Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie w211 200 kompressor 11.2004

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat achizitie w211 200 kompressor 11.2004

    Salutare, sunt pe acest forum de foarte mult timp, dar nu am postat niciodata si nici nu am avut niciodata mercedes...sper ca acum va veni si el...
    As vrea sa imi spuneti ceva pareri despre acest model, am gasit un avantgarde din 11.2004 lovit frontal (motorul neatins, porneste fara probleme) dar in rest cam toata fata praf...am sa pun niste poze, masina este adusa din germania, are 190.000 km reali si un singur proprietar, interiorul este impecabil si se vede ca a fost o masina ingrijita pana in momentul accidentului, cel ce o vinde cere 3700€, voi pune si niste poze si astept si niste pareri..merita sau ba?
    Attached Files

  • #2
    Nu cred ca merita.

    Reparatia cred ca o sa coste mai mult de 2500-3000€, iar la banii astia nu ai griji. La dezmembrari elementele pentru partea din fata sunt destul de scumpe.

    Eu pornisem in decembrie 2015 pe aceeasi idee. Am încheiat in aprilie 2016 cu E200k elegance, face lift, 2006, 120000 km, 8500€ + 800€ costuri transport.

    Comment


    • #3
      Ca sa iti faci o idee 2 faruri xenon sa nu fie ingalbenite sunt intre 3-400 euro, bara fata cam 200 euro si cred ca gasesti in culoarea caroseriei , tot grupul de radiatoare in jur de 250 euro sh.Fata completa daca o iei din acelasi loc te costa cam 1000 de euro.Daca in rest masina e ok vad ca are incalzire scaune, navigatie eu as da 3700.Cred ca o scoti in 3500 chiar.
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

      Comment


      • #4
        In primul rind nu merita banii acestea in conditiile care se afla.Cutia manuala,200 000 de km (aproape )+3500-4500 eu. ca s-o aduci la conditie.Ar fi bine sa te feresti de ia.

        Comment


        • #5
          De ia sau de ea ?
          Honda.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Kay View Post
            De ia sau de ea ?
            Ok,la gramatica esti bravo.Sper ca stii si tabla inmultirii?

            Comment


            • #7
              Originally posted by optik View Post
              Ok,la gramatica esti bravo.Sper ca stii si tabla inmultirii?


              Ce-ar fi sa dezbateti pe un forum de gramatica subiectul vostru.

              Aici e vorba de altceva. Colegul nostru a cerut un sfat in alt domeniu, nicidecum ce-i prezentati voi.

              Comment


              • #8
                Va multumesc frumos de sfaturi, sunt destul de fiert dupa ea...sincer va spun sunt un tip destul de pretentios cand vine vorba de estetica si cel putin la capitolul interior am ramas uimit la cat de ingrijita a fost...cat despre reparatie, broscutza2001 cam are dreptate, cu piese originale din dezmembrari am sunat la diferite parcuri si am iesit cam intre 1000€-1200€ cu totul....inca mai astept ceva pareri pro sau contra!
                PS trebuie schimbat si calculatorul de airbag, centura de sofer stiu sigur ca trebuie, sau se poate scoate pe star eroarea de airbag?

                Comment


                • #9
                  Revin, pana la urma am cumparat masinuta, la anul revin cu minunatia in toata splendoarea ei!

                  Comment


                  • #10
                    Salut !
                    Cat ai platit pe ea pina la urma?
                    Stefan

                    Comment


                    • #11
                      Salut!
                      El a cerut 4000E, am tot tras de el sa o lase la 3500 dar degeaba, dar am stat si m-am gandit si pentru o masina din 2005, cu un aspect impecabil la interior, cu carte service pana in momentul accidentului si avantgarde si cu destul de multe optiuni...am zis ca merita cei 3700 euro, nu imi pare nici o secunda rau ca am cumparat-o, stiu ca o fac pentru mine, am sa revin cu poze si pareri despre masina probabil anul viitor...
                      Intre timp am sa incep sa caut exact ce trebuie schimbat pe partea de siguranta (am sa rog daca stie cineva sa imi spuna ce elemente trebuie schimbate)airbag-ul din volan, centura sau/si teaca sofer, calculator airbag (cu star am inteles ca e posibil sa nu fie nevoie sa fie schimbat?), senzor impact fata?
                      Daca stie cineva si ma poate indruma/ajuta, nu raman dator!

                      Comment


                      • #12
                        Felicitari pentru achizitie!Tinand cont ca impactul a fost frontal senzorul cred ca trebuie schimbat.Calculatorul airbag din ce stiu eu nu este nevoie.
                        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by broscutza2001 View Post
                          Felicitari pentru achizitie!Tinand cont ca impactul a fost frontal senzorul cred ca trebuie schimbat.Calculatorul airbag din ce stiu eu nu este nevoie.
                          Merci fain, stiu sigur ca centura+teaca, airbagul de volan trebuie schimbat, nu stiu exact daca trebuie senzorul de impact schimbat...stii sigur ca ar trebui schimbat?

                          Comment


                          • #14
                            E pozitionat in mijloc bara fata unde incepe scutul al 2-lea de asta am spus ca sigur e atins de la impact.Uitate sub masina e o cutiuta dreptunghiulara scrie trw pe ea


                            Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
                            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                            Comment


                            • #15
                              i-am gasit, sunt 2 senzori, dreapta si stanga, sunt in stare ok, oricum am cumpar altii...just in case, in rest am cam cumparat tot...mai raman radiatoarele, centurile, si avem cam toate piesele de lego , urmeaza asamblarea!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF