Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ABS ESP defect

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Comtatorul nu e pt ca am avut probleme cu el dar at erau aprinse si esp_u si abs_u am pus unu original nou si nu s_au mai aprins.Acum sta doar martorul Esp aprins.
    Nu am facut test pt ca unde am fost nu se conecta la calc masini.o sa incerc in alta parte.

    Comment


    • #62
      Atunci verifica senzorii ABS, teoretic ar trebui curatati la fiecare schimb de placute. Sau in cel mai rau caz...vreun rulment sa se fi uzat, dar aici apareau si alte probleme.

      Comment


      • #63
        Da numai ma tem sa nu se rupa ca e al dreaqu de scump unul.

        Comment


        • #64
          Pune o diagnoza pe ea si vezi ce are (e mai ieftin)!
          Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

          Comment


          • #65
            Salutare domnilor, imi fac si eu intrarea in club cerand in sfat sau de ce nu o varianta de rezolvare de la cineva care a reusit sa gaseasca o solutie.
            Lucrurile stau in felul urmator: aprins ABS + ESP, pusa pe tester da eroarea "C1401 - Return Pump Fault". Din spusele meseriasului trebuie inlocuita unitatea ABS cu una identica ca si cod (in cazul meu A0004465689) apoi inserate codurile acesteia in calculatorul masinii pentru a functiona cu noua unitate.
            Stie careva daca cele scrise de mine sunt adevarate sau care este procedura ce trebuieste urmata? Puteti sa-mi spune-ti unde pot face asta? inca nu am gasit o unitate cu acelasi cod cu a mea, precizez ca sunt din Bucuresti
            Exista si varianta de reparatie a pompei existente pe masina?
            Va multumesc anticipat

            Comment


            • #66
              Salut si bine ai venit.Da este adevarat ce spui iar procedura ce trebuie urmata asta este.Cauta pompa la dezmembrari dupa cod sau daca sunt finante ia nou !Se pot schimba carbunii la pompa veche dar din spusele celor ce au facut asta nu se merita pentru ca nu tine prea mult.Stima.
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

              Comment


              • #67
                Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                Salut si bine ai venit.Da este adevarat ce spui iar procedura ce trebuie urmata asta este.Cauta pompa la dezmembrari dupa cod sau daca sunt finante ia nou !Se pot schimba carbunii la pompa veche dar din spusele celor ce au facut asta nu se merita pentru ca nu tine prea mult.Stima.
                Multumesc pentru raspuns! am sa va tin la curent cu evolutia lucrarilor, pentru moment caut o noua unitate pe codul meu daca stie cineva ceva sau are de vanzare raman dator de-o bere

                Comment


                • #68
                  Problema rezolvata prin schimbarea unitatii ABS. Procedura cu mult mai simpla decat ma asteptam (din spusele multor mecanicosi) adica pusa pe masina, aerisita clasic si iaca ca merge, fara "star", fara reprogramare fara alte artificii. Am comandat-o SH, a venit, am infipt-o in mufa si a stins becurile apoi am purces la instalare, cam asta a fost tot. Durata operatiunii: o ora si 600 lei cheltuiti.
                  O seara buna sa aveti si multumesc de informatii!

                  Comment


                  • #69
                    Buna seara ,am un sprinter din 2012 si sau aprins abs esp si un stop brake mare

                    Comment


                    • #70
                      Buna seara, pune testerul pe ea si vezi,de preferat sa fie Star.Poate fi din mai multe motive...Stima.
                      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                      Comment


                      • #71
                        Salut , am si eu aceleasi probleme se aprind becurile de la abs esp bas si srs si nu imi merge nici kilometrajul , am pus masina pe tester (c 180 avantgarde w203) si mi s-a spus ca este unitatea abs arsa si din cauza asta imi da toate erorile inclusiv kilometrajul, iar mecanicul cu pricina mi-a spus ca este 3000€ o unitate abs ... Am vazut pe net la 650 lei sh , ce implica montajul , este costisitor ? In sensul ca nu as vrea sa iau o unitate si sa nu fie ea vinovata

                        Trimis de pe al meu X17 folosind Tapatalk

                        Comment


                        • #72
                          Salutare,am un sprinter 313 din 2001 si de ceva timp vajaie non stop motorasul de la pompa abs,chiar si cand motorul este oprit,nu mai spun ca am toata suita de becuri aprinse!Ieri veneam din cursa dupa cateva sute de km si pe la Brasov mi-a cazut turometrul si vitezometrul din mers pt cateva secunde,dupa care si-au revenit(ploua torential),dupa ceva timp au cazut din nou si s-a aprins becul la ulei tot din mers!Am tras pe dreapta,motorul mergea perfect,am oprit motorul,am dat sa pornesc,a pornit si s-a oprit rapid si dupa aceea nu m-a mai lasat sa pornesc,se aprindeau toate becurile cand puneam contact dar nu ma lasa sa dau la demaror,dupa cateva minute am scos mufa de la pompa de abs si masina a pornit normal dar nu mai indica turatie temperatura si viteza,asa am mers pana acasa!Azi dimineata am pornit lafel fara mufa de la abs ca cu ea pusa nu vrea sa ma lasa sa pornesc si asa mi-am facut treaba!
                          A mai patit careva asa ceva?!

                          Comment


                          • #73
                            ABS problema

                            Buna ziua ,am si eu o problema cu un sprinter 316 cdi din 2001 . Am spalat motorul si de atunci se aude un zgomot ciudat la viteza mica,pina in 30 km,am cautat si am observat ca sgomotul vine de la pompa ABS si am gasit pe net ABS SELF CHECK si nu stiu cum se rezolva situatia.http://www.infobazar.ro/auto/Aproape...a-sistemul-ABS
                            Daca poate cineva sa ma ajute . Va multumesc anticipat.
                            Last edited by dinicaradu; 07-17-2017, 11:42 AM.

                            Comment


                            • #74
                              Buna seara! Un pic de ajutor,va rog! In urma inlocuirii casetei de directie la un sprinter din 2002,mi-a ramas becul la esp aprins. Volanul a fost blocat si nu s-a invartit. Dupa montare,volanul sta stramb iar eroarea cu senzorul de esp de la volan nu se sterge. Aveti ceva idei? Multumesc!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF