Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Martor aprins in bord BAS\ESP

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Nu placutele nu le-am schimbat eu...asa am luat-o...astazi am mers cu ea in oras si sau incins din nou destul de tare rotile pe fata.Poate sa fie oare din rulmenti daca nu este etrierul??

    Comment


    • #32
      Salut!
      Problema este la pistoanele etrierilor, raman blocate.
      Solutie: demontat etrieri, scos pistonase si curatat, schimbat garnituri, schimbat placute frana daca e necesar.
      Inca o chestiune....! Masoara grosimea discurilor de frana, nu trebuie sa aiba sub 19mm(discuri ventilate). Altfel, cu putina uzura a placutelor, pistoanele ies mai mult decat e necesar si se gripeaza.
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

      Comment


      • #33
        Discurile dunt normale...cred ca asta este problema...se blocheaza pistonasele...luni ma duc cu ea ca nu am avut timp....ms pt sfaturi!

        Comment


        • #34
          Grosimea in cazul discurilor pline nu trebuie sa scada sub 10mm.
          Asta ca o paranteza , deja in ultimele patru postari suntem offtopic.
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

          Comment


          • #35
            In sfarsit am rezolvat cu martorii!am fost la tester am platit 15 € si imi dadea senzor ax volan intrerupt.Mi s-a parut prea de tot si am mai verificat o data sigurantele...si surpriza era siguranta arsa!A fost de amperaj mai mic si de aceea cred ca s-a ars!
            Acum trebuie sa rezolv problema rotilor incinse...foarte comic este ca masina nu merge deloc infranata....Bafta si multumesc baieti!

            Comment


            • #36
              Martor aprins in bord

              Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca este cineva care ma poate ajuta
              La Sprinterul meu din 2004 mi s-a aprins un martor in bord "TCO" ,are cineva idee de la ce este si daca afecteaza cu ceva masina,mentionez ca am tahograf (daca ar fi de la el) dar nu il folosesc la nimic pt ca este masina personala.

              Comment


              • #37
                D-le Marius Viorel, intrebarea dumneavoastra trebuia adresata in topicul dedicat utilitarelor.Adica http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...ioane-f18.html

                Aici este zona dedicata A-Klasse.
                Nu furati!! STATUL detesta Concurenta!!!

                Comment


                • #38
                  Buna,
                  Odata cu venirea frigului a aparut o problema la bonarasul meu. Dupa ce porneste , destul de usor zic eu, la rece fara sa misc masina de pe loc mi se aprinde martorul BAS/ESP si ramane aprins. Daca opresc/repornesc tot asa. Dupa ce stau putin sa se incalzeasca si opresc/pornesc din nou nu se mai aprinde. Repet fara sa o misc de pe loc. Nu porneste greu. Ca precautie pun de 2 x pe bujii (contactul) dupa care pornesc.
                  Stiti despre asa ceva? Pana sa merg la un test cu ea poate ma ajutati si nu mai e nevoie. Alte simptome nu mai are. Totul e ok.

                  Comment


                  • #39
                    Salut,
                    Problema la a 170 din 2000, al meu este ca becurile Bas/Esp, abs, NU se aprind cand pun contactul. ABS -ul nu merge, ASR-ul nu fuctioneaza. Triunghiul galben este aprins cand pun contactul, dupa care se stinge La tester mi-a dat senzorul ax volan, pe care nu l-am schimbat. Am schimbat senzorul pedala frana cu unul nou. Sigurantele le-am verificat si sunt bune.
                    Va rog daca imi puteti da un sfat. Multumesc

                    Comment


                    • #40
                      Problema o ai de cand ai cumparat masina? Masina ta cred ca a fost "manarita" corespunzator. Nu cred in coincidente... Tocmai becul care-ti indica defectiuni ale sistemelor ABS/ESP sa se arda?? Diagnoza ti-a spus totul, eu doar am citit "printre randuri".
                      Daca desfaci bordul, probabil vei constata ca becul respectiv lipseste.
                      Mai intai fa cumva si aprinde licuriciul in bord, apoi vezi ce-i cu senzorul de inclinatie al volanului. Eventual fa-i o proba cu unul din dezmembrari.
                      Toate cele bune!
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                      Comment


                      • #41
                        Problema este ca nu intra ABS-ul cand pui frana, si nici butonul de ASR nu se aprinde (cand il apesi). Cand pui contactul nu se aprind martorii BAS/ESP si ABS. Mentionez ca masina cand am cumparato acum 4 ani functiona bine, problemele au aparut acum 2luni.

                        Comment


                        • #42
                          In compartimentul motor, in stanga sub capacul negru gasesti releul pompei ESP/ABS. K5 parca este releul, primul din stanga. Verifica-l.
                          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                          Comment


                          • #43
                            Am schimbat acest releu un unul de la un alt a class (care functioneza bineinteles), tot degeaba, nu merge ABS-ul. Cred ca este o legatura si cu butonul ASR care nici acesta nu funtioneaza.

                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by abyman2000 View Post
                              Am schimbat acest releu un unul de la un alt a class (care functioneza bineinteles), tot degeaba, nu merge ABS-ul. Cred ca este o legatura si cu butonul ASR care nici acesta nu funtioneaza.
                              Orice inhibare a mecanismelor de securitate (ASR este unul din ele) trebuie sa apara la o diagnoza. Ca sa nu mai umblii aiurea si sa-ti faci nervi, cauta-l pe Mastermario. Asta daca esti din Bucuresti... Doar pe el il cunosc de pe site si pot garanta pentru el.
                              Vezi cauza si apoi stii unde sa cauti/repari/inlocuiesti.
                              Bafta.
                              Chiar imi place masinuta asta!

                              Comment


                              • #45
                                salut,si eu am patit la fel ca tine si eu am un A classe A 140 benzina dar mie mi-a dat pe tester ca aveam comutatorul de la pedala de frana inactiv.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF