Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My Baby Benz W202 C180 T-Modell

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by raduw126 View Post
    ...cu cipul poti sa faci o" improvizatie"...
    Nu e cazul! Nu sunt adeptul improvizatiilor. Prefer sa repar defectiunile cat se poate de bine fara alte interventii neconforme...

    Intre timp am mai achizitional si o plasa de bagaje care se fixeaza pe podeaua portbagajului. Se potriveste perfect! L-am cumparat de la Selgros si a costat circa 30 de lei.

    Am facut si curatarea instalatiei de climatizare, a ventilatorului si a conductelor de aer. Am folosit un spray special dezinfectant care pulverizeaza un fel de lichid/vapori in conducte printr-un furtun lung pentru a ajunge si in cele mai ascunse locuri. A costat 32 de lei. A meritat! Miroase "a primavara"! Operatiunea a fost relativ anevoioasa pentru ca in scopul obtinerii unei dezinfectari totale e necesar ca solutia sa fie pulverizata direct in locul in care intra aerul in instalatia de climatizare, respectiv in fanta de sub parbriz. Pentru a ajunge la acea fanta a fost nevoie de demontarea gratarului acela de plastic care se afla la baza parbrizului. Cu motorul/clima pornita cu ventilatorul pe treapta 1 am pulverizat cam jumatate din tub si dupa circa 2 minute se pune pe recirculare si se lasa asa 10 minute timp in care solutia ar trebui sa-si faca efectul. E important ca temperatura exterioara sa fie cat mai ridicata (peste 20-25 grade Celsius) pentru ca solutia pulverizata sa poate sa se condenseze si sa se depuna si astfel sa dezinfecteze cat mai mult cu putinta toate conductele de aer.

    Dupa ce au trecut cele 10 minute in timp ce aerul a fost recirculat, am oprit clima/motorul si am pulverizat solutie si in fantele de aer din bord introducand furtunul flexibil atasat cat mai adanc posibil pe conducte. Aceasta operatie nu e neaparat necesara (teoretic e suficient doar sa introduci solutia pe la admisia in sitemul de climatizare) dar avand in vedere ca mi-a mai ramas solutie suficienta am zis ca nu strica daca mai pulverizez si in celalat capat... Mi-a mai ramas solutie inca pentru o pulverizare, dar numai pentru fantele din bord. Urmeaza azi, daca va fi cat de cat cald afara...
    Attached Files
    W123 280E Blue Green Metallic

    W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 500SE Lapis Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

    Comment


    • #17
      Nu-ti fa mari sperante cu spray-ul ala minune. Eu nu cred ca tine mai mult de 1 luna. O dezinfectare profi, la un service de climatizare(e bine sa o faci atunci cand schimbi si freonul) e sfanta.
      Altfel, masina arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatos.

      Comment


      • #18
        Ideea e ca solutia cu care am facut tratamentul mi-a fost adusa de un prieten care intamplator lucreaza la un service "profi" de clima. Exact aceasta solutie era introdusa in sistemul de climatizare si de "meseriasi", poate doar ca nu cu atata atentie si nu in cantitatea in care am bagat eu... Plus, asa nu m-a costat nimic "manopera"!

        In fine, conteaza ca si-a facut treaba. Oricum la primavara, cand vine caldura se va face o alta dezinfectie.
        W123 280E Blue Green Metallic

        W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 500SE Lapis Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

        W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

        Comment


        • #19
          Tine-o si iarna asta cu clima cat mai mult pornita pe cald si nu cred ca la primavara o sa mai ai probleme. Cred ca sti si tu prea bine ca ideea de a folosi clima numai vara te priveaza cel putin de o dezaburire mai rapida a habitaclului, daca nu si de protejarea instalatiei de formarea de ciuperci si altele.
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #20
            Climatizarea masinii functioneaza foarte bine si nu se simte niciun fel de miros. Adevarul e ca freonul e cam putin (la primavara trebuie umpluta din nou instalatia) si nu baga frig chiar cum ar trebui, dar totusi, cat am prins din zilele calduroase am reusit sa "racoresc" masina in timp relativ scurt. Din pacate 3 "linii" din dezaburitoarele geamului haionului sunt intrerupte si pe portiunea aceea nu dezabureste. E relativ nesemnificativa zona care nu se dezabureste, elementele de incalzirea lunetei sunt impartite in 3 sectoare si eu le am defecte in zona laterala si partea de jos. Oricum, odata incalzita masina si restul lunetei, zona care nu e incalzita se usuca pana la urma...

