Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Salon cosmetica auto & CIPTUNING Timisoara

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salon cosmetica auto & CIPTUNING Timisoara

    Mama, sotia sau prietena, fiica sau sora dumneavoastra.....toate au salonul lor de infrumusetare preferat !!
    Acum si masina dumneavoastra are salonul ei.....salonul de cosmetica auto Motorkraft!!
    Noi cei de la Motorkraft Auto, din Timisoara, va intampinam cu zambetul pe buze si cu cele mai bune servicii si produse profesionale!

    Incepem cu frumusetea exterioara:
    - "Skin peeling": polish caroserie.
    Dupa o spalare normala cu jet sau cu aburi, aplicam un tratament polish in 3-6 pasi (sau mai multi daca este necesar) folosind produse din gama profesionala 3M si Meguiar's.

    Pentru protectia de iarna sau vara aplicam o pasta polymer ce va actiona ca un scut prin intemperii si soare puternic.
    Vant puternic.....protectia Meguiar's rezista!! Ploaie si ninsoare.....protectia Meguiar's rezista!! Soare incandescent.....protectia Meguiar's rezista!!

    - "Eyes Makeup": polish faruri si/sau stopuri

    - "Tratament riduri/zbarcituri": reparatii parbrize (ciobituri de tip ochi de bou sau stea, fisuri)

    Trecem la tratamente "interne": cosmetica interioare
    Curatam cu atentie plafonul, bordul, folosim solutii (pe baza de apa, NO SILICON) pentru intinerirea ornamentelor si pentru improspatarea culorilor, aspiram tapiteria si mochetele, aplicam tratamente pentru indepartarea petelor incapatanate, folosim puterea activa a aburului sub presiune pentru curatarea tapiteriei si distrugerea bacteriilor si ciupercilor periculoasa, a acarienilor, a mirosurilor persistente, toate acestea fara a lasa uda tapiteria ca in cazul utilizarii aparatelor de injectie/extractie cu apa.
    Tot aburul ne ajuta sa omoram bacteriile si sa indepartam mirosul neplacut din instalatia de climatizare. Nu uitam sa curatam portbagajul si geamurile laterale, parbrizul si luneta spate. Parfumul aplicat la sfarsit este neutru din punct de vedere al mirosului.

    Daca masina dumneavoastra are tapiterie din piele atunci folosim un sampon de curatare cu un Ph echilibrat, iar apoi "dam din greu" cu balsam si cu crema pentru elasticitate si moliciune, si o rasfatam cu un masaj prelungit pana obtinem efectul de "wow, a intrat in piele, ce bine arata!". Toate acestea le facem pentru a corecta sau preveni rosaturile sau fisurarile.

    Chiar daca e iarna si afara sunt -20 grade Celsius, unitatea de incalzire de mare putere din hala, pe langa efectul de sauna, va asigura si uscarea completa a tapiteriei textile !!!!

    - curatare motor: aplicam un "tar remover" (romaneste zis degresant), abur din plin la presiune de 6 bar, iar apoi luam la "mana", cu carpa, motorul si tubulaturile si incheiem cu pulverizarea unei solutii (secrete fara silicon) ce va intineri cauciucul si plasticul, redandu-le stralucirea, elasticitatea si frumusetea de odinioara.
    Cu aceasta metoda va asiguram ca "inima" masinii dumneavoastra va porni fara sa va dea emotii ca la spalatoriile ce folosesc spuma activa si apa din plin pentru a curata motorul, apa ce poate intra in zone nedorite cauzand diverse scurt-circuite .....

    Protectia pasagerilor, ferindu-i de razele ultraviolete sau de ochiul nevestei sau al hotilor, o realizam prin montarea foliilor auto omologate RAR, montare ce se face fara a demonta fetele usilor. La exterior (dar si la interior) foliile de carbon pot fi un accesoriu de lux care pot da masinii dumneavoastre o nota de eleganta sportiva. Sa nu uitam ca putem proteja vopseaua, polish-ul dar si farurile masinii prin aplicarea unui set de folie transparenta de protectie la lovituri de pietre/pietricele.

    Ufff....si inca mai e de scris pentru ca mai avem si alte servicii de oferit pentru ca atunci cand am zis "All your car needs" nu am glumit, pentru ca pe langa serviciile de mai sus mai oferim:
    - "dopaj motor", absolut LEGAL: CIPTUNING/ECOTUNING furnizat de Dragos Voinea (TCM-Turbo) sau de catre Wetterauer
    - "winter feeling": incarcare clima
    - "vedere de vultur": instalare kit-xenon (garantie 2 ani bec+balast)
    - "comfort pentru sofer": instalare tempomat
    - "ochi la ceafa": instalare PDC - senzori de parcare
    - diagnoza auto
    - reparatii mecanice in service-ul auto (specializat VAG)

    Momentan site-ul este in constructie si dezvoltare asa ca il voi posta ulterior.

    E de la sine inteles ca membrii Club Mercedes beneficiaza de 10% reducere iar daca se achizitioneaza 2 servicii discount-ul creste la 15% sau la cat ne intelegem face-to-face.

    Salonul de cosmetica auto se gaseste pe str. Stan Vidrighin (fosta Calea Buziasului) nr. 18, intrarea Agatex.

    Pentru programari ne puteti contacta la:
    - tel.: 0724 440 210 (ing. Alexandru Antonie)
    - email: info(at)motorkraft.ro


    Va asteptam cu drag,
    Echipa Motorkraft Auto
    Attached Files

  • #2
    Ca sa atrag primii clienti de pe acest forum, veniti cu idei si propuneri, eu sunt deschis la sugestii. Chiar imi doresc sa-mi fac reclama din "gura'n gura" de la clientii multumiti catre prietenii si cunoscutii lor.

    Comment


    • #3
      Sunt interesat de un polish pentru faruri. Am însă următoarele nelămuriri:
      1. După polish, aplicaţie şi folie de protecţie?
      2. Care este preţul final? 150 lei?
      3. Care este programul de lucru? Lucraţi cumva şi sâmbăta?
      ...

      Comment


      • #4
        1. dupa polish faruri putem aplica si folie de protectie pentru faruri
        2. pretul final (standard) ar fi de 240 ron (140 polish+100 folia). Pt. membrii forumului pretul este de 200 ron.
        3. programul de lucru este 9-17. lucram si sambata cu programare anterioara cu 2 zile.

        Comment


        • #5
          Multumesc pentru raspuns. Saptamana viitoare cred ca o sa ne auzim la un telefon!
          ...

          Comment


          • #6
            Te astept cu drag.

            In plus, un update lista de preturi si servicii noi.
            Attached Files

            Comment


            • #7
              La un pachet curatare interior+ polish caroserie ofer o curatare motor gratuita.
              Preturile sunt:
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Originally posted by AlexA_MK View Post
                La un pachet curatare interior+ polish caroserie ofer o curatare motor gratuita.
                Preturile sunt:
                Chiar daca esti timisorean de-al meu trebuie sa aplic regulamentul.
                - Este permis un singur "up/bump" la 7 zile, dar sunt admise noi
                informatii in orice moment. Un bump la mai putin de 7 zile va fi sanctionat
                cu warning. In cazul in care acesta se repeta, topicul va fi inchis si
                nu i se va permite initiatorului deschiderea unui topic nou pe aceeasi
                tema. Plus ban minim o luna.
                Felicitarile mele pentru ceea ce faci.Te voi vizita cat de curand pentru un interior la un E-classe{W210}.Apropo,cat m-ar costa?

                sigpic

                "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                Comment


                • #9
                  Imi cer scuze. Nu m-am gandit ca e bump, in ideea ca era o oferta suplimentara.
                  Oricum, regulamentul e regulament asa ca ma conformez!

                  Pretul standard la o curatare interior este de 150 ron (fara TVA), pentru membrii Club Mercedes pot sa ofer un pret de 130Ron (fara TVA), la un grad de uzura/murdarire normala/medie (o sa postez ceva poze ca sa vedeti ce inseamna peste medie )

                  Comment


                  • #10
                    Suna bine oferta voastra si sunt convins ca serviciile sunt pe masura. Dupa cum cred ca stiti si voi, piatra de hotar in acest segment este insa pastrarea stachetei in timp. Am avut cateva surprize placute de-a lungul timpului cu locatii nou deschise la care am beneficiat de servicii foarte bune, dar din pacate, toti cei despre care vorbesc au uitat ideea pe parcurs si au alunecat usor dar sigur intre restul "mediocrilor".

                    Eu va urez succes si la momentul oportul va fac si eu o vizita, cu W126-ele !

                    Comment


                    • #11
                      Sper ca luni să postez aici pozele cu rezultatele polish-ului de la faruri. Momentan aştept să-mi vină comanda cu folia de protecţie.
                      ...

                      Comment


                      • #12
                        Am si eu o intrebare : pentru o masina de teren sport in 2 usi este pret diferit ? La interior ma refer ...

                        Comment


                        • #13
                          @Radu16: Pretul e diferit la schimbarea categoriei caroseriei, considerand modelul standard: 4/5 usi, 5 locuri, portbagaj, deoarece suprafata fizica fiind mai mare se foloseste o mai mare cantitate din substantele necesare. Din intrebarea dumneavoastra presupun ca e vorba de un vehicul cu un interior cu caracteristici mai degraba similare autoturismelor si nu SUV-urilor, si in acest caz pretul nu este diferit.

                          @all: ma straduiesc sa nu "derapez" spre mediocru. Apreciez foarte mult un client nemultumit care imi spune motivul nemultumirii si incerc sa indrept ce am gresit, invatand din greseli astfel incat sa nu le repet si fata de alti clienti. Sunt un perfectionist prin natura si am pornit aceasta afacere tocmai pentru ca vreau sa ofer si altora ce mi-ar place mie sa primesc. Am fost si eu client la alte firme de detailing si am trecut prin diverse experiente mai putin placute, iar atunci cand am semnalat problemele am fost tratat cu sictir.

                          Comment


                          • #14
                            Pana in 15 iunie preturi promotionale:
                            - 110RON (fara TVA) curatare (detailing) interior (pentru autoturisme)
                            - 160RON (fara TVA) polish caroserie BASIC (pentru autoturisme)
                            - 300RON (fara TVA) polish caroserie PREMIUM (pentru autoturisme)
                            - 110RON (fara TVA) polish faruri
                            - 600RON (fara TVA) chiptuning motorizari diesel echivalent BOSC EDC15
                            - 800RON (fara TVA) chiptuning motorizari diesel echivalent BOSC EDC16
                            - 1100RON (fara TVA) chiptuning motorizari diesel echivalent BOSC EDC17

                            Serviciu nou:
                            - AQUAPEL: tratament hidrofob pentru parbriz, pret promo 60RON (fara TVA)

                            Reparam si lovituri de piatra si grindina, sau alte indoituri usoare, fara a necesita vopsire/chituire etc.

                            Un up se da la 7 zile, citeste Regulmentul Bursei.
                            Last edited by Carmine; 05-16-2010, 23:39 PM.

                            Comment


                            • #15
                              up..........up

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF