Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire sprinter 311 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by free ride View Post
    Salut sprinteristi ! Incep primul meu topic aici cu o problema din pacate.Detin un sprinter 311cdi din 2001 cu 250mii km.Am probleme la pornire dimineata sau dupa ce sa racit motorul.Cand incerc sa pornesc motorul se intampla uneori sa imi taie curentul adica electromotorul invarte foarte putin sau se mai intampla sa nu imi invarta deloc motorul si atunci porneste ventilatorul de la aerul conditionat.Dupa cateva incercari porneste dar foarte greu trebuie sa tin electromotorul destul de mult in functiune pana porneste.Dupa ce proneste se opreste motorul o data sau de doua ori la relanti .Cu motorul cald masina porneste fara probleme .Astazi sa intamplat chiar in mers sa mi sa opreasca motorul si sa imi apara edc si o rotita galbena in dreapta bordului. A durat putin, edc a disparut iar rotita a stat pana am oprit din nou motorul si l-am pornit.alta problema a masini este faptul ca nu se incalzeste motorul in oras cu tot cu carton pus in bot nu sare de 40 de grade daca merg la drum intins ajunge la 80 de grade ,nu stiu daca problemele astea doua au vreo legatura intre ele.mentionez ca masina a mai avut problema asta ba chiar nu a mai pornit deloc.atunci a venit un prieten a luat calculatorul l-a reparat nu stiu ce problema a avut atunci important a fost ca masina a pornit.Multumesc anticipat pt sfaturi
    Am schimbat bujiile aceasi problema.imi face probleme doar cand este frig afara.Ce poate sa aiba .Nu vreau sa schimb piese aiurea
    Cineflorix trans srl

    Comment


    • #17
      Gata am rezolvat problema.sub scaun la sofer sunt niste sigurante si un releu am schimbat o siguranta si am miscat de releu....
      Cineflorix trans srl

      Comment


      • #18
        sprinter

        Originally posted by Pintiuta View Post
        Eu al meu pot sa il las si 3 ore la relanti si nu se ridica apa mai mult de 40 ramane pe loc acul. E radiatorul mare si de aceea se incalzeste foarte greu.
        Daca e sprinter din 2001 are vascocuplaj la ventilatorul de racire de langa radiator si alea se cam blocheaza si se invartesc prea tare si deaceea nu se incalzeste motorul si daca in acelasi timp lasi ventilatorul de la aeroterma din interior sa mearga la turatie mare tot nu se incalzeste la relantiu , oricum sprinterele sant cam greoaie cu incalzirea iarna

        Comment


        • #19
          Originally posted by free ride View Post
          Gata am rezolvat problema.sub scaun la sofer sunt niste sigurante si un releu am schimbat o siguranta si am miscat de releu....
          salut!
          Te rog imi poti spune despre ce siguranta si ce releu este vorba mai exact. Aceeasi problema am si eu.
          multumesc!

          Comment


          • #20
            Sub tabloul de sigurante sunt doua relee.
            Alea sunt de vina, nu fac contact.Unul dintre relee este de semnal.
            Poti scoate tabloul de sigurante si curata toate lamele care nu fac contact.
            Daca rezolvi sau nu scrie aici.
            Last edited by free ride; 12-27-2014, 22:47 PM.
            Cineflorix trans srl

            Comment


            • #21
              eu am schimbat tot tabloul de sigurante si am rezolvat problema, sau prima data am gasit firul de masa slabit(tot de la tablou)

              Comment


              • #22
                Originally posted by mc_maxx View Post
                eu am schimbat tot tabloul de sigurante si am rezolvat problema, sau prima data am gasit firul de masa slabit(tot de la tablou)
                Citește regulile de postare!

                https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                Comment


                • #23
                  Mã poate ajuta și pe mine cineva cu o problema asemãnãtoare la un Mercedes v200 nu ii dau de cap pun contactul îmi ia curentul instantaneu și nu mai vrea sa porneasca

                  Comment


                  • #24
                    Ai scurt la blocul de sigurante.
                    Originally posted by titisour60 View Post
                    Mã poate ajuta și pe mine cineva cu o problema asemãnãtoare la un Mercedes v200 nu ii dau de cap pun contactul îmi ia curentul instantaneu și nu mai vrea sa porneasca

                    Comment


                    • #25
                      Sa schimb blocul de sub scaunul soferului

                      Trimis de pe al meu X2_Soul_Style_Plus folosind Tapatalk

                      Comment


                      • #26
                        Sunt mai multe cauze: firele la masa sunt oxidate sau slabite(acelea care sunt legate de caroserie), contactori sigurante oxidati, bateria slaba, bornele sau clestii de la cablurile bateriei oxidati.
                        transport marfa

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF