Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C220 cdi red

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Multumesc la fel!

    Comment


    • #17
      Teoretic ar trebui sa ai bluetooth cu modulul respectiv, poti sa incerci sa vezi daca ti-l gaseste telefonum.

      Comment


      • #18
        Da il gaseste pe tel ca am incercat dar consuma bateria rau la tel si nu imi convine.Eram interesat de modelul de tel ca fapt divers.

        Comment


        • #19
          Gata am reusit sa termin cu schimbatul articulatie si bucsarei inclusiv terminarea bugetului pentru moment.Afisez o lista cu piesele schimbate la masina si cu preturile(incluzand manopera): -flanse telescop=650 ron -bucse bara stab. spate/tampon cutie/semering cutie=400 ron -bielete antirului(Lemfort daca zic bine)=290 ron -carenaj(OEM)=150 RON -bara stabilizatoare fata=475 ron -termostat(schimbat acum 1 luna)=210 ron Am o intrebare pentru cei care au model ca al meu daca la bara stabilizatoare fata exista posibilitatea de a schimba doar bucsele ca la mine mecanicul a zis ca trebuie bara cu totul ca bucsele vechi erau vulcanizate pe bara si nu se puteau da jos.Daca m-a mintit(am vazut ce exista doar bucse de vanzare) doar ca sa isi faca vanzare s-a ars ca e si pacientul meu si ii trag o extractie fara anestezie de il zapacesc. Adaug poze si cu acvariu(urme de vandalism),poate pana in primavara se aloca buget si pentru schimbat faruri(up... cu durerea de masea!)
          Attached Files

          Comment


          • #20
            Salut
            Nici la mine nu am putut schimba bucsile de la bara stabilizatoare de pe fata, pentru ca sunt lipite de bara si de aceea se schimba cu tot cu bara.

            Comment


            • #21
              OK.Multumesc!

              Comment


              • #22
                Gata astazi cred ca am terminat cu articulatiile,credeam ca nu mai termin tot schimbam piese si tot mi se parea ca bate ceva.Azi masina e beneficiat de bielete directie(Lemforder) si unghi de fuga pret total cu manopera 480 ron.Nu facusem unghiul niciodata in 3 ani de cand am masina ca am credzut ca daca nu toceste cauciucurile neuniform e totul ok.E mare diferenta acum numai ce am constatat la mers in oras sunt curios maine la extraurban cu e.Acum masina nu cere decat drum sper sa nu mai apara ceva neprevazut.Atasez si o foaie ce am primit-o odata cu unghiul nu prea ineteleg mare lucru din ea dar nici nu ma intereseaza.
                Attached Files

                Comment


                • #23
                  Dupa un concediu de aproximativ 2000 km si consum de 5.1 la ducere si 5.4 la intoarcere(un plin si 50% din al doilea rezervor consumat) masina s-a comportata exemplar mai putin una din optiuni care fie nu exista sau nu functioneaza ,adica cotiera refrigerata(cred ca masina asta tine cu mine sa nu racesc,am baut lichidele la temperatura camerei cam calde cei drept).Azi e programata la test si saptamana viitoare la schimbat ulei si filtre mai putin cel de polen.

                  Comment


                  • #24
                    Din cate stiu eu, cotiera refrigerata trebuie sa aiba in interior, unde se inchide capacul, un cilindru subtire si lung, prin care baga aer rece. Nu stiu daca are acolo o comanda/rotita de inchidere, dar teoretic porneste odata cu A/C.

                    Comment


                    • #25
                      Are si acolo, inauntru, rotitza.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                      Comment


                      • #26
                        Am fost azi la testare la caravana MB si oarecum multumit de masina dar nemultumit de piesele pe care l-am schimbat acum cateva luni.Defecte gasite la testare:flexibile frana spate/lichid frana trebuie inlocuit(nu l-am inlocuit de cand am masina doar completat)/cantar scaun pasager(sta srs aprins cand nu e cineva in dreapta)/bara stabilizatoare/flanse telescop/bucse brat fata.Bara stabilizatoare shimbata acum cateva luni s-a desprins o bucsa din aceea care e vulcanizata pe bara(nu mi se pare ok ca doar e originala) si flansele de la telescop duse iar .Adevarat e ca autostrada de la sarbi era cam prosta dar dar sa se duca asa repede!

                        Comment


                        • #27
                          Astazi masinuta a primit ulei si filtre(mai putin cel de polen).Cel de aer schimbat acum 14 000km odata cu uleiul cand i-am zis mecanicului sa il verifice a zis ca e ok ca e schimbat recent si cand a desfacut carcasa parca era lucrasem cu masina pe santier,era varza.Am schimbat si marca de ulei vedem(de la Castrol la Mobil1) cum se comporta.Total cheltuieli 540 ron. Urmeaza sa schimb lichidul de frana si retapitat volanul si fusta schimbator(cand am cumparat masina m-am bucurat ca are volan din plastic ca cealalta avea din piele si l-am facut praf dar se pare ca nici asta nu a rezistat mai mult de 3 ani).Plus ceva pozici.
                          Attached Files

                          Comment


                          • #28
                            Dupa vre-o saptamana si jumatate de umblat cu bucsele ,,scartietoare'' in portbagaj si un zgomot de imi era rusine sa merg cu masina ,am reusit sa le schimb.Pret:160 ron bucsele(FEBI) SI 120 ron manopera(au iesit cam greu de la locul lor).

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by steradulescu View Post
                              Dupa vre-o saptamana si jumatate de umblat cu bucsele ,,scartietoare'' in portbagaj si un zgomot de imi era rusine sa merg cu masina ,am reusit sa le schimb.Pret:160 ron bucsele(FEBI) SI 120 ron manopera(au iesit cam greu de la locul lor).
                              Uleiul si filtrele pe cand ?

                              sigpic

                              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                              Comment


                              • #30
                                Uita-te 2 posturi mai sun,eram fiert cu uleiul dar daca a fost in concediu omu' am fost nevoit sa le schimb ca depasisem 15.000.Urmeaza lichidul de frana si uleiul la cutie(originale MB) asta dupa ce cumpar carucior.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF