Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Carlig remorcare mercedes a class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Multumesc frumos pentru ajutor!

    Comment


    • #17
      Numai acum am putut să fac niște poze, abia acuși a ajuns și Doamna mea acasă cu Piroska. Are cârlig demontabil, de fabrică, dar vine cu bară cu tot, plasticul fiind decupat tot din fabrică.
      Scuze de calitatea pozelor, sunt făcute pe întuneric, cu telefonul ...
      Attached Files
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

      W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

      Comment


      • #18
        Originally posted by Levi View Post
        Numai acum am putut să fac niște poze, abia acuși a ajuns și Doamna mea acasă cu Piroska. Are cârlig demontabil, de fabrică, dar vine cu bară cu tot, plasticul fiind decupat tot din fabrică.
        Scuze de calitatea pozelor, sunt făcute pe întuneric, cu telefonul ...





        nu stii cumva prindere cum se face eu am un carlig si vreau sa-l montez pe masina dar ce am observat e ca bratele la carlig nu intra pe lonjeron ca la altele ci se aplica pe lonjeron,acolo am 2 gauri pe fiecare lonjeron dar nu au sudate piulite pe interior ca la altele asa ca cum se prind suruburile acolo .Nu am nici loc sa-mi bag mana ca sa pun pilita ca sa prind surubul si nici prin porbagaj nu mere ca nu are pe acolo decat o gaura.Daca poate cineva sa ajute cu niste poze sau ceva de genu ,mi-ar prinde bine,ms de ajutor .

        Comment


        • #19
          Îmi pare rău, dar eu nu te pot ajuta (din cauza scutului nu este nimic la vedere în exterior, iar din cauza ”cutiei” roții de rezervă, nimic în interior), poate alt coleg ...
          Lord W126 500SE -> 2.5D
          Lady W123 230C -> 240D
          W124 -> 200D
          W208 CLK200 -> 2.0

          W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

          Comment


          • #20
            Salut
            Recent mi-am achizitionat un carlig de remorcare pe care urmeaza sa-l folosesc doar la prinderea unui suport de prindere biciclete ma poate ajuta cineva cu sfaturi pentru a monta carligul.Multumesc

            Comment


            • #21
              Eu am cumparat masina cu carlig pe ea. Este afermarket si este marca Brink. Partea electrica s-a montat simplu. S-a scos cupla de la stopul din spate si s-a bagat in instalatie. Instalatia in stop. Singura problema pe care am avut-o este legata de lampa de ceata care are in switch in cupla. S-a ruginit si stopul de ceata nu mai mergea. Am decuplat switch-ul si am pus altul in masina. Cand cuplez remorca decuplez si lampa de ceata ca sa nu ma orbeasca in oglinda retrovizoare.

              Comment


              • #22
                Originally posted by alexcristian200 View Post
                ajutati-ma sa gasesc un carlig remorcare second: Sperie: pt mercedes-ul meu sau o idee sa-l adaptez de la alta marca !asi vrea unul la un pret decent avand in vedere ca unul nou e 470 ron
                Lafel cum si colegul mai sus a mentionat , recomand un carlig noi pentru ca cele second hand, este riscul ca omologarea sa nu mai fie atasata pe carlig si risti sa ramai fara certificat si sa iei amenda.
                Dupa mai multe cautari pe net am dat peste https://www.auto-hak.ro/carlige-de-r...s/a-class.html . Eu de aici mi-am luat un scut dar am vazut ca au si carlige de remorcare. Poate te ajuta ei cu mai multe detalii. La mine la scut am primit doate detaliile necesare pe care le-am cerut.
                Multa bafta.

                Comment


                • #23
                  Resuscitez un post vechi... Scuzați-mi ignoranța, dar nu înțeleg, deci dacă-mi iau cârlig SH de A-Klass trebuie să am ceva omologare pe el? E ceva ștanță sau cum? Se trece în talon? Trebuie mers la RAR cu el? ȘI-a montat careva? Mulțumesc.
                  Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                  Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                  Urmează: Dacia 1300 '74

                  Comment


                  • #24
                    Salut!
                    Daca e original carligul nu te-ntreaba nimeni de nimic. Nu trebuie mers nicaieri.Stanta,daca e ,se gaseste in partea superioara a sferei carligului,unde e un pic tesit. Am montat carlig pe un Vaneo si inainte de a o face am pus aceleasi intrebari filialei R.A.R Valcea. Raspunsurile le ai mai sus....

                    Comment


                    • #25
                      Mulþumesc frumos. Mã poate ajuta cineva cu schema din WIS? Nu de alta dar sã ºtiu la ce sã mã aºtept. Nu vreau s-o þigãnesc.
                      Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                      Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                      Urmează: Dacia 1300 '74

                      Comment


                      • #26
                        Salut.
                        Ai f mult de desfăcut (dacă vrei ca la carte inclusiv de înlocuit radiatorul).
                        Atașat pașii principali pt W169 160L începând cu 1999.
                        Dacă te încumeți sa-mi zici și iți trimit și restul.
                        Attached Files
                        Last edited by ogo; 09-08-2016, 15:17 PM. Reason: atasat doc montaj

                        Comment


                        • #27
                          W168 160L. Scuze.

                          Comment


                          • #28
                            Mare om. Cu prima ocazie când vin la mare am de dat nişte beri Mulţumesc mult.

                            Faza e că m-am băgat pe sub ea şi nu înţelegeam în ce drac se prinde că eu n-am decât găurile în şasiu (sau lonjeron cum i-o zice). Trebuie să văd de unde fac rost de piesele alea notate cu 1. Toţi cu care am vorbit dau cârligul şi atât. Mulţumesc încă o dată.
                            Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                            Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                            Urmează: Dacia 1300 '74

                            Comment


                            • #29
                              Salut!
                              E foarte simplu: iei patru piulite de 12, masori distanta intre centrele gaurilor de la sasiu,tai la plasma doua distantiere care impreuna cu distanta x2 a marginii piulitei +centru sa insumeze distanta intre gaurile lonjeronului,le aftuiesti si gata.Poti sa iei distanta si de pe carlig.Sau poti sa tai la plasma piesele chiar in forma aratata in schita,dar va fi mai complicat la centrarea piulitei.
                              Last edited by Dethave; 09-08-2016, 22:39 PM.

                              Comment


                              • #30
                                Piesele necesare (OEM):
                                2 X A1683100060 (piesa nr 1 de care ziceai mai sus) - in jur de 52 lei + TVA la orice reprezentanta
                                4 x N910105010011 (hexagoane pentru mecanism prindere cu carlig detasabil)
                                1 x A1683100095 (mecanism prindere cu cârlig detasabil)
                                1 x A1683100156 (cârlig + capac carlig) <- este set, sunt și capace separate dar n-are rost
                                1 x A1688950414 (consola prindere)
                                4 x N910105010011 (hexa pt consola)
                                1 x A2105847917 (abțibild - reper 9 din pdf-ul de mai sus)

                                TOTAL: ~ 5000 lei pe original din orice reprezentanta (posibile discount-uri dacă se mai găsesc piesele totuși)

                                Astea sunt toate cele necesare pentru partea mecanica.

                                Partea electrica:
                                1 x A1685405708 (cabluri)
                                1 x A1685405708 (unitate control)
                                1 x A1685452540 (brida prindere unitate control)
                                1 x N914128006301 (șurub prindere uc de brida)
                                1 x A0065457426 (receptable housing - nu-mi suna acum nimic, un fel de carcasa/invelitoare pentru conexiune)

                                1 x A0005401074 (adaptor 13 pini la 7)
                                1 x A0005455480 (șurub prindere)
                                1 x A0015407581 (conector)
                                3 x N007981004263 (șuruburi prindere)

                                TOTAL ELECTRIC: ~2400-2500 LEI (dar nu cred ca are rost sa o faci OEM)

                                Apropo, vezi ca trebuie sa decupezi bara spate: cum te uiți pe interior, modelul de taiere este punctat in relief.

                                Succes și sa ne arați poze

                                Noapte buna!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF