Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Webasto diesel pe w126 !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Poate ca pompa de recirculare, nu primeste curent mereu, daca zici ca prima oara nu ai caldura, iar la a doua pornire ai. Cat despre senzor, cauta sa il montezi asa cum ti-am spus, caci nu va face niciun scurt. Ca sa te convingi (nu stiu daca si la tine este, la w124 la mine), furtunul care pleaca de la pompita pentru stergatorul de parbriz, are in interiorul lui, firele electrice ce merg la duzele de stropire. Daca nu iti incape in el senzorul, cauta un furtun putin mai gros, si eventual doua reductii, ca sa faci trecerea: webasto, furtun normal, reductie, furtun mai gros, reductie, furtun ce merge la calorifer. Bineinteles, varianta cu senzorul pe furtun este ca o solutie de criza si de compromis, dar merita incercata, daca nu ai senzorul original momentan, caci poate pana faci rost de el trece iarna si ai muncit mult si ti-ai tocit nervii doar ca sa astepti iarna urmatoare. Oricum vei face eu iti doresc succes, si mai vorbim cand ajung la Iasi, posibil in saptamana ce va veni, sau in urmatoarea.

    Comment


    • #17
      Habar nu am de ce te complici atât. Am avut trei W 126 şi toate trei încălzeau de nu puteam să stau în maşină. Schimbă aeroterma şi n-o să-ţi vină să crezi ce sistem de încălzire eficace are această maşină. La 3-4 minute de la pornire, deja venea aer cald la grilele din bord şi de la parbriz.

      Comment


      • #18
        Ideea era, ca incalzitorul webasto, sa ii incalzeasca motorul si habitaclul dimineata inainte de pornirea motorului, si nu se complica, caci masina a fost prevazuta din fabrica cu webasto, numai ca are ceva probleme din cauza acelui senzor de temperatura, pe care momentan nu il are original.

        Comment


        • #19
          Nelu Patrascu am caldura dar dar de la a II -a cheie. Cum am zis de la a II-a pornire vine de ma frige pe fata si trebuie sa dau numai la picioare. Caloriferul nu are cum sa fie infundat sau ceva ca am zis ca vine pana la urma caldura. Electrovalvele si ele sunt bune le-am masurat am facut proba cu fire separate, rotitele sunt si ele bune...dau pe rece inchid si imi vine rece dau pe cald si vine cald.Eu cred ca pana la urma trebuie verificat daca vine alimentare la pompa de recirculare a masinii cum a zis Edy. Am inteles ca mai sunt 2 senzori de temperatura prin aeroterma si unul in plafoniera. Ala din plafoniera l-am masurat e ok. Mai raman aia din aeroterma care pot cauza ceva probleme. La mine masina e intreaga la fire ..nu sa taiat nimic s-a scos mufa si sa lasat deoparte...si tind sa cred ca si sistemul de climatizare are erori posibil de la acesti senzor sau contacte proaste. Acum e frig afara -5 grade si nu ma bag la pompa de recirculare dar sper ca in weekend sa imi fac curaj.

          Edy sa stii ca e super webasto-ul dimineata. Il las maxim 20 de minute si chiar a nins dumnica noaptea si surpriza m-am dus jos era zapada topita si motorul la 60 de grade. Am dat cheie si a pornit extrem de bucuros si linistit motorul.Nu ma las batut eu cu una cu doua am sa mai pun aici tot ce fac si cum evoluiaza lucrurile.
          `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

          now - bicicleta !

          0744 239 949

          WEB
          http://garajautodiag.blogspot.com

          Comment


          • #20
            Sa dus dracu si bucuria cu Webasto-ul. Toate bune a mers ok. Acum 4 zile nu a mai functionat. Dau de butonul flacara sa il pornesc si porneste turbina de aer si pompa de recirculare apa si se opreste dupa 1 minut. Initial am crezut ca e bujia defecta. Am cumparat una si am inlocuit-o si tot la fel se comporta.

            Aici e un manual cu schema poate mie imi scapa ceva. Deci porneste M1 combustion air fan si M2 si apoi se opreste. Din schema vad ca trece prin un rezistor R1 care cred ca prin ala e alimentarea. Acum e vremea urata dar am sa vad daca acel rezistor e mort si nu alimenteaza pompa.

            Water Heaters must be installed in accordance with these Installation Instructions. The installation must be checked upon the homologation of the vehicles. The year of initial operation must be durably marked.


            PS: Carmine ai mai schimbat placutele ?
            Last edited by sovieticool; 02-13-2010, 13:55 PM.
            `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

            now - bicicleta !

            0744 239 949

            WEB
            http://garajautodiag.blogspot.com

            Comment


            • #21
              Am rezolvat singur problema. Cablul de la bujie era in scurt. .

              PS: Cand mergi Carmine sa schimbi placutele ? Iti cumpar un set si le trimit la Capitala?
              Last edited by sovieticool; 02-13-2010, 20:45 PM.
              `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

              now - bicicleta !

              0744 239 949

              WEB
              http://garajautodiag.blogspot.com

              Comment


              • #22
                Masina e in garaj momentan, pana nu da caldura nu umblu la nimic, cum desfac rahatu' ala de acolo te anunt. Bafta!
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                Comment


                • #23
                  Multumesc ca ma tii la curent - 220 V . Am mai patiti o belea. Am cumparat un rahat de aer fresh pentru masina de la carefour. O mizerie care a picurat fix pe comenzile de la webasto si mi-a sters un butonel. CRAP de ciuda ca din cauza idiotilor astora sa deteriorat butonul si sa sters vopseaua care era de 20 de ani acolo. Acum vreau sa caut un butonel care sigur nu voi gasi niciodata sau tot blocul de comenezi . Am sa pun o poza si poate cineva ma poate ajuta. Mii de multumiri anticipat.

                  In poza am incercuit butonul care sa sters. E vorba de un buton care ma ajuta sa fixez ora.

                  `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                  now - bicicleta !

                  0744 239 949

                  WEB
                  http://garajautodiag.blogspot.com

                  Comment


                  • #24



                    Rog un moderator sa mute cumva poza mai sus sa nu apara dublu post .. am facut poza mai tarziu sorry.
                    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                    now - bicicleta !

                    0744 239 949

                    WEB
                    http://garajautodiag.blogspot.com

                    Comment


                    • #25
                      Mare ghinion! Doar acum, privind poza imi pot da seama cat de tare a putut sterge acel parfum butonul acela!
                      W123 280E Blue Green Metallic

                      W126 280SE Champagne Metallic
                      W126 280SE Black Blue Metallic
                      W126 500SE Lapis Blue Metallic
                      W126 500SE Midnight Dark Blue

                      W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                      Comment


                      • #26
                        Da asa este Dane. Gunoi de parfum. Am inteles ca stii pe cineva pe acolo pe la tine pe la Pecica sau ceva de genu mi-a zis Claudio de pe forum. Ala cica are cateva w126 desfacute. Stii cumva daca are asa ceva poti sa treci pe al el?
                        `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                        now - bicicleta !

                        0744 239 949

                        WEB
                        http://garajautodiag.blogspot.com

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by sovieticool View Post
                          Da asa este Dane. Gunoi de parfum. Am inteles ca stii pe cineva pe acolo pe la tine pe la Pecica sau ceva de genu mi-a zis Claudio de pe forum. Ala cica are cateva w126 desfacute. Stii cumva daca are asa ceva poti sa treci pe al el?
                          Ala de care vorbea Claudiu nu cred ca avea Webasto pe masini dar am VIN-urile masinilor lui si am sa le verific sa vedem ce iasa! Am mai intrebat si pe Silviu despre caroseria cealalta pe care o are dar nici aia nu avea Webasto. E greu de gasit o masina care sa fie trasa pe linie moarta si sa mai aiba si Webasto!
                          W123 280E Blue Green Metallic

                          W126 280SE Champagne Metallic
                          W126 280SE Black Blue Metallic
                          W126 500SE Lapis Blue Metallic
                          W126 500SE Midnight Dark Blue

                          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                          Comment


                          • #28
                            Sunt pe ebay da e greu cu transportul si alte taxe..ca de ieftine sunt maxim 20 de euro.
                            `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                            now - bicicleta !

                            0744 239 949

                            WEB
                            http://garajautodiag.blogspot.com

                            Comment


                            • #29
                              Salut. Pana sa gasesti buton poti alege o solutie de compromis.Faci un sablon cu ">" il lipesti pe buton, vopsesti butonul cu negru mat sau lucios si apoi dezlipesti sablonul.Poti vopsii ambele butoane sa nu apara diferenta estetica.
                              Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

                              Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

                              Comment


                              • #30
                                > e asa de mic de nu stiu din ce dracu sa il fac. Trebuie lucrat ca la chirurgie. Am sa il demontez si am sa scot numai acel buton si pe fratesu si cred ca am sa le vorsesc alb tot apoi ii fac > peste cu o folie mica si dau un strat de negru. Sau cum a zis Liviu Marcu ..dentistul meu de aci de pe forum cu un marker si gata )

                                15 euro !

                                Am gasit timer bec ..si ieftin http://cgi.ebay.de/Webasto-Standheiz...item20af72b911
                                Last edited by sovieticool; 02-17-2010, 17:35 PM.
                                `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                                now - bicicleta !

                                0744 239 949

                                WEB
                                http://garajautodiag.blogspot.com

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF