Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

S 420 '94 sau c 200 cdi 2002 ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • S 420 '94 sau c 200 cdi 2002 ?

    Am gasit masina aceasta de vanzare : http://www2.autovit.ro/html/6/3/8/6/846386.php

    Am vorbit cu proprietarul, schimb si o diferenta pentru a mea (http://www.clubmercedes.ro/c-200-cdi-alb-t318.html)

    Sint curios daca se merita, in opinia voastra schimbul. A mea nu e inmatriculata (2.700 E taxa). Cat sa cer diferenta? E mai bun un S de 14 ani decat un C de 6 ani ?

  • #2
    Daca iti permiti sa-i platesti taxele si sa te dai cu ea.. parerea mea pur subiectiva e: GO ahead !

    Comment


    • #3
      din diferenta de bani ar merge pus un GPL performant pe ea....1000 si vreo 200 E costa, m-am interesat....cu S-ul am mers...e un vis, merge mai bine ca a mea.....dar ca pe orice om ma sperie anii vechime...ce ziceti? Orca? sariti cu pareri...

      Comment


      • #4
        Daca-ti doresti o limuzina aristocrata si teutonica in acelasi timp, W140 este unic. Din toate punctele de vedere in trafic impune respect si siguranta, ka o gluma; pana si "rachetzii" se gandesc de doua ori sa te-atace, daca nu-i riscant...
        Consumul nu cred ca ar trebuii sa te sperie, depinde cati km faci, W140-4,2L-8 cilindri consuma real in oras intre 18%-24% depinde cum te poti abtzine sa o calci, fiindca vei avea parte de-o lupta "interioara" continua intre placere si economie. Impozitul este 2520 RON/an, asigurarea RCA dupa 2000cmc este aceasi. Se zice ca la un W140 odata pus la punct, ridici capota o data pe an din curiozitate. Bucse, placute, uleiuri, filtre, tot ce reprezinta consumabile nu sant scumpe, cu siguranta mai ieftine decat la W203.
        Parere proprie, ar fi pacat sa intoxici cu gaz o orchestra de 8 cilindri.
        Last edited by orca; 12-01-2008, 23:54 PM.
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

        Comment


        • #5
          pt w203 se fac piese si aftermarket,pe cand la w140 sunt numai pe cod original.daca ai in zona o dezmembrare,e ok.ca altfel ...piesele de w140 sunt chiar nesimtit de mari.

          daca vrei sa faci multi km,da,se merita GPL,altfel nu.o instalatie secventiala pt 8 burlane costa exact cat ai spus,doar ca am vazut multe defectiuni ce apar la ele.asta o spun ca in timp ce instalam la mine GPL,dar clasic...veneau multi si se plangeau de anumite simptoame ce apareau la instalatiile secventiale.

          daca esti totusi pornit sa achizitionezi 140,incearca cu varianta S320.

          Comment


          • #6
            Io unu as merge pe S.Topul claselor de la Mercedes, poate sa aiba si 15000 de ani, daca a fost intretinuta, tot Mercedes ramane.Consumul nu m-ar speria, pentru o asemenea regina as plati, doar impozitul si piesele m-ar speria, dar...placerea si respectul pe care-l impune costa.Parerea mea e ca merita toti banutii. p.s. e inmatriculata.

            Comment


            • #7
              Tot la balena trag si io, se shtie...

              Comment


              • #8
                Originally posted by doktor4carz View Post
                Tot la balena trag si io, se shtie...
                daca e sa ne luam dupa cum spune inima....si eu as merge pe S-classe,dar acum depinde si de bugetul propietarului.daca e singura lui masina,si pt uz zilnic....nu se merita.daca are mai multe masini de pedalat si aceasta e de fripturi,e alegerea perfecta.

                mai e si zicala aia...sunt prea sarac sa iau un lucru ieftin.

                la o masina nu e numai impozitul,asigurarea si carburantul.

                Comment


                • #9
                  Pai w140-ul ala e o aventura financiara...

                  C-ul pe care il ai deja nu e o masina 'alunecoasa' din acelasi punct de vedere...daca l-ai ales bine.

                  Acuma, tre sa te gandesti cat de 'alunecos' esti tu... (a se citi aventurier). Tre sa te gandesti oare de ce si-ar da omul S-ul din '94 pe C-ul tau W203...

                  Eu in locul tau mi-as plati taxa de inmatriculare la C si mi-as vedea de treaba...

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Diesel View Post
                    Eu in locul tau mi-as plati taxa de inmatriculare la C si mi-as vedea de treaba...
                    Asta m-am decis sa fac in cele din urma, mai ales ca de la 1 iulie vine micsorata. Din toate calculele, chiar si pus pe GPL cu S-ul as merge dublu ca si cost per kilometru. Iar impozitul e mare, vechimea ar face ca eu s-o ingrop ca altcineva n-o ia si raman la C. Daca n-as fi avut deja C-ul m-as fi riscat...dar asa....oricum si asta merge prea bine...n-am ce sa-i reprosez....

                    Comment


                    • #11
                      Intradevar Lux-ul are pretul lui !!!, sti cum se zice "obrazul subtzire cu cheltuiala se tine" , insa mai presus de toate pentru mine siguranta oferita de W140 face absolut toti bani.
                      Probabil W140 poate fi considerat si o "aventura financiara", dar soselele din Romania cu siguranta sant "Ruleta Ruseasca".
                      Last edited by orca; 04-05-2008, 01:06 AM.
                      .. ________ ..
                      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                      (Oo\==/oO)
                      ..U...............U.
                      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                      Comment


                      • #12
                        w140 nu se poate compara cu w203,balena fiind net superioara....dar analizeaza consumurile,impozite...si starea masinilor in discutzie....vezi care e de tine...

                        Comment


                        • #13
                          140-ul e masina pe care as alege-o eu. Intamplator recent mi-am luat o masina de 16 ani, o sa va placa. Ieri a vazut-o prima data un membru al clubului.

                          Era sa iau un W140 silver cu motor 320 inmatriculat la 3500 EUR, l-am ratat doar pentru cateva ore de sunat prea tarziu. Il avea unu contra recuperarii banilor. L-a pus pe autovit cu 5000 EUR ca sistemul nu ii permitea sa fie mai ieftin, a sunat cineva si i-a dat 5000 fara sa intrebe daca negociaza. L-ar fi dat cu 3500
                          1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                          1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                          dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by orca View Post
                            Probabil W140 poate fi considerat si o "aventura financiara", dar soselele din Romania cu siguranta sant "Ruleta Ruseasca".
                            Asa o fi...dar stii cum e...? Daca e sa mori pe sosea, atunci o faci si in W140 la fel ca in orice masina...

                            Comment


                            • #15
                              Sa nu uitam ca si w203 are 5 stele EuroNcap si rezultate foarte bune in crash testele de pretutindeni.....plus ca am la el in plus fata de balena airbag cortina.
                              Raman la C in primul rand din cauza ca sintem in plina "criza" a pretului petrolului.....acum cativa ani combustibilii erau la 30.000.....acum au sarit de 40.000 si nu se stie...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF