Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cls 500 (mare dezamagire)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cls 500 (mare dezamagire)

    Bunã seara. În primul rand postez aici ca îmi doresc ca un viitor doritor de cls sa se poatã ghida i spre problemele ce pot apãrea dupã achiziionare. Masina este un cls 500 din 2006 cu 308 hp. În afarã ca la o luna dupã achiziionare mi a apãrut celebra problema de la SBC ,(apropo masina are 75125 km reali in momentul de fata ,este cam de foarte rahat treaba asta sa ai probleme la sistemul de frânare a autovehiculului deoarece acesta expirã ). În fine de câteva zile din treapta 2 în treapta 3 face ceva gen de patinaj al ambreiajului iar când cupleazã va imaginai cum face. De la 2000 de rpm se accelereazã în gol pana la 3000 rpm i abia acolo cupleazã. La o plecare mai agresiva (sa nu credei ca sunt un killer de maini mã refer la faptul ca am fãcut o accelerare pana în poziia de kicka down fãrã însã a-l activa motorul a ajuns în 5000 de rpm fãrã însã a schimba treapta de viteza. Am încercat i în modul sport sa vãd dacã face acelai lucru i am constatat ca da, însã diferã plaja de turaii la care se întâmplã. Oricum mã uitam pe un ObdII i vacuum ul în relanti este de 20.4 iar pe la 2700 de rpm este undeva intre 22 i 23. CERT este ca în momentul de fata trebuie sa sun la reprezentanta aici (kuwait) sau mai bine spus musafirii de bani i sa vãd ce se întâmplã. Pe schimbat pompa SBC doar ca i manopera au cerut 450 de euro. Va dai seama ce suma o sa scoatã acum din joben. Mai am o varianta i tare mã bate gândul ca o sa o fac dupã ce mã vor "altoi" bãieii cu suma fabuloasa la reprezentantã. O sa vãd cât costa sa o urc pe un vas i o trimit acasã. Ori îi dau de cap ori dacã nu o fac cote de gãini i asta e.

    Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk
    "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

  • #2
    Si daca ajungi sa o trimiti in tara mare atentie unde o repari...
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #3
      Dezamagirea se refera la timpul scurs pana la expirarea SBC-ului?

      Care defect a aparut primul, cel al sbc-ului sau al cutiei? Poate sbc a murit de tot si informatiile esentiale pt cutie lipsesc acum ( viteza rotilor, de exemplu).

      Gasesti sigur si acolo ateliere independente care sa repare asa ceva.
      Last edited by cl600; 03-12-2017, 00:31 AM.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #4
        Originally posted by cl600 View Post
        Dezamagirea se refera la timpul scurs pana la expirarea SBC-ului?

        Care defect a aparut primul, cel al sbc-ului sau al cutiei? Poate sbc a murit de tot si informatiile esentiale pt cutie lipsesc acum ( viteza rotilor, de exemplu).

        Gasesti sigur si acolo ateliere independente care sa repare asa ceva.
        Dezamagirea se refera ca apar probleme unele dupa altele. primul de fect a aparut in octombrie 2016 si anume SBC. Probabil ca ai dreptate sa lipseasca ceva informatii vitale, dar daca ar lipsi cred ca ar fi problema in toate treptele de viteza nu doar din a 2 a in a 3-a. Ateliere specializate desigur ca sunt insa nu sunt de incredere.(cel putin nu pentru mine ;am vazut cum se lucreaza aici si sincer ma ia groaza.)De cateva luni caut un Star aici ca sa pot sa vad ce erori sunt si caut in continuare ca de gasit pauza. Oricum astept sa inceapa programul sa pot suna la reprezentanta sa ma programeze la o ora pe ziua de astazi. Va tin la curent cu ce coduri de eroare apar si daca or sa mi le dea si recomandarile lor.
        "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

        Comment


        • #5
          Daca esti in Bucuresti cautal pe mastermario71 tel 0744559412. suni dupa ora 10 dimineata. Este colegul nostru specialist in probleme electrice si electronice. Are si STAR. Cei mai vechi pe acest forum il cunosc f, bine, este de incredere si cu siguranta te va rezolva. Mult succes.
          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
          Onorez comenzi si in Bucuresti
          Tel. 0736375626 Marian

          Comment


          • #6
            Originally posted by nora-marian View Post
            Daca esti in Bucuresti cautal pe mastermario71 tel 0744559412. suni dupa ora 10 dimineata. Este colegul nostru specialist in probleme electrice si electronice. Are si STAR. Cei mai vechi pe acest forum il cunosc f, bine, este de incredere si cu siguranta te va rezolva. Mult succes.
            Multumesc frumos pentru ajutor si pentru indrumare la dl. Marian . Nu sunt in tara, asadar nu am cum sa iau legatura cu dumnealui. Stau de cateva luni bune in jur de 6 ore/pezi pe acest forum si cred ca am citit cam tot ce se putea citi despre 7g-tronic. Astazi ma duc la reprezentanta Mercedes de aici si vedem ce zice Starul sa vedem tampoane ceva rupte daca se gasesc si ce zic cei de acolo despre un schimb ulei+filtru +readaptare torque converter si viteze.
            "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

            Comment


            • #7
              Pai nui mare problema ca nu esti in tara!Daca procuri un Star diagnoza se poate conecta la distanta prin team viewer si lasi un specialist sa o faca!Eu asa am invatat sa folosesc Star-ul si sa gasesc primele probleme la masina.
              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

              Comment


              • #8
                Salutare tuturor. Abia m-am întors de la reprezentanta MB Kuwait. Timp pierdut degeaba în opinia mea. Niciun ban cheltuit la ei pana acum. Clar este ca nici de acum înainte. Au pus starul pe masina si dupã ceva timp a venit un consilier service si îmi spune ca este o singura eroare pe cutie. Din ce mai am chiorat eu, cum avea hârtia invers codul începea cu 20 si ultimele 2 cifricitati nu le-am mai desluit. Îmi zice ca este o eroare hidraulica generala si din ce am vãzut zicea Hidraulic fault the transmission is not working properly sau oricum ceva de genul ãsta. Îmi zic ca trebuie sa las masina în service o perioada cuprinsa intre doua si trei zile pentru verificãri amãnuntite. Verificãri care mã costa pe mine suma cuprinsa intre 300 si 360 de euro. Depinde. Depinde de ce? Am întrebat. Si dupã ce plãtesc suma ãsta si astept 3 zile ei îmi vor da rãspuns cu ce anume este problema si ce ar trebui ca eu sa plãtesc si ei sa schimbe la masina. Am zis nu multumesc si am plecat. Urmãtorul pas nu stiu care este dar momentan nu prea pot gândi la cât de nervos sunt.

                Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk

                Din Tapatalk nu apar toate diacriticele.
                Last edited by Florin_WES; 03-21-2017, 00:17 AM. Reason: Reguli generale de postare.
                "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

                Comment


                • #9
                  Daca plateai diagnoza electronica, primeai raportul complet. Asta se tarifa cu 0.2 ore de manopera.

                  Primul pas, in cazul oricarei erori hidraulice si in lipsa erorilor electrice, este verificarea nivelului uleiului.

                  Al doilea pas - se demonteaza baia de ulei si se inspecteaza pozitia filtrului si eventual se evalueaza cantitatea de span...

                  Abordarea lor a fost corecta, tu cum ai fi procedat in locul lor?
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by cl600 View Post
                    Daca plateai diagnoza electronica, primeai raportul complet. Asta se tarifa cu 0.2 ore de manopera.

                    Primul pas, in cazul oricarei erori hidraulice si in lipsa erorilor electrice, este verificarea nivelului uleiului.

                    Al doilea pas - se demonteaza baia de ulei si se inspecteaza pozitia filtrului si eventual se evalueaza cantitatea de span...

                    Abordarea lor a fost corecta, tu cum ai fi procedat in locul lor?
                    Am solicitat un raport de diagnoza completa(platit de catre mine).Raspunsul a fost transant : "Nu se poate face la ei. Pentru un raport complet trebuie sa merg in alt service nu din cadrul reprezentantei MB." Nu as fi procedat cu nimic diferit, pentru ca este politica firmei aici. Nu as fi riscat sa raman fara job. In alta ordine de idei tin sa iti multumesc pentru sfatul dat. Voi cauta un atelier specializat in cutii 7g-tronic , sa imi desfaca baia de ulei sa vedem ce se intampla in interior, schimb de ulei, filtru si garnitura. Mai am o intrebare si anume dupa schimb este necesar o resetare si o readaptare a cutiei? Intreb deoarece eu nu am gasit un Star pana in prezent decat in reprezentanta. Ca sa stiu care sunt criteriile de selectare a unui service pentru a face acest schimb. Cu scuzele de rigoare pentru a rapi putin din timpul si cunostintele tale, as aprecia enorm sfaturile pe care le voi primi in continuare.
                    "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

                    Comment


                    • #11
                      Mai sus spuneai ca nu ai platit nici in ban la ei, acum spui ca de fapt ai platit diagnoza. Incearca sa le ceri doar raportul diagnozei electronice ( Test Scurt - Short Test - KurtzTest ). Diagnoza complete nu aveau cum sa ti-o dea pt ca nu a facut-o.

                      ...pai poti incepe cu primul pas, cine stie...

                      Oricum, un tester Star este indicat. Nivelul uleiului se masoara la o anumita temperature a uleiului din cutie.

                      Am pus un post pe in forum tehnic pt a gasii un atelier in zona ta.
                      Last edited by cl600; 03-21-2017, 08:59 AM.
                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                      www.mbretrofit.ro

                      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by cl600 View Post
                        Mai sus spuneai ca nu ai platit nici in ban la ei, acum spui ca de fapt ai platit diagnoza. Incearca sa le ceri doar raportul diagnozei electronice ( Test Scurt - Short Test - KurtzTest ). Diagnoza complete nu aveau cum sa ti-o dea pt ca nu a facut-o.

                        ...pai poti incepe cu primul pas, cine stie...

                        Oricum, un tester Star este indicat. Nivelul uleiului se masoara la o anumita temperature a uleiului din cutie.

                        Am pus un post pe in forum tehnic pt a gasii un atelier in zona ta.
                        Cand am spus ca am solicitat un raport de diagnoza (platit de catre mine mi s-a raspuns ca nu se poate. Mai sus am spus ca nu am platit nimic. Deci nu am platit nimic, iar cand am solicitat un lucru si am spus ca o sa il platesc eu, ca vreau codurile de eroare de pe cutie , mi s-a spus scurt si la obiect ca nu se poate. Deci, nu am platit, pentru ca nu aveam ce.Multumesc frumos de ajutor.
                        "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

                        Comment


                        • #13
                          Am gãsit în final un Star si o persoanã care stie sa îl mânuiascã. Eroarea în transmisie este 2504 Hydraulic fault in transmission. E singura. Am lãsat pana mâine masina la atelier ca vrea sa facã mai multe verificãri omul. Sa vadã de unde exact e problema. CAT despre problema cu SBC pe care o aveam tot la fel e o sigura eroare legata de acumulatorul de presiune.

                          Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk
                          Last edited by herchea; 03-21-2017, 17:08 PM. Reason: Diacriticele de pe tapatalk
                          "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

                          Comment


                          • #14
                            Acumulatorul de presiune se poate schimba.Cevaloare de preincarcare are acum?
                            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                            Comment


                            • #15
                              Tocmai ce M-am întors de la mecanic si diagnosticare. Trebuie desfacuta cutia si vãzut ce este de schimbat pe partea mecanica . Cost total reparatii 1200 cocosani Europeni. Sâmbãtã dupã amiazã mã duc sa o ridic. Va tin la curent cu ce s a gãsit si ce s-a inlocuit.

                              Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk
                              Last edited by herchea; 03-22-2017, 16:34 PM. Reason: Diacriticele de la tapatalk
                              "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF