Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Sprinter 313cdi !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Pompa servo Mercedes

    Am patit si eu asta la Sprinter , problema la pompa servo de directie era ulei sub nivel , dupa ce am completat nivelul si-a revenit in doua zile , acum mai face cateodata figuri dar numai cand am peste 1200 de kg pe ea , atunci incepe sa tremure volanul cand schimb directia cu Sprinter - ul pe loc ( si asta cred ca greutatea este mai mare pe fata ) , nu am avut decat odata problema asta la servo directie Mercedes Sprinter de 6 chiar 7 ani de cand il am .
    transport marfa

    Comment


    • #32
      La fel am patit si eu cand am schimbat uleiul la servo. In vreo 2-3 km s-a rezolvat. @catalin86 cred ca ar fi bine sa verifici nivelul uleiului sau chiar sa il schimbi, deoarece vorbim de ulei si acesta face uzura, nu ca lichidul de frana care isi poate pastra proprietatile pentru foarte multi ani.

      Comment


      • #33
        am si eu 2 probleme la sprinter 313 cand o pornesc dimineata scoate fum negru iar dupa ce se incaleste motorul nu functioneaza rotund(galopeaza)si nu trage la capacitatea ei normala,iar ce-a de adoua problema nu am frane decat la ce-a de adoua pedala , i-am facut si aerisirea pe toate 4 roti,schimbat lichid de frana si nimic,cineva mi-a spus ca este pompa centrala de frana,insa poate fi cumva si repartitorul de frana ??? are cineva idee.multumesc

        Comment


        • #34
          salut am si eu un sprinter 313 cdi 2004 130 cp si am o problema<adica din mers daca o las pe liber incepe sa trepideze motorul cand bag din nou in viteza si accelerez nu mai trepideaza nimic.daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat sau daca a mai patit cineva problema asta multumesc frumos

          Comment


          • #35
            controleaza rulmentul intermediar de la cardan eu l-am schimbat saptamana asta

            Comment


            • #36
              probleme cu franele am schimbat pompa centrala de frana si tot pierde presiunea din instalatie stie cineva daca repartitorul de frana poate avea in interiorul acestuia garnituri din cauciuc pentru ca am gasit in lichidul de frana cauciuc de la garnituri???????? multumesc apropo instalatia
              se incarca la a doua apasare

              Comment


              • #37
                Servo directie Mercedes Sprinter

                Am avut si eu aceiasi problema cu servo directia la Mercedes Sprinter, dar la mine era de la nivelul uleiului hidarulic in bazinul pompei , cand am scos capacelul de la pompa care este prevazut cu o limba gradata am observat ca uleiul era sub nivelul admis, am completat cu ulei , am mai masurat odata nivelul si problema a disparut , oricum vad ca la tine problema era alta - fulia de la alternator .
                transport marfa

                Comment


                • #38
                  Va salut sunt nou pe forum si am si eu probleme la sprinter cu caldura din bord,in partea stanga este ceva caldut iar in dreapta este foarte rece si curent mult

                  Comment


                  • #39
                    sprinter 313 ambulanta

                    detin un sprinter ambulanta am cateva probleme.1 are 2 bateri si peste zi adica cca 24 ore le descarca si nu stiu de ce. a doua faza volanul merge greu si imi uzeaza cauciucurile pe interior. faza 3 cand dau drumul la caldura vine caldura numa pe partea dreapta de la radio la dreapta si la volan rece. ma ajuta cineva? ms

                    Comment


                    • #40
                      Salutari, o problema am si eu cu un 311 din 2003. Mai exact nu-mi porneste cand sunt sub 0 grade decat dupa ce pornesc sirocoul timp de vreo 20min.
                      Anul trecut pornea doar dupa ce lasam sirocoul max 5 min, anul acesta se pare ca o ia mai greu.
                      A mai intampinat cineva aceasta problema?

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by aDyw0w View Post
                        Salutari, o problema am si eu cu un 311 din 2003. Mai exact nu-mi porneste cand sunt sub 0 grade decat dupa ce pornesc sirocoul timp de vreo 20min.
                        Anul trecut pornea doar dupa ce lasam sirocoul max 5 min, anul acesta se pare ca o ia mai greu.
                        A mai intampinat cineva aceasta problema?
                        Verifica bujiile!

                        Comment


                        • #42
                          Asta ar trebui sa stie singur dupa becul aprins in bord, pentru ca sigur daca are una sau mai multe bujii arse trebuie sa-i ramana spira aprinsa in bord !In cazul in care nu e de la ele, fa un test de retur la injectoare, vezi ce zic...Stima.
                          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                          Comment


                          • #43
                            Nu ramanea aprins becul de la bujii, dar au fost vreo 3 arse, iar injectoarele la fel schimbate toate pentru probleme pe retur.

                            Comment


                            • #44
                              Salutare. Sunt nou pe forum. Mi-am luat de curand un Mercedes Sprinter 313cdi din 2001, sa fiu mai precis l-am cumparat pentru tatal meu ca sa aibe cu ce sa isi ocupe timpul. Am si eu o nedumerire, motorul merge super insa din cand in cand atunci cand este in sarcina se opreste dintr-o data motorul. se aprinde becul EDC si ce trebuie sa fac este sa ii i-au contactul si sa o pornesc din nou si dupa aia merge din nou fara probleme. Am vorbit cu mecanicii care se ''jucau'' pe la el cand ceva pica si mi-au zis ca injectoarele ar fi fost reconditionate odata si ca cer s fi reconditionate din nou, din cauza asta mi se opreste motoru, dar au mai zis si ca nu o sa ma lase in drum momentan si ca ar trebuie sa iau masuri in momentul in care situatia se agraveaza ceva de genu...o sa trebuiasca sa conduc cu mana pe cheie fiindca se poate opri oricand! Voi ce parere aveti? Va intreb deoarece masina e momentan in Anglia si ma pregatesc de un drum destul de lung catre Romania luna ce vine. Va multumesc anticipat. Numai bine.

                              Comment


                              • #45
                                Poate fi si de la pompa nu doar injectoarele...Si daca se opreste la 120km/h ce ii faci?Ai timp de reactie tinand cont ca servo moare?
                                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF