Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cei mai vechi membrii Club Mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cei mai vechi membrii Club Mercedes

    Am realizat ca personal am o "vechime" de aproape 10 ani pe acest Forum.

    Stiu ca forumul Club Mercedes a fost relansat in 2007 fiind urmasul unui alt forum sau desprinzandu-se de un altul (nu mai retin exact povestea) (ulterior si din acest Forum, plecand unii membrii, s-au infiintat alte forumuri) dar deja cand m-am inregistrat eu deja erau cativa membrii care mai activeaza uneori (drept, foarte rar se pot vedea) si in ziua de azi...


    Deci, cine e cel mai vechi membru activ? Cand v-ati inregistrat pe Club Mercedes? (scrie la profil la fiecare in caz ca ati uitat )


    Eu sunt din Octombrie 2007...
    W123 280E Blue Green Metallic

    W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 500SE Lapis Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

  • #2
    Pai pentru cel mai vechi membru activ probabil este vreun conter pe undeva sau vreo statistica pe care sa o poata vedea moderatorii sau adminul.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #3
      Va salut!
      Am fost inregistrat si pe forumul vechi in 2006, mergeam la "internet caffe-uri" sa ma loghez ca numai bogatii aveau net acasa pe vremea aia . In 2007 m-am inregistrat din nou dupa ce forumul vechi s-a evaporat.
      Intru cel putin de 4-5 ori pe saptamana cu toate ca am in curte acum 2 BMW-uri (tradator ordinar) ! In general doar citesc, rareori intervin cu vreun comentariu.
      Ultimul, cel cu numere de MM era sa fie Mercedes w211 sau taxi w212, dar intrun final am mers cu e90-u' (pentru cunoscatori ), motor de 2 mii 163 cp impozit 180 lei.
      Ps. Inca iubesc stelutele dar financiar pentru mine e mai ok ce am acum .

      @dan500se - Inseamna ca ti-l aduci aminte pe unicul "doktor4cars" , cred ca tipul avea un club aparte. Ma intreb ce mai e cu el.
      Attached Files
      Last edited by dog; 09-04-2017, 10:10 AM.
      Stefan

      Comment


      • #4
        Știu 3 colegi care sunt înregistrați din luna IULIE 2007, și care au mai activat și anul acesta pe forum:
        - adic95 (04.07.2007)
        - pneu (23.07.2007)
        - prudom (24.07.2007)
        Sunt peste 27.000 (!) de membri înregistrați pe forum... N-am nici timpul, nici dispiziția să-i iau la mână pe toți... Marea majoritate au 0 (ZERO) postări, sau nu ating cifra 5...
        O fi careva mai vechi decât cei 2 de mai sus și să fie cu posturi ZERO, dar consider că dacă tot s-a deschis acest topic, ar trebui găsit cel care s-a înregistrat printre primii, și a mai activat și anul acesta! Cei cu postări sub 5 reprezintă doar un număr din cele 27000...

        P.S. Contul lui Dok s-a șters, posibil ca el să fi fost primul; încă mai figurează la ”Top Posters” (nu știu cum e posibil dacă are contul șters, dar e acolo)...
        Last edited by Florin_WES; 10-01-2017, 10:59 AM. Reason: Rezolvat!
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

        W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

        Comment


        • #5
          Originally posted by dog View Post
          ... mergeam la "internet caffe-uri" sa ma loghez ca numai bogatii aveau net acasa pe vremea aia ...
          Idem si la mine! Ce vremuri! Dar parca era mai fain atunci, mai socializai "live" si pe acolo...

          Originally posted by dog View Post
          ... Inseamna ca ti-l aduci aminte pe unicul "doktor4cars" , cred ca tipul avea un club aparte. Ma intreb ce mai e cu el.
          Da, asa e, avusese un club separat dupa "divortul" cu mult tam-tam. Nu mai stiu nimic de el de multa vreme

          Originally posted by Levi View Post
          ...Sunt peste 27.000 (!) de membri înregistrați pe forum... N-am nici timpul, nici dispiziția să-i iau la mână pe toți... Marea majoritate au 0 (ZERO) postări, sau nu ating cifra 5...
          O fi careva mai vechi decât cei 2 de mai sus și să fie cu posturi ZERO, dar consider că dacă tot s-a deschis acest topic, ar trebui găsit cel care s-a înregistrat printre primii, și a mai activat și anul acesta! Cei cu postări sub 5 reprezintă doar un număr din cele 27000...
          Majoritatea din cei 27.000 sunt la "kila", sa dea bine la impresie.

          Stim totii ca nici Forumul acesta nu mai e ceea ce a fost in urma cu vreo 2-3 ani. Din pacate FB-ul ii cam vine de hac (acolo, pe grup, e jale... bine totusi ca se mai face "curatenie" ca altfel ne-ar termina "cunoscatorii").

          Originally posted by Levi View Post
          ...
          P.S. Contul lui Dok s-a șters, posibil ca el să fi fost primul; încă mai figurează la ”Top Posters” (nu știu cum e posibil dacă are contul șters, dar e acolo)...
          Prima pagina a acestui Forum nu a mai fost updatata de cel putin 5 ani (dar se poate sa fie si mai mult). Majoritatea datelor de pe coloana de jos sunt "inghetate". Am mai semnalat acest lucru de vreo cateva ori diferitilor moderatori de pe vreme aceea dar asta oricum e treaba administratorului (cred) (Cristi din Timisoara cred ca mai e proprietarul acestui domeniu). Bineinteles ca nu s-au luat masuri, si nici nu cred ca se va lua in curand... SKIN-ul Forumului e din alt secol (tot asa, mostenire din vechiul regim).

          Originally posted by Levi
          ...3 colegi care sunt înregistrați din luna IULIE 2007, și care au mai activat și anul acesta pe forum:
          - adic95 (04.07.2007)
          - pneu (23.07.2007)
          - prudom (24.07.2007)
          E imbucurator ca mai exista activitatea din partea unora cu astfel de vechime!
          W123 280E Blue Green Metallic

          W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 500SE Lapis Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

          Comment


          • #6
            Stim totii ca nici Forumul acesta nu mai e ceea ce a fost in urma cu vreo 2-3 ani. Din pacate FB-ul ii cam vine de hac (acolo, pe grup, e jale... bine totusi ca se mai face "curatenie" ca altfel ne-ar termina "cunoscatorii").
            Adevar graisi, sunt inscris pe un astfel de grup si uneori te incearca sentimente ciudate..., sa razi, sa plangi, sa te enervezi, sau toate la un loc, nici nu stii... "Cunoscatorii" de pe grup sunt dintre cei "la kila", numa' ca impresiile si le etaleaza acolo. Aici, doar baga capul pe usa si cer, de multe ori nici "buna ziua" sau "multumesc" nu spun. In fine, cu sau fara ei, we keep on going si odata cu noi si ClubMercedes.ro.
            Eu sunt din august 2010 si pentru mine forumul face parte din rutina zilnica.
            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

            Comment


            • #7
              Am avut si eu cont pe forumul vechi. Pe acest forum sunt membru din 22.07.2007. Nu postez prea des insa intru pe forum aproape in fiecare zi.
              *Smart Fortwo 451 Passion
              *w123 230CE
              *w211 E270 cdi Avantgarde
              *w203 c220 cdi Avantgarde
              *w215 CL55 AMG
              *w202 C180 Esprit
              *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
              *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
              *w201 190E 2.0
              *w123 langversion pullman

              Comment


              • #8
                Din 8-11-2007 m-am inscris pe acest forum. Am fost o vreme si moderator. Am activat si pe cel dinaintea acestuia. Acum vizitez mai rar forumul dar tot nu ma las de el. Si tot de atunci am si aceeasi masina: C250 turbodiesel din 99.

                Comment


                • #9
                  Acum am vazut si eu unde, la mine scrie 10-03-2007. Ma simt ca la "sfatul batranilor" !
                  Ma intreba un coleg pe topicul lui, ce cauta un posesor de doua BMW-uri pe forumul asta. In primul rand nu imi place comunitatea pe forumul respectiv, prea multe parțuri. Intru cu placere pe acest forum , citesc, admir.
                  Am vrut sa imi iau un w211 sau w212 acum o luna dar pentru bugetul meu cred ca imi luam un taxi asa ca pentru moment ceea ce am - e foarte ok. Recunosc ca pentru 8000 coco luam masina destul de buna insa nu mai vreau sa platesc 200 epuroi impozit in conditiile in care cu 2-3 sute iti iei un city break destul de frumos, dar sa nu starnim discutia impozitului . Am dat 6000 pe e90 am mai bagat ceva in suspensie si nu am rupt nici bugetul.
                  Mai greu a fost cand cumnatul meu si-a luat un w212 din 08/2012 iar eu aveam BMW , insa bugetul lui era cu 30% mai mare ca al meu.
                  Va salut si va citesc in continuare.
                  Stefan

                  Comment


                  • #10
                    Sa ma "laud" si eu :

                    Data înscrierii
                    24/12/2007
                    Total posturi
                    910

                    Vechi membru, mai ales ca in tandem merg cu Aircooled (Vw kafer)

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Levi View Post
                      &...Sunt peste 27.000 (!) de membri înregistrați pe forum... N-am nici timpul, nici dispiziția să-i iau la mână pe toți... Marea majoritate au 0 (ZERO) postări, sau nu ating cifra 5...
                      In 07.12.2019 sunt 31,527 membrii din care activi 317... Procentajul e devastator... dar macar intre timp s-a schimbat interfata Forumului si apare si aceasta informatie!
                      W123 280E Blue Green Metallic

                      W126 280SE Champagne Metallic
                      W126 280SE Black Blue Metallic
                      W126 500SE Lapis Blue Metallic
                      W126 500SE Midnight Dark Blue

                      W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by dan500se View Post
                        ... Procentajul e devastator...
                        Trist .
                        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                        W126 280SE
                        W123 280CE
                        W126 500SEC
                        W220 500L

                        'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                        Comment


                        • #13
                          Da, lumea prefera FB-ul... Calitatea nu e ceea ce primeaza! Si eu sunt pe Grup pe FB (cel se s-a "bazat" pe acest Forum), mai postez uneori cate un comentariu dar discutiile tehnice sunt mult sub nivelul Forumului si nu cred ca acest lucru se va poate schimba vreodata. Imbucurator e ca si pe FB s-au mai triat membrii si discutiile. Nu cu mult timp in urma era JALE pe acolo...
                          W123 280E Blue Green Metallic

                          W126 280SE Champagne Metallic
                          W126 280SE Black Blue Metallic
                          W126 500SE Lapis Blue Metallic
                          W126 500SE Midnight Dark Blue

                          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                          Comment


                          • #14
                            Ce bine că n-am FB... și sper să nici nu am vreodată...
                            Lord W126 500SE -> 2.5D
                            Lady W123 230C -> 240D
                            W124 -> 200D
                            W208 CLK200 -> 2.0

                            W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                            Comment


                            • #15
                              Nu ai nimic de pierdut parerea mea, ''acolo'' nu va fi in veci precum un forum dedicat, unde o sa regasesti documentatiile/discutiile care se pastreaza si se stocheaza mai bine chiar si dupa ani de zile.
                              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                              W126 280SE
                              W123 280CE
                              W126 500SEC
                              W220 500L

                              'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF