Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie W124 coupe E200 - 1993

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat achizitie W124 coupe E200 - 1993

    Buna ziua,

    As fi interesat de aceasta masina: http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-c...tml#7fe9f6d9f4

    Ma puteti sfatui la ce sa fiu atent cand ma duc sa o vad? Exista niste probleme comune la aceste masini? Pretul cum vi se pare?

    Orice sfat este bine venit.

    Va multumesc!

  • #2
    Cam scumpa,un 2000-2500 ar face..nu are piele,e manuala,motorul mic..macar daca era 2.2 de 150cai,asa e mic lenes si ii place si benzina....mna..parerea mea

    Comment


    • #3
      Am inteles ca nici clima nu merge. Nu stiu exact cat de grav este.
      Masina a fost revopsita.

      Daca stiu eu bine, inmatriculatul la o asemenea masina ar fi in jur de 850 Euro + asigurare Germania + numere rosii + benzina drum + alte cheltuieli ar ajunge in jur de 2000 de euro doar sa o ai in fata garajului. Asta ar inseamna ca masina aceasta ar fi costat undeva in jur de 1000 de euro in Germania -- undeva la 230.000 Km, clima nu merge si cu caroseria intr-o stare care a necesitat o revopsire.

      Cam care ar fi un cost maxim pentru reparatia climei?

      Alte sfaturi luand in calcul ce am zis mai sus?

      La acest pret inseamna ca ar trebui sa fug de ea? Cam de la ce preturi (pret de mobile.de) as putea sa incep sa am incredere intr-o astfel de masina?

      Comment


      • #4
        Reparatia climei ar costa intre 1 si 1000 euro .
        Honda.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Kay View Post
          Reparatia climei ar costa intre 1 si 1000 euro .
          De unde ai dedus acest lucru...



          Daca e cazul iti cumperi de pe una donatoare instalatia completa si ai terminat balciul... pert aprox: 150-200 euro!



          Dar sincer sa fiu, o clima chiar daca nu functioneaza asta nu inseamna ca e bai mare... posibil sa aiba nevoie de freon...dar pana nu verifici nu avem ce povesti!


          P.S. Daca o scoti la 2000-2500 cum a mentionat Claudio...''ar face''...


          Stima
          Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

          W126 280SE
          W123 280CE
          W126 500SEC
          W220 500L

          'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

          Comment


          • #6
            Eu nu am dedus nimic , ca nu sunt Mama Omida . Unei intrebari idioate i se da un raspuns idiot . Nu merge clima ,cat ma costa ? De unde dracu sa stim ce are ca sa ti spuna cineva cat costa ??? Prea usor se repara masinile astea pe internet/forum doar din pareri, asa fara nici un detaliu de natura tehnica .


            Intrebarea mea este , daca nu prea ai habar si stai cu morcovu ca o fi ca o pati, merita nu merita , de ce te complici cu o astfel de masina veche si nu stai mai bine in banca ta ,iti iei un Golf 4 ,un Opel Astra etc.. si aia e . Sau varianta a 2 ,ne place ,dar vrem sa dam putin pe ele ca sunt vechi si la revanzare dupa cativa ani sa luam tot atat sau mai mult . (Atunci o sa fie masina adevarata cum se facea odata ,nu vreo vechitura ,g )
            eamuri blindate ,masina de ambasada , cunoasteti)


            Anul trecut am avut si eu 124 la vanzare care arata mai bine decat coupeul asta si am dat de astfel de persoane , 3-4 vizionari , 5 tel pe zi timp de 2-3 saptm. 15mii de intrebaari aia cum e aia cum e etc... apoi pauza.Time wasters cum zice englezu . In concluzie, stii ce vrei ,ai un pic de habar ,iti place, o cumperi. Altfel nu stresa lumea inutil . Rest my case !
            Last edited by Kay; 03-05-2015, 20:44 PM.
            Honda.

            Comment


            • #7
              Parerea mea este ca masina face banii ,si eu eram interesat de coupe si pretul minim olanda - germania era 1500 -2000 euro +riscul,numere intors drum etc....

              Comment


              • #8
                A fost lovit in spate, reparatia nu pare profesionala daca imi dau seama din poze....
                Verifica amanuntit daca mergi sa-l vezi pe sub capitonaje in portbagaj, zona kric, usa sofer partea de jos, contraaripile spate la dopurile de cauciuc, rugina sub faruri pe interior, rugina in zona stopurilor, rugina la antena, luneta...
                Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

                Comment


                • #9
                  Cam mult cred eu avind in vedere ca nu are nimik decit 2 geamuri electrice

                  Comment


                  • #10
                    Multumesc pentru sfaturi.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Kay View Post
                      Eu nu am dedus nimic , ca nu sunt Mama Omida . Unei intrebari idioate i se da un raspuns idiot . Nu merge clima ,cat ma costa ? De unde dracu sa stim ce are ca sa ti spuna cineva cat costa ??? Prea usor se repara masinile astea pe internet/forum doar din pareri, asa fara nici un detaliu de natura tehnica .


                      Intrebarea mea este , daca nu prea ai habar si stai cu morcovu ca o fi ca o pati, merita nu merita , de ce te complici cu o astfel de masina veche si nu stai mai bine in banca ta ,iti iei un Golf 4 ,un Opel Astra etc.. si aia e . Sau varianta a 2 ,ne place ,dar vrem sa dam putin pe ele ca sunt vechi si la revanzare dupa cativa ani sa luam tot atat sau mai mult . (Atunci o sa fie masina adevarata cum se facea odata ,nu vreo vechitura ,g )
                      eamuri blindate ,masina de ambasada , cunoasteti)


                      Anul trecut am avut si eu 124 la vanzare care arata mai bine decat coupeul asta si am dat de astfel de persoane , 3-4 vizionari , 5 tel pe zi timp de 2-3 saptm. 15mii de intrebaari aia cum e aia cum e etc... apoi pauza.Time wasters cum zice englezu . In concluzie, stii ce vrei ,ai un pic de habar ,iti place, o cumperi. Altfel nu stresa lumea inutil . Rest my case !
                      1 la mana ... daca nu-ti convine, nu scrie, ia si veza-ti de viata ta.
                      2 la mana ... intrebarea a fost care este costul MAXIM pentru clima.

                      Chiar ti se pare ceva anormal ca oamenii sa te sune sa puna intrebari despre un produs pe care-l vinzi? Nu cred ca mai am ce adauga aici ...

                      As putea adauga multe despre mentalitatea de troll pe care o ai, dar scopul meu este cu totul altul aici.

                      Repet, nu-ti place ce vezi, inchide pagina. Nu te obliga nimeni sa continui sa citesti ceva care consideri idiot.

                      Comment


                      • #12
                        Ai inteles prost cu normal/anormal . Era vorba de a fi sunat( deranjat de fapt ar fi termenul corect) de aceasi persoana de foarte multe ori .

                        In fine .. pasiune pe stomacul gol , asta vad eu . Spor la cautat !
                        Honda.

                        Comment


                        • #13
                          Motor prea mic, 136cp are motorul de 2.3, nu acesta de 2.0
                          Fara accident, dar se vede spatele refacut urat.
                          Scaunele au huse, probabil au tapiteria originala roasa.

                          Centurile electrice sunt binevenite.
                          Vopsita recent, te scuteste de bani dati pe revopsit, chiar daca a fost vopsita in urma unui accident.
                          Sa nu te astepti la o masina de 23 ani sa arate si sa mearga ca una noua, inevitabil a avut ceva accidente la viata ei, important este sa fi fost reparata profesional.

                          Pretul este destul de mare, dar daca tehnic este pusa la punct, motorul porneste bine si la rece si la cald, incearca o negociere.

                          Kilometrajul nici nu mai conteaza daca a fost dat inapoi, motorul duce mult si bine, al meu are 390k si nu a dat semne de oboseala inca.
                          Clima te costa mult reparatia doar daca vrei noua, gasesti sh piese chiar aici pe forum, la preturi bune.

                          Depinde si de tine ce vrei sa faci cu masina si cat iti permiti sa investesti in ea dupa achizitionare.

                          Ca idee, asa arata vopseaua originala dupa 26 ani si 390k km...
                          Attached Files

                          Comment


                          • #14
                            Salut Sparski,

                            Parerile colegilor sunt binevenite - @Gogul ti-a spus foarte bine unde si la ce sa te uiti.
                            Motorul de 2L, mai ales daca e masina din '93 are 136 cai. Si NU e puturos, numai ca , cuplul il are mult mai sus la 4 mii. Si de consumat consuma decent - intre 8.5 si 12 in functie de cum te dai la el.Nu mai vorbesc de impozit - 180 ron/an.
                            Eu am un CE 200 tot din 93, asa ca iti spun din experienta.

                            Daca te tine buzunarul sa dai 900 pe an, in loc de 180 - in loc sa dai diferenta aia pe plimbari si iesiri e treaba ta. Daca iti plac chestiile puternice insa si ai si banuti de sustinut statul roman - sari direct la unul de 3L si nu juca la mijloc.
                            Oricum, la 3000 euro, nu te astepta la o masina spectacol, si cu motorizare de 2L ca nu vei gasi neam.

                            Referitor la clima - fa-i undeva o verificare si o estimare de costuri, asa cum te-a sfatuit si Mircea.
                            Un 2500-2800 isi face masina, in functie de ce probleme sunt la clima, starea mecanica a masinii si mai ales ca este deja inmatriculata si cu taxa platita.
                            Last edited by cosfru; 03-28-2015, 14:08 PM.
                            Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
                            https://w124-coupe.com

                            Comment


                            • #15
                              De ce nu incercati sa sunati si la asta, cereti mai multe, stiti dumneavoastra Din prostie cautam astazi si l-am gasit. Si eu ma gandesc sa vand w202 pentru un w124 de genul.


                              Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
                              Last edited by FAN4TiC; 07-29-2015, 15:18 PM.
                              w202 c180: http://www.clubmercedes.ro/baby-benz...ce-t41101.html
                              W202 c220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44125.html
                              W210 e220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44126.html

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF