Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire C220 W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme pornire C220 W204

    Salutare ! Revin cu o noua problema dupa ce v-am batut la cap acum ceva timp cu head unit'ul care nu mai citea CD-urile.In cele din urma am ajuns sa rezolv problema la reprezentanta, iar acum am intalnit ceva aparent mult mai ingrijorator.Astazi masina a refuzat sa porneasca, in momentul in care am introdus cheia aceasta a facut zgomotul tipic de blocare si inca un mic sunet(ca si cum s-ar fi rupt ceva) cand am incercat sa o intorc in urmatoarea pozitie.Am intors in continuare si luminile de bord/acul de benzina,etc nu s-au aprins si nici motorul in pozitia finala, iar cand am scos cheia nu s-a mai auzit nici sunetul acela de deblocare.Mentionez ca luminile se aprind si sistemul audio merge cat timp cheia este in contact, deci nu cred ca e din cauza bateriei.Am sunat la reprezentanta dar din pacate nu era nimeni prezent care sa ma poata ajuta cu niste raspunsuri asa ca m-am gandit sa intreb si aici stiind ca m-ati ajutat foarte mult la problema anterioara.Va multumesc !

  • #2
    Cauta-l pe colegu mastermario71. Este specialistul nostru in diagnosticare si reparatii electrice si electronice. Ai toata increderea.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

    Comment


    • #3
      Cauta pe google. W204 won't start. Sunt o grãmadã care s-au lovit de problema asta. De obicei e blocatorul de volan și e foarte scump.

      Comment


      • #4
        Salut, trebuie neaparat mers la psiholog cu masina, cu o testare iese la iveala unde este buba, altfel numai ne dam cu presupusul.

        Masini cu fite, probleme cu fite.
        Asta e trebuie sa tinem pasul cu tehnologia.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

        Comment


        • #5
          Da, m-am interesat si eu si se pare ca nu exista alta alternativa(90% este blocatorul de volan).Maine vine platforma si o duc in service.Am sa va tin la curent cu ce se intampla in caz ca o sa mai dea careva peste problema asta.

          Comment


          • #6
            Am rezolvat pana la urma.Problema era de la blocatorul de volan iar cei de la Autoklass Sud au cerut 1500 ron piesa + 1200 ron cheile + 200 ron platforma + 600ron manopera (7-8 ore).Nu a fost foarte binevenita aceasta intamplare din pacate, iar mecanici mi-au zis ca toate modele 2007-2009 vor avea acest defect mai devreme sau mai tarziu.Cred ca este destul de util si clar acest subiect pentru alti posesori w204 de pe forum...asa ca daca nu a-ti intampinat pana acum asaceva, pregatiti-va
            Last edited by driver187; 01-13-2015, 16:44 PM.

            Comment


            • #7
              Au dat si piesele defecte inapoi? Cu putina munca de cineva in specialitate puteai renunta la blocator volan si nu ajungeai la asa cheltuiala. cel putin la jumate din pret se rezolva problema.
              Last edited by liviu40; 01-13-2015, 19:55 PM.

              Comment


              • #8
                Cum se poate renunța la blocatorul asta?

                Comment


                • #9
                  Momentan nu.De obicei le dau cand vin sa ridic masina, probabil o sa le dea...Stiu, dar din cate am inteles aceasta problema e destul de delicata si nu am vrut sa ma risc :-s iar asta fiind singurul incident serios de cand am masina, nu ma pot plange foarte mult.Adevarat, puteam sa folosesc mult mai intelept banii, dar asta e

                  Comment


                  • #10
                    Am ridicat masina ieri.Intre timp au descoperit inca o piesa defecta, un anumit calculator de la control unit si a trebuit sa o inlocuiasca si pe aceasta pentru inca 600ron iar manopera in final a durat aproape 12ore...aceasta este si singura piesa defecta care mi-au dat-o inapoi.Partea buna e ca au garantie 2 ani toate piesele noi, desi nu pot sa zic ca m-a incalzit foarte mult dupa tot stresul acesta.Cam asta a fost..

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by driver187 View Post
                      Am ridicat masina ieri.Intre timp au descoperit inca o piesa defecta, un anumit calculator de la control unit si a trebuit sa o inlocuiasca si pe aceasta pentru inca 600ron iar manopera in final a durat aproape 12ore...aceasta este si singura piesa defecta care mi-au dat-o inapoi.Partea buna e ca au garantie 2 ani toate piesele noi, desi nu pot sa zic ca m-a incalzit foarte mult dupa tot stresul acesta.Cam asta a fost..
                      Tare curios de ce nu au dat toate piesele defecte inapoi la client.... azi am reparat un electromotor la un client cu un w203 , bendix, set bucsi si platou carbuni , si-am pus tot ce am schimbat in cutie si i le-am restituit . Dar la asa lucrare si pret sa nu le dai inapoi pe cele defecte """multe semne de intrebare la ce a fost defect pana la urma""" Si la un schimb de ulei cand am avut o masina noua in 2008 pe lista aceea la service bifam sa imi restituie ce s-a schimbat . Le face banii mecanici de acolo este clar. . S-a pus contact nou? 2 chei? cele vechi le-a retinut ei?

                      Comment


                      • #12
                        Nu am primit chei noi, desi pe factura vad ca mentioneaza "chei programare elv".Initial am crezut ca se refera la cheile normale dar se pare ca nu.Scuze ca am uitat sa mentionez asta.La consumabile am primit si eu mereu cutiile sau piesele defecte cand le-am schimbat(becuri arse,ulei,etc)..
                        Last edited by driver187; 01-27-2015, 20:59 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by driver187 View Post
                          Am ridicat masina ieri.Intre timp au descoperit inca o piesa defecta, un anumit calculator de la control unit si a trebuit sa o inlocuiasca si pe aceasta pentru inca 600ron iar manopera in final a durat aproape 12ore...aceasta este si singura piesa defecta care mi-au dat-o inapoi.Partea buna e ca au garantie 2 ani toate piesele noi, desi nu pot sa zic ca m-a incalzit foarte mult dupa tot stresul acesta.Cam asta a fost..
                          Originally posted by driver187 View Post
                          Nu am primit chei noi, desi pe factura vad ca mentioneaza "chei programare elv".Initial am crezut ca se refera la cheile normale dar se pare ca nu.Scuze ca am uitat sa mentionez asta.La consumabile am primit si eu mereu cutiile sau piesele defecte cand le-am schimbat(becuri arse,ulei,etc)..

                          Wow in ce hal te-a facut""" de bani, de cand am mai vb cu tine am studiat problema ta si am acasa 2 sisteme de pornire cu els , in fine m-am apucat de testari am luat si un emulator . Dar asta este traim in ROMANIA""". JECMANEALA asta ti-a facut. Aveam om in Bucuresti care te rezolva cu maxim 200euro. Dar in fine fapt este consumat . Total pret ? cat a fost?

                          Comment


                          • #14
                            Imi dai si mie cod dupa piesa primita inapoi , o fi pe masina ta pusa sunt tare curios..,o poza si o serie de caroserie. daca se poate si in pm sau aici .

                            Comment


                            • #15
                              Piese noi ce cuprinde? din factura. solicita elv vechi sa ti-l dea daca a fost schimbat.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF