Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W203 CDI An 2003 Erori date la tester

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W203 CDI An 2003 Erori date la tester

    Buna ziua, Am fost la un services sa fac schimbul de ulei si filtre, tinand cont ca la mercedes este pretul aproape dublu . Dupa ce s-a facut tot ce trebuia la ea, a pus testerul sa reseteze calculatorul ca s-a facut schimbul.
    Dupa ce a rezolvat problema i-am cerut baiatului sa vedem ce erori am la Tester, si stupoare ca la tester erau mai mult cu doua mai multe decat ce imi arata pe bord, pe care o sa le enumer mai jos. Dupa ce le-a sters a pornit masina din nou si a ramas doar eroarea P1664. Ma gandesc ca a doua sa fie de la usa si a treia ca in toamna am schimbat bateria.
    Eroare P1664 - incalzire lichid racire
    a) releu de incalzire,
    b) element de incalzire,
    c) unitate comanda
    Eroare P1630 - imobilizator
    Asta poate sa fie de la usa stanga sofer ca nu mai imi merge inchiderea centralizata
    Eroare P636 -ventilator radiator clima
    Din pacate nu prea stiu asa de multe despre Mercedes, asa ca va intreb daca a mai avut cineva erorile acestea sa imi spuna si mie cum le-au rezolvat si ce costuri implica. Cu multumiri

  • #2
    Salut , tehnologia motoarelor diesel a evoluat foarte mult, din acest motiv motoarele sunt concepute sa nu mai produca la fel de multa caldura, dar contrar acestor lucruri un motor functioneaza cel mai eficient la 80-90c , din acest motiv si sa ajunga la aceasta temp mult mai repede unii producatori au montat niste sisteme auxiliare de incalzit lichidul de racire..Din experienta mea, de obicei aceasta unitate de incalzit se deterioreaza, cel mai bine o pui pe star si o activezi ,si vezi daca fuctioneaza, nu este exclus faptul ca si o siguranta arsa sa fie de vina succes.

    Comment


    • #3
      Te referi la heater booster?
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #4
        "mecatronic auto" Frate mai bagat in ceata rau de tot. Dupa ce ca sunt afon, imi spui mie de star (probabil ca este calculatorul acela in care a bagat datele masinii si a resetat ca s-a facut schimbul de ulei ala este star?)
        Eu vroiam sa stiu concret cam ce inseamna codurile acelea si cam cat au costat piese care au fost schimbate la erorile acelea.
        Tot citesc forumul ca poate intalnesc pe aici acele erori si nu am gasit pana acum nici o discutie de aceea am pus intrebarea.
        Masia fiind din 2003 nu cred ca este chiar asa de avansat ca tehnologie cum ai spus tu ca totusi este model vechi

        Comment


        • #5
          Cred ca si masina ta este dotata cu acest sistem[heater booster] . da la asta ma refeream.

          Comment


          • #6
            Da, ai dreptate, de 2 ani nu mai face caldura in habitaclu masinii asa de repede cum face ea. sigur aceasta este problema de la heater booster, dar este foarte scump si inca nu am gasit un sh mai ieftin si sa ii fac o proba sa vad ce spune cu el schimbat. Daca il iau si nu merge, sa pot sa il dau inapoi.
            Deci in concluzie acum spune ca este in scurt heater booster-ul.
            Multumesc de raspuns.

            Comment


            • #7
              Salut
              Daca te uiti sub capota, partea stanga, heater boosterul(pompa recirculare) e prins imediat langa vasul de expansiune. E un motoras mic din care ies niste furtune. De regula scapi doar schimband carbunii. Se poate face si "acasa" si nu e foarte greu.

              Comment


              • #8
                Ma tem ca te inseli.
                Pompa de recirculare e una (si daca tu reusesti sa schimbi carbunii si s-o reasamblezi sa-mi zici si mie), dar HB e altceva.
                HB-ul se anuleaza fizic si din soft (setata temperatura din STAR), n-am auzit pe nimeni sa reuseasca sa-l repare; nou doar la reprezentanta, ultima data era cam 550 de euro.
                Pompa si schema HB:

                PS: prima poza include covorul meu
                Attached Files
                Last edited by cutaresku; 09-11-2017, 17:47 PM.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                Comment


                • #9
                  Asa e nea Cutaresku, ai dreptate, le-am incurcat. Cu reparatia, ma refeream la pompa de recirculare.
                  Ma intereseaza si pe mine solutia, ca am si eu bai cu heater boosterul. Din ce am tot citit, nu sunt prea incantat de costuri

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by cris313 View Post
                    Da, ai dreptate, de 2 ani nu mai face caldura in habitaclu masinii asa de repede cum face ea. sigur aceasta este problema de la heater booster, dar este foarte scump si inca nu am gasit un sh mai ieftin si sa ii fac o proba sa vad ce spune cu el schimbat. Daca il iau si nu merge, sa pot sa il dau inapoi.
                    Deci in concluzie acum spune ca este in scurt heater booster-ul.
                    Multumesc de raspuns.
                    Daca tot spui ca de 2 ani nu mai baga caldura ca inainte, nu ai incercat sa verifici si termostatul daca mai functioneaza corespunzator?

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF