caut la dezmembrari inca un set de roti originale sa le echipez iarna.
    De after market nu ma pot pronunta ca nu ma pricep. Stiu ca sunt unele branduri de top, after market , sunt si unele care sunt mizerii. Va primi ori original ori mai bun. A fost cumparata sa ramana la noi nu pentru cosmetizare si vanzare. Oricum, la tot ce am condus pana in prezent, sincer daca ar trebui sa o schimb cu ceva, nu stiu ce altceva as putea sa aleg sa fie la fel de bun. Am cateva idei dar ar trebui sa imi vand rinichii si ficatul si poate si sufletul asa ca pass...
    Mi-am vazut fosta (w210 ) in oras ... chit ca m-a suparat de numa mi-e dor de ea.
    +40758148228 whats app active

    Proud owner of Lady Blue W140.

    Comment


    • #17
      cu cat ai reusit sa dai fosta?

      Comment


      • #18
        2000, daca pun reparatiile practic masina a fost de gratis. W210 nu au pret . Sunt foarte ieftine pentru ce ofera ca masini. Ai putea zice chiar pomana.
        Acuma sa vad cum pot da rotile ramase, astia de la vulcanizari is nemernici ofera 50 lei pe o roata care a fost 350 acum 4000 km , e aproape noua. Mai bine astept iarna si o sa treaca.
        +40758148228 whats app active

        Proud owner of Lady Blue W140.

        Comment


        • #19
          Buna alegere, daca e 3.0 turbodiesel si dupa filtrul de ulei din portbagaj se pare ca ai motorizare OM606,preferata mea.

          Comment


          • #20
            Este un motor bun si rezistent , cred ca cel mai cautat de pe acest model, pus doar pe facelift . Vascozitatea potrivita este 5w30 , cu 10w40 in timp nu i ok .
            S-o stapanesti sanatos !
            Honda.

            Comment


            • #21
              Salut,

              Sa o stapanesti sanatos!

              In alta ordine de idei (si fara a incerc sa fiu rautacios), pare cam "chel"(sau cu destul de putine optiuni) pt un S, asa este sau ma insel?
              Last edited by haro; 04-12-2018, 19:43 PM.

              Comment


              • #22
                Foarte cool masina. Iar motorul de-a dreptu' impresionant.
                S-o folosesti sanatos.
                flaX1k : home

                Comment


                • #23
                  Niste poze de la vizita la mecanic azi, sigur e 5w30 ? Mi se pare ciudat pentru un motor din generatia asta. Si de ce nu 5w40 ? Daca tot e vascozitate 5 full sintetic de ce nu si stabilitatea la temperatura 40 ca e mai bun....

                  Nu e rau pe jos, avem si lista de cumparaturi pe parte mecanica:
                  - bieleta antiruliu stanga
                  -discuri placute fata
                  -schimburi ulei si filtre si antigel , toate
                  - curea accesorii
                  -reparatie pompa servo, are o scurgere

                  Este o dilema la amortizoare, nu bate nici unul , nici nu se simte nimic la drum, dar parca atunci cand le apesi revin cam repede sus, ca si cum nu au rezistenta aia la revenire, asa ca o sa ma mai informez si cat costa un set nou pe original si daca au probleme sau uzura pun noi.

                  Dotari ? poi nu stiu, nu am mai avut niciodata un S. Are oricum destul de multe, imi place de exemplu ca scaunele sunt super comode si poti sa le faci mai tari sau mai moi si au reglaj electric la tot.

                  Pe parte de mecanica, ma asteptam la mai multe baiuri , dar desi am insistat sa gasesc nu am gasit aproape nimic, de fapt si discurile is la jumate doar eu am insistat sa pun noi. Dupa mecanica o sa spal toata burta si tratez micile pete de rugina si apoi aplicam ceara de protectie.

                  Am vorbit si cu vopsitorul, e programata vara asta, integral aceeasi culoare , e asa intarziata programarea pentru ca imi iau concediu o saptamana sa fac personal pregatirea cu el. O sa imi aduc aminte din vremurile din studentie cand faceam asta pentru bani de cazare.

                  Am de lucru si la interior tratament piele dar aia mai incolo. Presurile nu sunt originale, sunt porcarii. Trebuie sa le iau si alea.
                  Attached Files
                  +40758148228 whats app active

                  Proud owner of Lady Blue W140.

                  Comment


                  • #24
                    In privinta motorului am tras concluzia gresita nu e om606 ci om603. Ulei poti pune 5w50, 5w40, 5w30, 10w40 oricum consulta ghidurile de ulei ale producatorilor de lublifianti.

                    Comment


                    • #25
                      Uitasem ceva, esti sigur ca motorul este de 3.0 litri pentru ca Om603 montat pe w140 din fabrica are 3.5 litri.

                      Comment


                      • #26
                        Nu is sigur de nimic , cum pot sa verific asta ?
                        Mecanicu mi a zis ca suna f bine motoru, nenea mecanicu e de vreo 60 de ani si asta o facut o viata, il stiu de cand eram mic copil, poate putinii ramasi care inca stiu regla un carburator dupa ce l-a facut bucati intr o tava. Asa ca macar de motor is linistit, am deja 800 km cu ea, nu a consumat ulei sau apa, nu a fumegat dimineata, chiar ok tot pana aci.
                        Last edited by white8snow; 04-12-2018, 23:36 PM.
                        +40758148228 whats app active

                        Proud owner of Lady Blue W140.

                        Comment


                        • #27
                          Motor oil, additives and car care from LIQUI MOLY, the lubricant specialist from Ulm, Germany. With more than 4000 items for every vehicle in the world
                          Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

                          Comment


                          • #28
                            Daca mai ai din discuri si din placute, tine-le pana cand se duc de tot.
                            Daca frana prinde, ce ai cu ea?

                            Mai bine verifica etrierii, furtunurile, etc.
                            Sa nu ai surpriza ca noile placute se uzeaza neuniform si mai cumperi inca un set.
                            N-o sa ramai niciodata fara frana doar ca discul e un pic mai uzat sau placuta e un pic stramba.
                            In schimb sa scape lichid pe la o garnitura imbatranita, sau un furtun crapat, parca devine plauzibil.

                            La ce suspensie simpla de lucrat (pare din poze) ai la w140 da jos un amortizor, vezi cum merge la mana.
                            Vezi ca eu la w211 am schimbat amortizoarele fata la 190kkm (in bord cel putin) si nu simt nici o diferenta notabila intre cel nou si cel vechi.
                            De as fi stiut asta, nu le schimbam deloc, ca ar mai fi mers alea vechi mult si bine.
                            Macar acu am de rezerva.

                            Face e urgent, curat-o, mai mergi cu masina, prea repede te apuci de lucru.

                            Comment


                            • #29
                              Pune codul VIN sa descifram enigma cu motorizarea si dotarile.

                              Iar ulei sa pui ce este recomandat de producator, atunci cand a fost lansata masina (nu pune SF-uri de full-mega-giga sintetic).

                              Ah, masina este piesa adevarata! Te va tine mult si bine si acusi "intra" la modelele dorite... (cam 3-5 ani)

                              L.E. +1 si din partea mea pentru pastrarea placutelor, dar mai ales a discurilor daca nu prezinta uzura si franarea e in parametrii (poti face un test la un service), si mai ales daca sunt OEM sau de firma buna (probabil sunt puse "afara", deci calitativ sunt oricum bune).
                              Last edited by dan500se; 04-13-2018, 10:19 AM.
                              W123 280E Blue Green Metallic

                              W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 500SE Lapis Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

                              W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                              Comment


                              • #30
                                Motorul este sigur Om603 iar daca codul motor are 603.97...... este de 3.5 litri. Dupa aspectul exterior nu vei sti daca e de 3 sau 3.5. Daca era om606 avea chiulasa cu doua axe cu came 24 supape. Dupa seria masini afli cu ce a venit din fabrica dar daca a fost schimbat ulterior motorul, il identifici dupa codul motorului. Ori ce ar fi daca a fost intretinut si il vei intretine corespunzator nu vei avea probleme cu motoarele astea. Era bine sa fi fost 606 pentru cei 177cp si 330Nm plus ca consuma mai putin.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF