![]() |
| Atentie : |
| Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum. |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Salutare!
Am gasit un SLK 200 R170 136cp din 1997 la un pret foarte atragator si ma gandeam sa-l cumpar.Problema pe care o are este cutia de viteze automata.Cateodata ramane blocata in viteza 3 sau 4.Cred ca trebuie schimbata.Ma gandeam ca as putea gasi o cutie second pe undeva la dezmembrari.Se potriveste si alt tip de cutie de la alt model de exemplu ,clk w208 cu acelasi motor? Sau trebuie sa gasesc exact un model identic.Se poate pune si cutie manuala(cu schimbul ambreiajului evident)? Multumesc anticipat! |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu uita, de obicei, cand e prea frumos sa fie adevarat, chiar nu e...
Cunosc si eu masina; personal nu mi se pare o investitie buna. Fost lovita pe partea stanga, mecanismul de decapotare lipseste... lovita in spate... Mai fa-ti odata calculele si ai sa vezi ce-ti spun. Doar daca vrei sa o cumperi, sa o carpesti, sa o faci "aspectuoasa" si sa gasesti un prost sa ti-o cumpere. Asa merita.Vorbim de slk-ul alb... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
ciao
ca sa faci schimb de la automata la manuala,nu ajunge doar cutia si ambreajul ma i tra schimbat cardanul,si diferentialul spate si in plus iti schimba cablajul poi iti schimba leva de schimb,partea din interior posibil sa-ti schimbe si prima parte la toba de esapament nu renteaza ce serie are? tra sa fie la fel cu c,clk de aceleasi cilindrate |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Intr-adevar conteaza informatia, dar noi pe-aici tinem la scrisul corect gramatical. Poate cerem mult, poate nu dar asta e regula. Rugamintea ar fi sa citesti regulamentul si sa-l respecti.
Nu de alta dar ceea ce scri tu (din stiinta) mai stiu probabil inca 10 de pe acest forum. Cu toate astea ei aleg sa o scrie frumos si ingrijit. Care crezi ca e mai apreciat? Respecte si multa sanatate!
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
durerosi sunteti
pe nici un forum din lumea intreaga ,asa ceva nu am auzit e ceva cu scrisul corect gramatical s-a mai intamplat o data in public ,cand au fost rapiti ` ziaristii ` in irak au trimis mesajul scris corect gramatical-cu cratime,alea alea numai asa au ras o lume intreaga de noi-romanii vreti sa fim luati in ras si noi forumul MERCEDES? multumesc |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
Sa inteleg ca ai probleme cu respectatul regulamentelor? Printre altele scrie pe acolo si ca in campul "location" trebuie sa scri din ce oras esti. Mi-e foarte clar ca nu l-ai citit (regulamentul).
Nu stiu cum suntem "noi" romanii, dar pot sa-ti spun ca pentru unii a scrie cu cratima si litere mari vine de la sine, si nu trebuie sa se chinuie. Faptul ca nu vrei, denota doar lene. Nu te obosi sa-mi raspunzi acid ca nu are sens. Alt raspuns nu mai dau ca sunt off topic.
|
|
|
|
#11 |
|
V.I.P
|
Nu cred ca trebuie schimbata cutia de viteze ci numai sa pui un tester sa vezi ce cod de greseala este dupa aceea este foarte simplu ;cutia se schimba cand este sparta dar si atunci se repara ORICE CUTIE DE VITEZE AUTOMATA SE REPARA DE LA MOTOCICLETA LA MASINILE DE CURSE NU STIU CINE A ARUNCAT ACEASTA PIATRA IN BALTA CU CUTIILE HIDRAMATE CA NU SE REPARA ESTE TOTAL NEADEVARAT [ORICE CUTIE AUTOMATA SE REPARA]
Last edited by razor; 12-30-2009 at 00:49 AM. Reason: Te rog sa nu mai scrii cu majuscule si sa corectezi textul.Intelegem si noi ca se repara. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
Stim ca se repara ... dar la noi in tara prost spre foarte prost
(
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
Cati sunt ca tine care stiu cu ce se manaca o hidramata ? prea putini ... din pacate marea majoritate dicteaza starea pietei intr-un anumit domeniu nu cateva exceptii
![]()
|
|
|
#15 |
|
V.I.P
|
Buna seara ,FORD V6 da-mi voie sa te contrazic, in domeniul cutiilor automate nu exista monopol in romania ,sunt foarte putine firme care repara cutii automate ,de ce spun acest lucru ,deoare ce am lucrat ceva ani (12) si inca mai repar cutii automate (toata gama de cutii automate ;europa ,america , japonia incusiv autobuze si camioane) si stiu cine se ocupa cu asa ceva .
Problema se pune in cazul cutiilor generatie veche 1950-1995(cele cu comanda hidraulica) deoare ce masinile sunt ieftine ,iara reparatia este destul de dificila si costisitoare ca bani cit costa masina si cit costa reparatia Pot spune ca muncesti mai mult la una mai veche de cit la una noua mercedes sau bmw. Inca ceva sunt foarte multi care nu stiu sa marga cu aceste cutii si ce se face cu ele . |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() |
Sal! Va rog ajutatim,am gasit un slk 200 kompressor si vrea sa montez motorul cutia de viteze si tot ce trebuie intrun w201(190E)si nu stiu cine poate sa faca asta pentru mine.Cunoasteti un mecanic sau cineva care poate sami spune daca se poate asta???
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
[quote=benczo_zsolt;109639]Sal! Va rog ajutatim,am gasit un slk 200 kompressor si vrea sa montez motorul cutia de viteze si tot ce trebuie intrun w201(190E)si nu stiu cine poate sa faca asta pentru mine.Cunoasteti un mecanic sau cineva care poate sami spune daca se poate asta???[/QUOTE
A trebuit sa citesc de 3 ori ca sa inteleg ce ai vrut defapt. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
Scuza nu sunt roman!!!Si am vrut sati explic ce vreau,dar nici acum nu ma gasit un raspuns,si eu am crezut ca forumul este pentru sa ajutam intre noi si nu pentru bate joc cu ceilalti.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
Nu trebuie s-o iei ca pe o bataie de joc,abia acum vad ca nu esti de pe aici,ma gandeam ca chiar nu sti sa scrii,legat de operatia pe care o doresti tu nu stiu,daca nu ti-a dat nimeni nici un raspuns inseamna ca nu se prea poate executa ''transplantul'' respectiv.
|
|
|
|
|
|
# |
|
|
|
|
|