Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme închidere Mercedes w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme închidere Mercedes w210

    Va salut, mai nou am o problemã cu închiderea la E230 W210-le meu din '97. Am douã chei, Smart key, ambele funcționeazã f bine doar ca una nu încuie,descuie,deschide portbagaj decât din dreptul manerului ușii șoferului. Nu m-a deranjat pt ca o foloseam pe cealaltã care mergea din orice poziție chiar și din interior. De azi am observat ca și cealaltã cheie nu mai acționeazã închiderea decât aproape de mânerul exterior al ușii de la șofer. Am mãsurat bateriile,erau ok, am verificat sigurantele și toate bune. Nu am gãsit siguranțe și relee in portbagaj cum am citit cand am dat pe search ci sub bancheta spate dreaptã lângã baterie, am luat bornele la baterie ca poate s-o reseta ceva și tot degeaba. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva?

  • #2
    Daca bateriile sunt ok si ledul de pe cheie se aprinde inseamna ca masina nu vede cheia.Cheia merge de aproape fiindca merge pe inflarosu de la distanta mica.Radioul merge bine prinde semnal cumtrebe?Ar putea fi din antena masina cel putin eu asta as verifica prima data.

    Cum ai facut cu cheia?Tia facut o clona sau ai schimbat contactul cu totul si a venit cu un set nou de chei?Si eu la a mea am doar o cheie si nu e in cea mai buna stare si nu stiu cum se face cu ele.
    Last edited by dinamix; 10-06-2015, 02:34 AM.

    Comment


    • #3
      Bateriile sunt bune, le-am mãsurat, ledul pe cheie se aprindea bine, dar dupã ce am scos bateriile sã le mãsor a scãzut intensitatea ledului dar închiderea tot de aproape merge. Contactul a fost schimbat în urma cu un an, ambele chei au fost fãcute atunci, programate, la una închiderea mergea din orice unghi al mașinii iar la cealaltã numai de lângã ușã șofer. De ieri s-a stricat și cealaltã. Radioul prinde semnal bine. Am scãpat cheia jos mai demult de vreo 2-3 ori dar nu și de curând sã asociez cu defectul apãrut. O avea cheia pe placã vreo antenã,bobina, ceva și s-o fi dezlipit? Cum verific antena mașinii, nici mãcar nu știu unde este? Și dacã înainte o cheie mergea bine iar cealaltã numai de lângã ușã ,înseamnã ca era din cheie,nu?
      Last edited by Auras; 10-06-2015, 07:04 AM.

      Comment


      • #4
        Logic asa este cum spui tu.Si da cheile au o bobina mica inauntru multu s-au trezut ca au scapat cheile pe jos si cand le-au folosit nu mai mergeau si se auzea ceva desprins inauntrul cheii.Era exact acea bobina micuta de care zici.Acum nu stiu de unde ar putea fi ori cheia nu transmite semnalul ori masina nu o vede macar te poti folosi de ele pe langa masina pe inflarosu.

        Comment


        • #5
          La mine este totul bine pe placa cheii, nu se vede nicio piesã dezlipita sau slabita și d-aia nu sunt sigur 100% ca e din cheie sau mașinã cu toate ca indiciile duc la cheie.

          Comment


          • #6
            Mai am o problemã la mașinã de când am luat-o și anume nu mergea geamul la șofer. Am verificat comutator, motoras geam ,etc. și totul perfect. Dupã ce am verificat sigurantele de sub capota motor în fața soferului, (le scoteam mã uitam sã nu fie arse și apoi le bãgam la loc) si-a revenit geamul ,apoi dupã o saptamana iar nu mai mergea, scoteam siguranta geamului cu nr.16, o bãgam înapoi și mergea câteva zile maxim 2 sãptãmâni si iar nu mai mergea, apoi scoteam siguranta o bãgam dupã câteva secunde, mergea, și tot așa. Am crezut ca e contact imperfect da nu cred ca am îngroșat siguranțã cu tãblițã de cupru sã între mai forțat, și degeaba tot face figuri. Cred ca am probleme cu SAM-ul pe care l-aș schimba dar am citit pe undeva ca trebuie imperecheat cu EZS-ul și mi-e cam teamã. Anul trecut demontat SAM-ul sã nu fie oxidat sau circuite întrerupte și nu am vãzut nimic anormal, arãta ca nou, o fi problemã de soft.
            Last edited by Auras; 10-06-2015, 15:02 PM.

            Comment


            • #7
              Bateriile alea din chei costa un fleac, schimba-le.
              @dinamix: In romana nu exista cuvantul "inflarosu"; infrarosu, da.
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

              Comment


              • #8
                Am schimbat bateriile și degeaba, închiderea funcționeazã numai de lângã ușa soferului. Am vãzut ca și în mânerul ușii din dreaptã fațã este un "pãtrãțel" exact ca cel din ușã stg fațã, e receptor infraroșu? Am încercat și f aproape de el și nu funcționeazã.

                Comment


                • #9
                  Dupã atâta timp d-abia azi am rezolvat problema cu închiderea de la distanta la w210.
                  Am înlocuit plafoniera, lampa din interior in care este senzorul care capteazã undele radio emise de cheie.
                  Nu a mers decât dupã ce am luat borna - de la baterie, așteptat 15 min, pus borna și apoi a mers și închiderea și iluminatul.

                  Last edited by Florin_WES; 11-16-2017, 16:14 PM.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF