Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie Mercedes Clasa A 160, Cutie automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat achizitie Mercedes Clasa A 160, Cutie automata

    Buna ziua !
    Sunt interesat sa achizitionez aceasta masina pentru sotia mea! Respectuos va rog sa imi dati cateva sfaturi referitoare la acest tip de motor si cutie, plusurile si minusurile.
    Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

    Masina se afla in Tm. si nu as vrea sa bat drumul din Giurgiu degeaba. In anunt se spune numai de bine, carte service, km. putini...etc.
    La ce ar trebui sa fiu atent ?

    Va multumesc mult!

  • #2
    Din ce am inteles de pe alte topicuri are acelasi consum ca A140 (sau A140 are acelasi consum cu A160) dar mai multa putere. Motorul este destul de fiabil (adica nu cred ca-s prea multe diferente fata de pre-facelift) iar masina este numai buna pentru oras.
    La cutiile automate nu ma pricep ca sa imi dau cu parerea iar daca ai parte de drumuri proasta nu prea o recomand. Este destul de rigida, are cauciucuri joase si simti cam orice denivelare in asfalt cu ea (am o reusita de 4/4 jante strambate). Asta pe langa faptul ca e mult mai joasa decat lasa de crezut (personal am pierdut un tampon pentru cric si am rupt vreo 4 bucati din plasticul de sub).
    Cand eram mic aspiram la inalt ... acum sofez prin cratere lunare.

    Comment


    • #3
      Vă salut,

      Sper să nu supăr pe nimeni, dar mașina pare prea "aranjată". Prea strălucește. Faptul că are numere galbene pe ea rezultă că în momentul în care a fost luată de dincolo nu avea TUV. Asta nu mă poate duce decât la un gând: mașina lovită sau cu defecte ce nu făceau sens a mai fi reparate și lăsată de izbeliște până vine cineva din est s-o cumpere pe nimic. Oricum mașina a stat, ori la proprietar ori prin ceva bazare.

      Faptul că are km puțini nu spune nimic. Dacă e de la proprietar ar trebui să aibe toate verificările de la TUV. Cotețul ce l-am luat eu din Austria mi-a venit cu lista de verificări de la primul proprietar (eu sunt al patrulea) unde este specificat clar data și numărul de kilometri. Ăștia de obicei țin toate actele la ei.

      Faptul că e mai ieftină ca în Germania iar îmi ridică un mare semn de întrebare:

      Kleinanzeigen: Mercedes A Klasse Gebrauchtwagen günstig kaufen oder privat verkaufen - Jetzt finden oder inserieren! eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen.


      Singurele ce le văd sub 3000 sunt cu probleme la cutie.

      Mașina în general e o bijuterie. Eu am varianta cheală A160 din '99 ce am luat-o defectă gata (distribuția praf). În rest n-am schimbat decât telescoapele și arcurile față + consumabilele. Aș zice că e destul de fiabilă.

      Cum zice colegul Crb nu o recomand pentru drumuri ce nu-s ca-n palmă. Suspensia e criminală, pe mine cel puțin mă rupe, parcă merg cu căruța. Și poziția la volan cam lasă de dorit, parcă stai în microbuz.

      Altă idee de ținut minte e că nu merge la orice fel de mecanic. Văd că aveți la locație trecut București deci nu cred că e o problemă în a găsi unul pasionat.

      Era un coleg pe aici (Nedved) ce și-a adus recent din Germania. V-aș recomanda să faceți la fel. Mașina în sine e destul de ieftină și nemții nu cred că se încurcă să le "facă un șmen". O vacanță e oricând binevenită. Dacă luați biletele de avion din timp, se găsesc și la 50€

      Sper să vă documentați bine înainte de a face pasul.

      Toate cele bune.
      Fosta: W168 A160 '99 Benzină
      Actuala: W169 A200 '04 Benzină
      Urmează: Dacia 1300 '74

      Comment


      • #4
        Din ce stiam eu de cand am luat masina, numerele galbene si rosii sunt numere temporare, pentru masini radiate. Parca ungurii interzisera circulatia pe teritoriul lor a masinilor cu numere galbene.

        Nu stiu care e treaba cu numerele astea sau ce este TUV dar daca te pricepi lamureste-ma si pe mine, chiar sunt curios.
        Cat despre pret/aspect... vad ca omu' are mai multe masinia la vanzare, probabil cu asta se ocupa. Acum sunt doua variante: ori are relatii prin afara si stie ce si de unde sa cumpere, ori ia jafuri pe care le peticeste si poliseaza.

        Offtopic: Daca tipul era bucurestean eram aproape convins ca e manarie dar in ardeleni parca am alta incredere.
        Cand eram mic aspiram la inalt ... acum sofez prin cratere lunare.

        Comment


        • #5
          Numerele roșii sunt cele de export. Cele galbene sunt temporare de garaj, cum sunt cele roșii la noi. Sper că știți că dacă masina are numere roșii (la noi zic) e posibil să n-aibe ITP. ITP-ul românesc e TUV-ul nemțesc.
          Vezi mai multe aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicl...tes_of_Germany

          Din cauza asta mă gândesc că s-au agitat ungurii, probabil românașii și-au luat pocnitori și au făcut accidente pe la ei cu mașini ce nu erau în stare tehnică acceptabilă. Sau probleme cu asigurările.

          Oricum anunțul nu mai este disponibil.

          Offtopic și eu: Faptul că e din Timișoara nu-l face mai credibil ca pe unul din București sau alte părți. Dacă treci prin Timișoara o să ai surpriza să nu auzi mai deloc graiul bănățean. Se vorbește fluent cu "fusăi" și "făcui" În altă oridine de idei nu văd de ce ai lua mașină de la niște inși care e clar că se ocupă cu asta. Oricine nu vrea să muncească se pune să aducă "chestii" de dincolo. Eu personal am fost întotdeauna împotriva intermediarilor fie ei agenții imobiliare, samsari, avocați sau popi.
          Fosta: W168 A160 '99 Benzină
          Actuala: W169 A200 '04 Benzină
          Urmează: Dacia 1300 '74

          Comment


          • #6
            Originally posted by gruiarew View Post
            Numerele roii sunt cele de export. Cele galbene sunt temporare de garaj, cum sunt cele roii la noi. Sper c tii c dac masina are numere roii (la noi zic) e posibil s n-aibe ITP. ITP-ul românesc e TUV-ul nemesc.
            Vezi mai multe aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicl...tes_of_Germany

            Din cauza asta m gândesc c s-au agitat ungurii, probabil românaii i-au luat pocnitori i au fcut accidente pe la ei cu maini ce nu erau în stare tehnic acceptabil. Sau probleme cu asigurrile.

            Oricum anunul nu mai este disponibil.

            Offtopic i eu: Faptul c e din Timioara nu-l face mai credibil ca pe unul din Bucureti sau alte pri. Dac treci prin Timioara o s ai surpriza s nu auzi mai deloc graiul bnean. Se vorbete fluent cu "fusi" i "fcui" În alt oridine de idei nu vd de ce ai lua main de la nite ini care e clar c se ocup cu asta. Oricine nu vrea s munceasc se pune s aduc "chestii" de dincolo. Eu personal am fost întotdeauna împotriva intermediarilor fie ei agenii imobiliare, samsari, avocai sau popi.
            Offtopic -
            De pe ce postashi maestre, iphone, android sau web?
            Sunt ceva probleme cu diacriticile, de asta intreb.
            Uite mai sus ce iese!

            https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

            Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

            Comment


            • #7
              Salut Zeus,

              Web. Windows 7, Keyboard layout Romanian Programmers. Am mai avut discuții cu unul dintre moderatorii acestui forum cred că aveți o problemă cu baza de date / tabelele. Aș crede că nu aveți setat UTF8 la collation / encoding.

              Nu știu dacă mai scrie cineva cu diacritice pe acest forum, eu unul nu pot fără.
              Fosta: W168 A160 '99 Benzină
              Actuala: W169 A200 '04 Benzină
              Urmează: Dacia 1300 '74

              Comment


              • #8
                Mda, a fost schimbat serverul de curand.
                Eu scriam cu diacritice
                Remediem... Mersi mult!

                https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF