Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire C220 W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Cum am zis mai sus, 1500ron blocatorul volan + 1200ron chei programare elv + 200ron platforma + aproximativ 11 ore de manopera(800ron) + 600ron inlocuit calculator blocare volan elv care l-au descoperit la montare cand au venit restul pieselor...sigur, am sa postez maine asta ca am lasat-o in masina.

    Comment


    • #17
      In fine . o mare teapa .te-au facut la greu.....nu te supara. sa iti dea elv defect inapoi . cred ca nici nu a fost schimbat...
      Attached Files

      Comment


      • #18
        Astea sunt piesele de pe factura...am sa incerc zilele astea sa vad ce zic, sincer nu ma gandeam la o asemenea posibilitate.Sa speram ca totusi nu au decazut in asa hal si da, fix aceea este piesa care mi-au dat-o.
        Attached Files

        Comment


        • #19
          Nu confundati ELV nou, cu garantie si montaj autorizat cu emulator ( adica nu mai ai ELV ai nici volan blocat) sau cu ELV reparat care cine stie in ce curba se trezeste sa blocheze volanul...
          Povestea ca am auzit eu si mi-a povestit un prieten ca merge garantat, nu cred ca tine locul sigurantei.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #20
            Buna seara!

            Am avut fix aceasi problema cu W204-ul meu din 2008. Bagam cheia si nimic nu pornea... daca aveam noroc mai pornea din cand in cand, aproximativ o data la 10-12 minute dupa ce bagam si cheia normala si rezerva de mai multe ori. M-am documentat de pe internet si am vazut ca ori softul este problema ori chipul din cheie sau cititorul s-au stricat.
            Contactand Autoklass mi-au facut un deviz de aprox 800 de euro. Stiind ca uneori cei de la Autoklass nu sunt intotdeauna cinstiti ( asa am auzit daca am ofensat pe cineva imi cer scuze, nu toti oamenii sunt la fel ) am contactat mai multi prieteni care m-au indrumat spre o persoana care a zis ca imi repara totul cu 1000RON.
            Cu o seara inainte sa o duc la respectiva persoana am zis ca ultimul lucru pe care nu l-am incercat a fost sa deconectez borna de la baterie sa vad daca se remediaza. Am scos-o am asteptat un minut si am pus-o la loc. Si surpirza... totul mergea. De 2 luni incoace masina merge perfect si nu am mai avut nici o problema cu cheia.

            Comment


            • #21
              Originally posted by cl600 View Post
              Nu confundati ELV nou, cu garantie si montaj autorizat cu emulator ( adica nu mai ai ELV ai nici volan blocat) sau cu ELV reparat care cine stie in ce curba se trezeste sa blocheze volanul...
              Povestea ca am auzit eu si mi-a povestit un prieten ca merge garantat, nu cred ca tine locul sigurantei.
              Eu cred ca daca pui un emulator si retezi sau scoti blocajul de la volan din elv ,nu se mai poate bloca volanul , dar masina porneste . Si asta la un pret mult mai mic ....Parerea mea .

              Comment


              • #22
                Daca un ELV original se strica, un emulator chinezesc de ce nu s-ar strica?
                Doar ca intotdeauna, un ELV original, nereparat se blocheaza doar dupa ce opresti masina, pe cand unul reparat ( necalibrat) sau un emulator se poate strica in mers...

                Si pretul, nu vad unde este mai mic atata vreme cat costa jumate, insa nu face decat sa porneasca masina, siguranta si fiabilitatea lipsind.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment


                • #23
                  Originally posted by liviu40 View Post
                  Eu cred ca daca pui un emulator si retezi sau scoti blocajul de la volan din elv ,nu se mai poate bloca volanul , dar masina porneste . Si asta la un pret mult mai mic ....Parerea mea .
                  Nu vreau sa supar pe nimeni , dar astea sunt improvizatii , scoti un sistem de siguranta al masinii , practic o invitatie pt hoti.
                  Nu comentez costurile ridicate ale pieselor , dar daca achizitionezi un MB , banuiesc ca stii la ce te bagi.
                  Cum a spus si colegul cl600 , cine garanteaza ca la o depasire nu se blocheaza volanul sau ca va pica din nou ?!

                  PS: scuze inca o data daca am ofensat pe cineva.

                  Comment


                  • #24
                    buna ziua, un MB c180 2011 W204, bag cheia invart de ea, nu se aprinde nici un martor pe bord, si nu se intampla nimica din pacate, masina nu porneste. Am dat bornele jos, am verificat 2 panouri de siguranta (unul sub capota in fata dreapta pe partea cu volanul,si un alt panou am gasit in portbagaj partea dreapta a masinii ) nu am curent la geamurile electrice (partea de confort - o parte merge ). Cu testerul nu da nici o eroare.
                    Stie cineva daca mai este un panou de sigurante si unde ar fi acest panou ?....la modelele clasa C mai vechi era un al treilea panou langa volan pe partea laterala a cockpitului spre portiera....
                    Sau poate ma poate ajuta careva cu informatii mai utile in legatura cu problema si solutia la problema.
                    Va multumesc tare frumos.

                    Comment


                    • #25
                      Contactul il deblocheaza adica volanul sa poti invarti de el?
                      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                      Comment


                      • #26
                        nu, volanul este blocat...

                        Comment


                        • #27
                          Pai atunci ai o problema cu blocatorul de volan...Este situat pe coloana de directie si e o problema arhicunoscuta la w204.

                          Citeste aici http://www.clubmercedes.ro/blocator-...04-t26774.html si daca dai search pe forum mai gasesti.E destul de delicat insa gasesti multe video si pe youtube cu amplasare cum se relara etc.
                          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by paulnec View Post
                            buna ziua, un MB c180 2011 W204, bag cheia invart de ea, nu se aprinde nici un martor pe bord, si nu se intampla nimica din pacate, masina nu porneste. Am dat bornele jos, am verificat 2 panouri de siguranta (unul sub capota in fata dreapta pe partea cu volanul,si un alt panou am gasit in portbagaj partea dreapta a masinii ) nu am curent la geamurile electrice (partea de confort - o parte merge ). Cu testerul nu da nici o eroare.
                            Stie cineva daca mai este un panou de sigurante si unde ar fi acest panou ?....la modelele clasa C mai vechi era un al treilea panou langa volan pe partea laterala a cockpitului spre portiera....
                            Sau poate ma poate ajuta careva cu informatii mai utile in legatura cu problema si solutia la problema.
                            Va multumesc tare frumos.
                            Ce tester ai folosit ?Bateria e ok ?

                            Comment


                            • #29
                              Probleme pornire C220 W204

                              Salut,aceiasi problema la blocator am intampinat-o si eu zilele trecute(W204/2010) iar dupa indelungate incercari cu cheia si reglari ale volanului sus-jos s-a deblocat,deocamdata am programare marti 17/01 pentru inlocuirea lui iar pana atunci evit sa scot cheia din contact,masina fiind in garaj si folosesc alta,pe langa blocator va trebui sa ii schimb si baia de ulei cu garnitura deoarece am o mica pierdere iar costul total in italia cu ceva reducere este de 1150€ piese(561€) si manopera(420€) plus tva, !
                              Last edited by andrei.tba; 01-10-2017, 19:20 PM.

                              Comment


                              • #30
                                salutare, ma bucur sa va anunt ca nu a fost blocatorl de volan, a fost un releu (de culoare verde din panoul de siguranta de sub capota pe partea volanului)...ma bucur ca am scapat asa de ieftin. Totul merge bine acuma, sper sa aibe continutate.
                                Va multumesc frumos pentru commenturi si va doresc cat mai multi km parcursi fara probleme.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF