Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Martor aprins in bord BAS\ESP

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Martor aprins in bord BAS\ESP

    Salut am cumparat de curand o "buburuza" A 140 benzina+ GPL si am o mare problema.Merge in mintile ei cam o saptamana dupa care la o plecare de pe loc se ineaca si se aprinde martorul BAS\ESP din momentul acela nu se mai accelereaza si se'' balbaie'' foarte tare,nu sare de 1500 de turatii,daca ii scot borna de''-'' cca 10 minure pe urma isi revine si iar merge normal.I-am schimbat bujiile,am curatat clapeta de acceleratie,uleiul si filtrele.Am auzit de la ''diversi'' ba ca este senzorul de la pedala de acceleratie,ba debitmetrul sau un senzor de amestec aer-carburant.Va rog o parere,un sfat.Va multumesc frumos!!!!!!!!!

  • #2
    Se intampla avand benzina ca si carburant, sau si pe GPL face la fel? La un tester ai fost ?
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #3
      Am fost la tester si nu mi-a aparut nimic decat niste erori care le-a scos.Si pe benzina si pe gpl face la fel.Ceea ce mi se pare ciudat e ca de ce nu face mereu asa,merge o saptamana bine si odata o apuca.

      Comment


      • #4
        Pai tocmai erorile si codurile lor erau interesante.
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

        Comment


        • #5
          Motor aprins are legatura cu partea de injectie, nu masoara ceva corect calculatorul si taie alimentarea iar bas/esp e in legatura cu asistenta de stabilitate a masinii si ar trebui sa dispara dupa ce iei contactul 10 sec. si repui contactul ,daca da ,inseamna ca la balbaiala de care spui ,considera ca nu e stabila masina si intra in functia bas/esp. Daca mergi la diagnoza pe tester, noteaza erorile si spune aici pe forum. Multa bafta!

          Comment


          • #6
            Multumesc mult.Cum am putin timp liber trag o fuga la tester

            Comment


            • #7
              Nu uita sa notezi erorile si codurile.
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

              Comment


              • #8
                Salve problema ta se pare ca se trage de la swichul de la pedala de frina ,dar totusi vezi ce spune ecosul si vezi ce coduri iti da

                Comment


                • #9
                  Stie cineva unde pot face o diagnoza cu STAR in Bucuresti? Am vazut pe forum ca toata lumea il recomanda pe D-l Marian.Va multumesc frumos!!!!!!!!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by rapid18 View Post
                    Stie cineva unde pot face o diagnoza cu STAR in Bucuresti? Am vazut pe forum ca toata lumea il recomanda pe D-l Marian.Va multumesc frumos!!!!!!!!
                    Du-te cu incredere!

                    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                    Comment


                    • #11
                      am avut o problema asemanatoare si devina era bateria f slaba. din cauza asta calculatorul o lua razna, dar cel mai bine mergi la un tester

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by dan malcea View Post
                        am avut o problema asemanatoare si devina era bateria f slaba. din cauza asta calculatorul o lua razna, dar cel mai bine mergi la un tester
                        Litera mare si semne de punctuatie te rog!

                        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                        Comment


                        • #13
                          In seara asta mi sa aprins dintr-o data martorul Bas / Esp in bord in timp ce mergeam , apoi am oprit motorul si l-am repornit si a disparut din bord martorul. Avetzi idee de la ce o fi , cei care au mai intampinat asemenea probleme si le-au rezolvat ! Astept un raspuns .!

                          Comment


                          • #14
                            Un sfat: cere-i celui care iti face testarea sa-ti copieze fisierele rezultate pe un stick.
                            Peste timp poti compara erorile...
                            Chiar imi place masinuta asta!

                            Comment


                            • #15
                              problema asemanatoare am avut si eu si am schimbat contactul de la pedala de frana.sunt foarte sensibile.eu l-am curatat si modificat ''un pic''contactele din interior.se stingea bas/esp dar imi stateau stopurile de frana aprinse permanent

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF