Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Sprinter 313cdi !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Daca ai probleme cu injectoarele, am eu kituri noi de reparatie, sau am alte injectoare cu kit nou de reparatie deja montat.
    Ti le pot da la schimb, sau le pot face pe ale tale.
    Originally posted by VALI TIR View Post
    Salutare. Sunt nou pe forum. Mi-am luat de curand un Mercedes Sprinter 313cdi din 2001, sa fiu mai precis l-am cumparat pentru tatal meu ca sa aibe cu ce sa isi ocupe timpul. Am si eu o nedumerire, motorul merge super insa din cand in cand atunci cand este in sarcina se opreste dintr-o data motorul. se aprinde becul EDC si ce trebuie sa fac este sa ii i-au contactul si sa o pornesc din nou si dupa aia merge din nou fara probleme. Am vorbit cu mecanicii care se ''jucau'' pe la el cand ceva pica si mi-au zis ca injectoarele ar fi fost reconditionate odata si ca cer s fi reconditionate din nou, din cauza asta mi se opreste motoru, dar au mai zis si ca nu o sa ma lase in drum momentan si ca ar trebuie sa iau masuri in momentul in care situatia se agraveaza ceva de genu...o sa trebuiasca sa conduc cu mana pe cheie fiindca se poate opri oricand! Voi ce parere aveti? Va intreb deoarece masina e momentan in Anglia si ma pregatesc de un drum destul de lung catre Romania luna ce vine. Va multumesc anticipat. Numai bine.

    Comment


    • #47
      Broscutza2001 daca mi se opreste la 120km/h prin Germania, probabil nu trebuie sa imi fac prea multe griji deoarece la viteza aia merg cel mai probabil drept si nu am asa mare nevoie de servo directie, pot linistit sa iau repede contactul si sa o pornesc din nou, ma gandesc eu...

      Comment


      • #48
        Originally posted by Mercedes-cdi View Post
        Daca ai probleme cu injectoarele, am eu kituri noi de reparatie, sau am alte injectoare cu kit nou de reparatie deja montat.
        Ti le pot da la schimb, sau le pot face pe ale tale.
        Ce inseamna asta in bani colegule daca esti amabil?
        Ce garantie au si ce inseamna mai exact kit nou? Tot injectorul e nou sau cum ca la injectoare sincer sa fiu nu ma prea pricep. Multumesc

        Comment


        • #49
          nu moare servo

          Originally posted by broscutza2001 View Post
          Poate fi si de la pompa nu doar injectoarele...Si daca se opreste la 120km/h ce ii faci?Ai timp de reactie tinand cont ca servo moare?
          Daca e in viteza la 120 la ora inseamna ca motorul se invarte,chiar daca el ca si ardere interna e decedat.Deci timp de reactie berechet,pina cind calci ambreiajul/scoti din viteza sau se opreste inertia masinii.Am patit-o intr-o iarna cu zapada,inainte de Craciun,de la Rouen pina in Piatra Neamt,deci vorbesc in cunostinta de cauza.

          Comment


          • #50
            Originally posted by daniel View Post
            Daca e in viteza la 120 la ora inseamna ca motorul se invarte,chiar daca el ca si ardere interna e decedat.Deci timp de reactie berechet,pina cind calci ambreiajul/scoti din viteza sau se opreste inertia masinii.Am patit-o intr-o iarna cu zapada,inainte de Craciun,de la Rouen pina in Piatra Neamt,deci vorbesc in cunostinta de cauza.
            Zici ca ai patit si tu la fel? A mea nu face prea des figura asta, sper sa ma duca din Anglia pana in Romania asa incetunel. Cum ai scapat de problema?

            Comment


            • #51
              Colegule,la mine a fost pe partea electrica.In fata sub radiatorul de AC,trece de pe partea stanga spre dreapta o infasurare de cabluri,prinse cu coliere de plastic de traversa radiatorului.In acel manunchi de fire se regasesc si cablurile ce comanda electrovalva geometriei variabile a turbinei,cabluri ce aveau izolatia distrusa si din trepidatii se atingeau de metalul caroseriei.(Electrovalva e sub carcasa filtrului de aer).
              Sfatul meu, mergi si fa o diagnoza,inainte sa te pui la drum,chiar daca nu gasesti un Star.Chiar si la dealer o scanare nu e mai mult de 100 de pounds,dar orice garaj te poate ajuta cu o diagnoza.Defectele pot avea simptome asemanatoare dar cauze diferite.Daca ai nesansa sa ramai in drum, spre casa,te costa destul sa chemi doar sa te scoata de pe autostrada,ca sa nu mai vorbim de stres,timp pierdut etc.
              Mult noroc.
              Last edited by daniel; 01-30-2017, 06:11 AM.

              Comment


              • #52
                Salut prieteni

                salut am un mercedes sprinter 313 CDI nu de cava timp am schimbat motorul dar dupa 2 saptamani a incepus sa faca figuri in timpul mersului are momente cand imi scade viteza si o simpt ca nu mai trage

                Comment


                • #53
                  Originally posted by Tzuyk007 View Post
                  salut am un mercedes sprinter 313 CDI nu de cava timp am schimbat motorul dar dupa 2 saptamani a incepus sa faca figuri in timpul mersului are momente cand imi scade viteza si o simpt ca nu mai trage
                  Fa un test cu star diag.Intra in limp mode.Daca nu gasesti un star in Ploiesti avem in Bucuresti un baiat priceput. Userul mastermario aici pe net.
                  Cineflorix trans srl

                  Comment


                  • #54
                    Buna ziua.Am si eu o problema pe care nu am putut sa o remediez( am fost pe la mai multe srvice) Concret, se aude un zgomit ciudat in momentul in care opresc opresc masina la semafor,sens giratoriu.Cand mai am 2.3 metrii se aude o bataie, parca nu are aer si se tureaza un pic.Mentionez faptul ca acest zgomot al aud doar dupa ce motorul este cand si parcurg cel putin 5-6km.Este vorba despre un sprinter 313 2008.am crezut ca este volanta, dar nu este, am schimbat si cutia de viteze(degeaba ca asa a spus mecanicul ca de la ea este zgomotul)Poate mai exista persoane care au avut aceasi problema. Va Multumesc

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF