Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie Mercedes C class W205 vs E class W212 facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat achizitie Mercedes C class W205 vs E class W212 facelift

    Buna prieteni!
    Momentan conduc un Mercedes W203 din 2004 in varianta de echipare Classic si dupa 10 ani de folosinta a sosit vremea sa ma gandesc sa imi cumpar altceva.
    Bugetul ar fi de 20000 euro, iar masina as vrea sa o tin la fel ca predecesoarea(10 ani)...
    Mentionez ca spatiul din W203 nu ma multumeste avand in vedere ca acum avem si un bebe si ma tem ca nici W205 nu va indeplini acest aspect...

    Chiar daca interiorul este mai proaspat la W205 fata de W212 facelift, parca nu ma atrage atat de tare incat sa renunt la spatiu.

    Mentionez ca m-am gandit si la un Passat...
    Ce parere aveti?

  • #2
    Daca te referi la spatiu, atunci w212 FL fara discutie, fata de w205.

    Comment


    • #3
      As vrea sa ma pot "juca"cu masina cand voi conduce singur... W212fl ma tem sa nu fie prea lunga, grea... Cum sta pe curbe? In privinta agilitatii, cred ca C class e varianta mai buna..

      Comment


      • #4
        Daca vorbim de 4matic si un 250cdi sau V6 si spatiul interior deja balanta inclina pt w212.
        Practic vorbim de un versus C class vs E class , diferente destul de mari de antifonare , platforma mecanica , confort , tinuta de drum .

        Ps : asta este parerea mea desigur.....

        Comment


        • #5
          O sa-ti dau un mic exemplu , la masinile mele w204 vs w212 . La w204 avem scuturi plastic plus aluminiu motor , la w212 scut aluminiu motor si in rest un fel de material fonoabsorbant mochetat .
          Iti dai seama ca diferentele se pastreaza si la generatiile actuale .
          Nu mai vorbesc de stabilitate , cuplu , cum sta masina la viteze mari pe sosea si cel mai important , pt mine cel putin FIABILITATE .

          Comment


          • #6
            Mersi de sfaturi Care sunt situatiile cand preferi sa conduci C class si nu E-ul?
            Last edited by Florin_WES; 12-06-2017, 20:10 PM. Reason: M

            Comment


            • #7
              E class garantat!

              E mare, nu poti spune ca nu este, insa daca iti iei 250 sau 300 e si distractiv , spatiul e mare, portbagaj la fel , incape carutul la bebe cu usurinta , probabil C class e mai accesibil pe oras pentru ca e mai ingust, insa sincer c class a devenit un mid tier car la fel ca seria 3 de la bmw si un instrument de joaca pentru copii fara minte .

              In schimb E-ul... E limuzina , e office , e de familie , avea tata o vorba cand a luat w212-le " Asta nu porneste daca nu ai cravata "

              Si ce ar avea in plus C-ul pe langa W212 FL? La 20.000 gasesti un W212 FL cu tot ce ai nevoie sau eventual faci un drum la CL600 si primesti ultimul command.
              Să știi să lupți când vrei să ai.
              Să nu regreți când pierzi sau dai

              Comment


              • #8
                Eu cred ca C-ul foloseste o platforma mai noua(mai moderna) decat W212 FL, iar designul interior e putin mai de actualitate decat E-ul...
                In rest, C-ul nu are nimic in plus.

                Comment


                • #9
                  Clar , la nivel de gadget-uri , leduri , peste w212 FL ...

                  Comment


                  • #10
                    Am mers cu w205 și e destul de inghesuit,la ambele modele cãruțul o sa aibã loc în portbagaj,mai rãu stai cu masinuta și trotinete/biciclete ca dacã nu sunt break nu pre îți intra în portbagaj.Daca te intereseazã și designul atunci as opta pentru w205 gandindu ma ca peste 10 ani E -ul va fi demodat rau,macar C e ultimul apãrut, dar E e mai masina.

                    Comment


                    • #11
                      Salut,

                      Si eu initial as fi vrut C break, pentru oras. Dar cand am incercat sa intru in spate la 1.93 inaltime, mi-am dat seama ca nu e de mine. Nici in fata chiar. Asa ca m-am orientat si am gasit un e class break si nu imi pare rau. Cat despre dimensiuni, am un passat, si este la fel de mare, asa ca sunt obisnuit cu dinensiunile.

                      Personal ti-as recomanda sa mergi cu ele. Diferentele sunt mari.

                      Succes.

                      Comment


                      • #12
                        Cel mai bine si cel mai bine cauta tu un w205 si un w212 fl sa-ti placa, du-te si fa un test drive , du-te verifica tot ce te intereseaza la masina ,parerile noastre sunt impartite si totusi mediocre pentru ca nu ce ne place noua conteaza ci ce iti place tie.
                        Să știi să lupți când vrei să ai.
                        Să nu regreți când pierzi sau dai

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF