![]() |
| Atentie : |
| Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum. |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Buna!Am un E-klasse w211 200cdi si de un timp nu mai trage cand o turez si las acceleratia se aude un sunet ciudat parca ar ineca ceva motoru...turometru nu trece peste 3000 rpm indiferent dak e in liber sau viteza,si ii aprins pe bord cu galben semnul de la motor.Am schibat debitmetru dar nu sa schimbat nimic.Am demontat egr-ul supapa era blocata,l-am curatat dar tot acesi problema,am observat faptul k dak misc supapa in timp ce merge motoru in pozitia de deschis se ineaca motoru...O fii turbo-ul de vina?De unde imi dau seama?Astept sfaturi dak ma poate ajuta cineva...Va multumesc!
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Am facut un test cu un tester bosch si mi-a aratat urmatorele erori:
P2111 Reglare presiune de supraalimentare P2024 Senzor temperatura aer admisiune Tensiune prea mare P2025 Senzor presiune conducta de admisie Tensiune prea mare P2243 Mesaj CAN de la ZGW P2514 Element de incalzire pentru aerisire carter mtor Temperatura prea mare P2120 Recirculare gaze esapament p2130 Intrerupere canal admisiune Dava cineva ma poate ajuta astept sfaturi.Va multumesc mult! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Cati km are masina ?? Aceeasi prob o am si eu ... i-am schimbat turbina si EGR dar pe degeaba, se pare ca este filtru de particule de vina. Incearca sa ii faci o regenerare daca se mai poate, sa stii ca este destul de scump unul nou , eu am gasit la 300 euro sh. Am fost la MasterTuner si am vb cu cineva de acolo, se poate scoate filtrul de pe evacuare si se pune un soft ca sa nu mai iti dea eroare si sa iti traga motoru. Iti da si unpic mai multi caluti ... Ai grija ca daca ai scos filtru o sa fie euro 3 in loc de 4. Costul ar fi de 330 euro.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
In jur de 200000 km.Multumesc pentru sfat,am fost la un service si mi-o spus sa comand un egr nou,dar nu prea am incredere fiindca asa am patit si cu debitmetru,am luat altul si nu asta era problema,numa bani dati aiurea....Cum pot incerca sa fac regenerarea dak se mai poate?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Daca masina asta ar fi fost la mine, in 2 saptamini era reparata. Bine inteles cu inlocuirea pieselor defecte.
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Crede-ma ca eu am luat si turbina(noua) si Egr(sh) si tot degeaba ,, m-a costat cam 1100 euro afacerea asta. Acum am vb sa imi scot filtrul de particule si sa pun un soft sa nu mai imi vada erorile. Zi-mi te rog , a ta este euro 3 sau 4 ? Pt ca daca este euro 3 atunci nu ai filtru de particule si problema este EGR, daca este euro 4 atunci ai filtru de particule. Incearca si tu sa montezi un Egr de la cineva sa il testezi pe masina!
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
DA.............
Mi-ai dat dat o idee. Ar merge resoftata in caz ca nu vrei sa mai apara filtru de particule. Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Azi am demontat galeria de admisie,mi-o luat ceva timp,casa-l pot scoate o trebuit sa demotez vasul pt lichid servo,filtru motorina tot cu suport si ink o gramada de lucruri,destul de laborioasa treaba,dar a meritat era foarte murdar plina cu fumigene,clapetele abia functionau din cauza depunerilor,ink n-am apuct sa-l curat da maine cu astao sa ma ocup..sper sa fie asta problema dar oricum era binevenita o curatare
Stie cumva cineva de unde imi dau seama dak functioneaza motorasu de pe galeria de admise care are rolul de-a misca paleti? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Ai avut dreptate am schombat-o si eu dar tot asa merge....
Nu mai stiu ce sa fac egr-ul ii schimbat la fel si debitmetru,filtru de particule nu am...siguru lucru ce ar putea fii ramane turbina dupa parerea mea......Astept pareri!Va multumesc! |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
Puteti incerca toate variantele, ramine valabil ce am scris mai sus. Avantajul ar fi ca puteti avea piesele originale direct din Germania cu 25% mai ieftin decit in romania. In schimb va iese manopera gratis.
Cind va hotariti ma anuntati, nui nici o graba. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
Daca nu se reuseste manual " hanwork " le curat eu virtual/ fara tester............
numai sa nu puneti.......?????????????????? Bine inteles dupa aceaia puteti sa puneti si testerul.........Perfect apoi. Apropo cit ar costa inlocuirea la prekat si Katalizator? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Singura problema ii distanta de 600 de km...si cele doua saptamani de care ai zis k ai nevoie sa rezolvi problema......
Dak a mai avut cineva problema asemanatoare astept sfaturi.Va multumesc anticipat! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
Am mai avut clienti care au facut muti mai mult km si au rezolvat problemele.
Mai ne auzim in 5-6 saptamini. Pina atunci mai ma eliberez si eu din lucrari. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Junior Member
![]() ![]() |
Am rezolvat problema,am fost la reprezentanta MB de vina erau ceva mufe care faceau scurt circuit,au schibat ceva cablaje de la motor si deatunci merge impecabil!Va multumesc de sfaturi!Drumuri bune!
|
|
|
|
|
|
# |
|
|
|
|
|