            Am facut si un consum gol la gol de GPL... 8.42 litrii/100 km, traseu mixt, aprox 40% oras, 60% afara, viteze de croaziera 100-110 km/h, maxim 2 persoane in masina, fara bagaje...
            W123 280E Blue Green Metallic

            W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 500SE Lapis Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

            W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

            Comment


            • #21
              Am gasit pe net niste "proiectoare" care ar trebui sa se potriveasca pe W202. Ati mai intalnit asa ceva? Pozele din atasament sunt luate de pe net si din pacate in Romania nu le-am gasit de vanzare...
              Attached Files
              W123 280E Blue Green Metallic

              W126 280SE Champagne Metallic
              W126 280SE Black Blue Metallic
              W126 500SE Lapis Blue Metallic
              W126 500SE Midnight Dark Blue

              W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

              Comment


              • #22
                Originally posted by dan500se View Post
                Am gasit pe net niste "proiectoare" care ar trebui sa se potriveasca pe W202. Ati mai intalnit asa ceva? Pozele din atasament sunt luate de pe net si din pacate in Romania nu le-am gasit de vanzare...


                proiectoare Mercedes Benz W210 / R170 / W208 / W202 - NLMB05

                DETALII: .Potrivire pentru W210 00-02 E-Klasse / R170 SLK 96 -03 / W208 CLK 98-02 /W202 94-00 model: negru .DE Linse .
                Image2.jpg

                Comment


                • #23
                  OK, sa inteleg ca proiectoarele de la W210 s-ar potrivi la W202? Poate gasesc pe la dezmembrari. 70 de euro pe bucata imi pare relativ scump... (daca era pret pe pereche poate ma bagam)

                  Am insa o alta dilema. Ma gandeam sa cumpar niste bare transversale pentru portbagaj pentru a putea monta un suport de biciclete. Am gasit in Piata de Masini din Arad nenumarate modele si pretul lor a fost foarte convenabil, dar din pacate nu stiam care sistem de prindere s-ar potrivi iar improvizatii gen manson de cauciuc nu vreau sa folosesc.
                  Este vreun sistem standard de MB sau se potrivesc mai multe bari tranversale?
                  W123 280E Blue Green Metallic

                  W126 280SE Champagne Metallic
                  W126 280SE Black Blue Metallic
                  W126 500SE Lapis Blue Metallic
                  W126 500SE Midnight Dark Blue

                  W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                  W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by dan500se View Post
                    OK, sa inteleg ca proiectoarele de la W210 s-ar potrivi la W202? Poate gasesc pe la dezmembrari. 70 de euro pe bucata imi pare relativ scump... (daca era pret pe pereche poate ma bagam)
                    Sunt 70 de euro perechea.

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Mertzanu View Post
                      Sunt 70 de euro perechea.
                      OK, am fost putin derutat de expresia Cantitate: 1. Deci, e in jur de 300 de lei. Oricum, incerc prima data la dezmembrari (parca vad ca o sa-mi ceara mai mult ca pe astea noi... ).

                      In legatura cu barele transversale de la portbagaj... Am gasit pe net o informatie cum ca Thule ar produce accesorii de portbagaj absolut compatibile cu MB (cica masina din fabrica ar fi trebuit sa aiba acele bare transversale, doar ca pe parcurs s-au pierdut pe la proprietarii anteriori).
                      W123 280E Blue Green Metallic

                      W126 280SE Champagne Metallic
                      W126 280SE Black Blue Metallic
                      W126 500SE Lapis Blue Metallic
                      W126 500SE Midnight Dark Blue

                      W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by raduw126 View Post
                        ...cu cipul poti sa faci o" improvizatie"...
                        Din pacate inchiderea centralizata a luat-o razna!

                        Am observat intr-o zi ca nu mai functioneaza, nu a mai reactionat in niciun fel. S-a dovedit ca bateriile erau descarcate complet desi erau aproape noi (luate cu cateva zile inainte). Le-am pus pe cele de la telecomanda-card (de asemenea noi) si am avut surpriza sa vad ca ledul "lumineaza" continuu (asta fiind si motivul pentru care s-au "ars" si bateriile initiale). Am demontat carcasa, am scos componentele, le-am curatat, le-am remontat... Nu mai lumina! La apasarea butonului facea "flash-urile" normale. Am resincronizat sistemul de inchidere si totul a fost OK... Pentru cateva zile, cand, din nou, aceleasi simptome. Am desfacut din nou carcasa, am reasamblat-o la loc, sincronizare, totul OK. Dar, dupa cateva folosiri sistemul de inchidere a intrat in regim de avarie, ledurile rosu si verde din oglinda palpaie vreo 30 de secunde si la inchidere si la deschidere (am citit in cartea tehnica si scrie ca daca face asa trebuie revizuit sistemul de inchidere). Am folosit in continuare astfel inchiderea centralizata pana nu "a cazut" cheia din nou. Iar "lumineaza" continuu, si culmea, acum si daca o desfac si o remontez merge sa deschid/inchid usile de vreo 2 ori si iar cade...

                        Incerc sa-l rezolv sau daca nu reusesc, am sa-mi iau o alta inchidere cu alarma... desi as prefera sa-l repar cumva pe asta... Sau imi iau o alta cheie. Ma gandesc ca se poate sincroniza cu sistemul masinii.

                        O alta problema ar fi martorul din bord al lichidului de racire. Arde tot timpul. Nu pot sa-mi dau seama ce are. Lichidul e la nivelul optim. Nu exista scurt la senzorul de nivel.
                        Insa, o alta ciudatenie e ca atunci cand nivelul lichidului de spalat parbrizul e zero si se aprinde martorul, martorul lichidului de racire se stinge!
                        O fi avand un scurt in plansa de bord?


                        In rest, masinuta merge bine, aduna kilometrii, papa cam 8 litrii de gaz la 100 km (cand mai mult, cand mai putin... oricum, multumitor) si asteapta noutatile anului 2013...
                        W123 280E Blue Green Metallic

                        W126 280SE Champagne Metallic
                        W126 280SE Black Blue Metallic
                        W126 500SE Lapis Blue Metallic
                        W126 500SE Midnight Dark Blue

                        W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                        Comment


                        • #27
                          Sal.Pentru telecomanda, trebuie inlocuit microcontactul.Nu mai am poze sa iti arat cum arata lamelele din interiorul lui.Acestea se stramba si ramane actionat consumand bateriile.Sunt doua motive pt care se aprind concomitent ledurile (rosu/verde).1-bateriile telecomandei cu care deschizi/inchizi sunt pe duca.2-lipsa comunicare intre cheie si ymo.Primul lucru care trebuie verificat in aceste cazuri este microcontactul(eventual bateriile si inlocuirea lor).Ultima data se verifica comunicarea cu ymo.Bafta.

                          Referitor la senzor, poate e pe duca.Nu stiu sa spun exact.

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by gmihai24 View Post
                            ...trebuie inlocuit microcontactul....
                            Ma gandesc ca e cel incercuit in poza...
                            Attached Files
                            W123 280E Blue Green Metallic

                            W126 280SE Champagne Metallic
                            W126 280SE Black Blue Metallic
                            W126 500SE Lapis Blue Metallic
                            W126 500SE Midnight Dark Blue

                            W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                            Comment


                            • #29
                              Daca scoti mufa din senzorul de nivel antigel,becul ramane aprins in bord sau se stinge?Daca se stinge,e clar ca senzorul e defect si nu trebuie neaparat sa fie in scurt,ajunge sa aiba o rezistivitate de cativa kiloohmi.Am patit-o si eu si stiu despre ce vorbesc.
                              Last edited by zsolti1981; 11-20-2012, 15:15 PM.
                              W202 elegance / 1.8 benzina,1993

                              Comment


                              • #30
                                Ramane aprinsa...
                                W123 280E Blue Green Metallic

                                W126 280SE Champagne Metallic
                                W126 280SE Black Blue Metallic
                                W126 500SE Lapis Blue Metallic
                                W126 500SE Midnight Dark Blue

                                W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                                W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF