Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema V-class nou

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema V-class nou

    Salutare, am achizitionat de nou un w447 exclusive. Incepand de pe la 900km, se aude un zgomot puternic de la puntea fata si pe stanga si pe dreapta. Zgomotul se manifesta numai la viteza de pana in 20km/h si numai pe suprafete cu denivelari ascutite cum ar fi un drum de pamant cu piatra concasata. Am fost la Casa Auto Iasi de 2 ori dar nu am gasit de unde vine zgomotul. Acum am 2000 km si ma tem sa nu se uzeze ceva in mod exagerat caci zgomotul si vibratiile concomitente s-au accentuat si se simt in pedalier si podeaua masinii. Am jante de 19 cu balon de 45 si la denivelari"normale" cum ar fi un canal sau limitatoare de viteza nu se aude nimic. Mai nou se aude in stanga daca am geamul deschis un tzacanit metalic , tot asa la viteza f mica si pe o suprafata rugoasa de ex. beton mancat si spart sau asfalt cu multe petice neregulate. Va rog sa ma ajutati!

  • #2
    Daca stiti vreun specialist in Vito/Viano prin zona Iasului ar fi grozav, nu as vrea sa vizitez Casa Auto de prea multe ori si degeaba...

    Comment


    • #3
      bielete antiruliu/bara stabilizatoare

      Comment


      • #4
        Colegul Cristian.C.Tester, diagnoze, reparatii 00 40 (749) 562 999
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • #5
          Va multumesc. Cei de la Casa Auto au comandat ansamblul amortizor dreapta fata. Maine dimineata merg sa il schimbe. Sper ca, desfacand masina com vedea mai bine pe la suspensie si gasim buba. La bieletele anti ruliu si bara stabilizatoare cum se verifica jocul? La levier? Am mers cu un V class de drivetest pe acelasi drum pe care am mers cu a mea, si vreau sa spun ca are fix aceeasi vibratie mai putin zgomotul. Dupa capul meu ceva e neizolat, ii lipseste un cauciuc ceva o bucsa defecta... nu stiu vedem maine

          Comment


          • #6
            Am fost azi la service, probe, microfoane, se pare ca e caseta de directie, exact cum banuiam eu. Mai exact acolo unde intra coloana de directie in caseta. Joaca foarte tare.
            Acum astept raspuns de la Bucuresti.

            Comment


            • #7
              Neplacut. La o masina de calibrul asteia, la care silentiozitatea si confortul sunt punctul forte. Sper sa-ti fie rezolvata problema cat mai repede.
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

              Comment


              • #8
                S-a comandat caseta de directie, vine saptamana viitoare. Drumuri bune!

                Comment


                • #9
                  Inca ceva, ce este in zona aripii stanga spate? Din difuzor emana o caldura enorma, este fierbinte. Cel ce sta langa difuzor are de suferit, mai ales pe caldura asta.

                  Comment


                  • #10
                    Surprize, surprize: schimbat caseta si tot bate!
                    Ori e un lot prost de casete, ori e altceva. Las masina miercuri seara ca sa fie rece joi dimineata sa se poata umbla mai bine pe dedesubt. Cu caldura la difuzor s-a transmis la importator.

                    Comment


                    • #11
                      De curiozitate, zi doar cat a costat aceasta masina, daca se poate?????
                      Pe bune, eu ma atac doar cat aud la altii,daramite sa fiu eu in situatia ta.....
                      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                      Comment


                      • #12
                        A costat 76.000. Acum nu ma mai atac, sper sa gasesc unde bate. Voi vorbi cu colegul Cristi sa vedem ce putem face. Am fost ieri la Botosani si difuzorul nu mai da caldura, desi in service a fost cu cel putin 10 grade mai cald decat restul.
                        In aripa stg spate cica sunt niste radiatoare de la AC. Cumva caldura venea prin grila difuzorului in habitaclu. Il tin sub observatie. In rest masina e impecabila, se comporta foarte bine si sunt f multumit. O singura chestie vreau sa schimb, si anume rotile de 19. Ii pun de 17 pentru ca vreau mai mult confort si in plus de asta balonul de 45 e mult prea mic pt drumurile noastre.

                        Comment


                        • #13
                          0ff topic: 760000 de euro,nu???????? Scuze, dar la banii astia o urcam pe platforma,o duceam in fata muzeului Mercedes de la Stuttgart ,in cea mai aglomerata zi,lipeam in geam diagnoza de la reprezentanta si chemam toate televiziunile din Germania !!!! Pai astea sunt probleme la care sa te gandesti cand o iei sh, din targ de la Vitan nu cand o iei noua cu atati bani......Daca a cazut caseta la 900 de km, motorul,cutia cat rezista??
                          Succes in rezolvarea problemelor.Stima.
                          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                          Comment


                          • #14
                            1.
                            Incredibil, cel putin pt mine: stanga fata, placuta de frana din exterior efectiv sta libera in etrier, si face o zdranganeala de zici ca sare roata, mai ales dupa ce baietii au curatat si gresat ansamblul de franare. Si culisorii au joc, astfel incat s-a transmis la producator/importator prin sistemul tips . Daca pisti pedala de frana nu se mai aude nimic, Doamna Placuta fiind fixata de Domnul Piston. Nu inteleg cum in anul 2017 poti produce o masina cu un astfel de defect...

                            2.
                            Caldura vine pe la difuzorul stanga spate in habitaclu numai daca modul de circulare al aerului este in orice alt mod decat Auto. Ramane sa o mai butonez...

                            Comment


                            • #15
                              Acu', nimeni nu e perfect...sa zicem ca se accepta greseala de proiectare sau mai degraba de montaj la difuzor,...DOAR ca treaba cu placuta nu e in regula de loc - oricum o iei sau nu o iei - placuta aia din vibratii s-ar putea sa nu vrea o singura data sa se mai incadreze pe traiectoria corecta in etrier...si atunci sa vezi nenorocire, scandal, procese, bla, bla.


                              Adauga la bucuria ca ai scapat de zgomote si ceva motivational, macar sa ajunga unde trebuie povestea si sa nu se mai repete.
                              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                              www.mbretrofit.ro

                              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF