View Single Post
Old 01-13-2018, 01:33 AM   #20
DC-MB
Banned
 
Join Date: Dec 2017
Location: Planeta Terra și în mare parte din timp în România
Motorizare : Diesel și Benzină (pe mașini diferite)
Posts: 179
:
[Banned]
Default

Quote:
Originally Posted by Cristi Nazarov View Post
Unii......au descoperit foarte tarziu apa calda......Dar cred ca mult mai bine pentru noi restul si pentru acest forum, era daca il lasati pe om singur cu descoperirea lui... Prietenii, stiu de ce... Stima.
Stimate coleg „Cristi Nazarov” efectiv îmi pare rău că v-a deranjat inițiativa mea referitoare la postarea acestui subiect.
Sunt sigur că pe acest forum activează și multe persoane care nu sunt așa experte în utilizarea calculatorului și a internetului ca dvs..
Îmi permit să vă sugerez ca pe viitor, dacă v-ați format o părere proastă despre mine, să evitați să citiți postările mele.
Astfel pur și simplu nici nu veți mai ști că exist.


Rog totodată administratorul acestui site să mă atenționeze dacă consideră că activitatea mea este incorectă, nenecesară sau chiar inutilă.
Pot foarte bine doar să citesc ceea ce scriu alții, să nu mai emit opinii sau chiar să îmi aloc timpul altor activități. Nu de lipsă de activitate mă plâng.
Eu am considerat că am intrat într-o comunitate în care întrajutorarea între membri este scopul principal al acestui forum. Sper că nu am înțeles greșit.
DC-MB is offline   Reply With Quote