Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme scaune incalzite

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme scaune incalzite

    Buna! Ma numesc Raul si sunt posesor al unui c class c180 w203 an 2001 motor 1998 cmc benzina motor aspirat varianta avantgarde.

    Problema este dupa cum spune si titlul incalzirea din ambele scaune fata si anume daca pun contactul sa mi se aprinda bordul mi se porneste incalzirea in scaune pe prima treapta. Apoi indiferent daca le las pornite sau le opresc dupa aprox 2-3 minute incepe sa licare aiurea ca si cum ar fi in scurt sau ceva si indiferent ce le fac tot asa face ramane in scurt (atentie nu reactioneaza in regim avarie, licare gen mitraliera) iarna nu m-ar fi deranjat dar vara .......
    Interesant este ca pe star nu imi apare nimic si daca opresc masina scot contactul si o pornesc tot asa face: porneste singura treapta 1, merge 2-3 minute si apoi face scurt.Adevarul este ca la mine incalzirea este in 2 trepte butonul de sus inseamna o treapta butonul de jos inseamna doua si de cateva luni butoanele de sus pentru treapta 1 nu mi-au mai functionat (m-am gandit ca nu e ceva grav dar s-a tot agravat intrand in scurt tot mai repede si mai urat).
    Orice parere este binevenita!!
    Ca si solutionare nu cred ca este din SAM daca era deacolo nu pornea sau nu facea asa urat ca un scurtcircuit deci probabil din scaun sau firele pana la scaun.
    1)Imi puteti spune din ce SAM face parte incalzirea in scaune (SAM fata spate motor) ca vreau sa le scot siguranta pana se ajunge la o solutie ca sa nu o stric mai tare.
    2)Daca scot siguranta aceea mi se anuleaza si incalzirea in scaune si reglarea electrica a scaunului sau doar incalzirea?
    3)pe unde verific cablurile intre SAM si scaune?

    Scuzati pentru postul lung dar vreau sa fiu cat mai detaliat pentru a evita neintelegeri si a evita raspunsuri pe langa problema sau off topic, banuiesc ca cine va mai avea sau are problema asta va aprecia.

    Multumesc o zi buna si cat mai multi kilometri fara probleme!!
    Last edited by dinamix; 05-16-2013, 11:39 AM.

  • #2
    Sigurantele pentru reglajul scaunelor sunt pe SAMUL spate primele 2 de sus . Nu cred ca au legatura cu incalzirea dar poti incerca ,sau scoate mufele de sub scaun firele mai groase.

    Comment


    • #3
      Intradevar sigurantele pentru reglajul scaunelor sunt in SAM-ul spate dar pentru incalzire sunt in SAM-ul din bord sub blocul lumini, dar daca le scot mi se aprinde srs-ul in bord asta insemnand ca airbagurile nu vor functiona.Oricum pana gasesc problema asa va ramane sa nu se arda mai tare sau ceva.

      Comment


      • #4
        Nu ai incercat sa scoti de sub scaun mufa poate nu e legat si srs pe aceiasi mufa si asa suspenzi numai incalzirea uitate sub scaun in partea din fata o sa vezi mufele conectate acolo . Mufa care are firele mai groase o deconectezi vezi daca da eroare srs .

        Comment


        • #5
          S-a stins srs-ul daca am decuplat si scaunele.
          Dar ce fac mai departe?De ce ma apuc ce trebuie sa verific?Este posibil sa faca asa din SAM?

          Comment


          • #6
            Nu stie nimeni?

            Comment


            • #7
              Ok am scos mufele le-am curatat frumos, pus la loc nu mai face scurt dar tot se aprinde cand are el chef si am mai descoperit ceva.............. daca dau drumul la aer conditionat pe partea sofer da cald pe partea pasager da rece si in fata si in spate.Oare de la ce o fi acum chiar sunt in pana de idei.Am incercat sa ii fac resetarea buton reciclare+buton luneta dar nu vrea.Chiar nu stiu ce nu-i place de face asa ciudat.
              Orice parere e binevenita!!

              Comment


              • #8
                atentie mare !!!
                sub scaun este computerul de scaun .
                daca ai problemele pa care le spui inseamna ca este distrus .
                a ajuns apa la el?
                daca da e in scurt. va consuma bateria in stationare.
                rezolvare altul . gasesti la dezmembrari . nu este problema daca mergi fara el pina la iarna.
                despre climatizare ??? face zgomote sub bord la ponire . niste clampanituri ritmice.
                daca da s-au sticat ceva motorase sau pirghii - vine set de reparatii pirghii.
                daca nu , poate fi chiar robinetul de calorifer ( duoventilul) care deschide stg /dr
                acelasi lucru pate fi facut si de comanda de clima . trebuie pus starul pe masina si vazute erorile.
                bafta

                Comment


                • #9
                  Majuscule maestre!
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • #10
                    Despre climatizare se aude cum se deschid toate clapele si se inchid la loc dupa ce il inchid dar interesant este ca asa facea si inainte sa faca figuri deci nu cred sa fie clapele de vina chiar daca ar face si ele figuri.Oricum i-mi da cald pe amandoua daca cer cald dar daca cer rece i-mi da rece pe pasager si mediu pe sofer.

                    Cat despre scaune unde este acel calculator sa il verific putin (poate reusesc si il repar singur, sam-ul spate a suferit un transplant de cip pentru pompa de benzina de mana mea si a mers).Sigur este un calculator in fiecare scaun? sau este unul prin bord pe undeva ?Mentionez ca nu mi se descarca bateria daca las masina si o saptamana nepornita.Oricum nu mai face asa des, acum daca pun contactul nu imi apare dar la al doilea apare cam 3 din 4 incercari si nu face scurt doar porneste singur (probabil rezultatul curatarii mufelor).

                    Comment


                    • #11
                      Buna ziua, am cumparat de o luna un MB C220 cdi W204 si am descoperit ca incalzirea in scaune nu merge..... apas pe butonu de la sofer sau de la pasager dar nu se aprind nici cele 3 leduri care le are am verificat siguranta (nr.12) care din cate am vazut pe schita ar trebui sa fie de la scaune si am curent pe ea... De la ce ar putea fi? Am pus un tester pe masina si nu spune nimic de scaune. Mersi

                      Comment


                      • #12
                        Releul F de la cutia de sigurante din portbagaj tzacane oare cand activezi incalzirea?

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by ady220 View Post
                          Buna ziua, am cumparat de o luna un MB C220 cdi W204 si am descoperit ca incalzirea in scaune nu merge..... apas pe butonu de la sofer sau de la pasager dar nu se aprind nici cele 3 leduri care le are am verificat siguranta (nr.12) care din cate am vazut pe schita ar trebui sa fie de la scaune si am curent pe ea... De la ce ar putea fi? Am pus un tester pe masina si nu spune nimic de scaune. Mersi
                          Fara un Star , e greu de vazut ce nu merge.

                          Comment


                          • #14
                            Buna ziua.
                            Mercedes c220 cdi 2009.La scaun sofer pornesc butonul incalzire scaun,se aprind toate cele 3 leduri,dupa aprox 1min se sting ledurile/se decupleaza butonul,daca apas iar ramane aprins doar 2-3 sec si iar se stinge/decupleaza.Cel de la pasager functioneaza normal,cel de la sofer face asa de cand cineva s-a asezat ud pe scaun.
                            Multumesc

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by grizzlee View Post
                              Releul F de la cutia de sigurante din portbagaj tzacane oare cand activezi incalzirea?
                              Nu face nimica, nici pe tester nu zice nimic dar recunosc nu am fost la cineva care are star dar asta urmeaza sa fac

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF