Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme la nou A Klasse A180 Benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme la nou A Klasse A180 Benzina

    Salutare,
    Sunt profund dezamagit de noua calitate Mercedes!!!
    Am cumparam un A klasse nou nout - August 2016, care scoate zgomote la schimbarea automata a treptelor de viteza si ei zic ca e normal.
    5 luni de mers la service ca sa imi spuna ca e ok dar intradevar scoate zgomote. Asta a ajuns Mercedes astazi in Romania. Cea mai proasta experienta si cea mai proasta achizitie ever.
    Raspunsul service-ului este urmatorul:
    "Referitor la zgomotul semnalat la nivelul cutiei de viteze, mentionez faptul ca noi ca si unitate reparatoare, nu suntem in masura sa decidem daca nivelul zgomotului de functionare al unui agregat este in parametri sau nu, noi decidem daca acel agregat este in stare buna de functionare sau nu. Nu exista un standard de zgomot la nivelul unui agregat, acesta tine si de perceptia fiecarui utilizator in parte. Mentionam ca, in cazul masinii dumneavoastra, transmisia este in stare perfecta de functionare."
    Din cei care poseda un A Klasse model 2016 pe benzina, vi s-a intamplat asa ceva? E normal ca atunci cand schimba automat vitezele sa clancane? Asta inseamna comfort intrun Mercedes nou?
    Merci,

  • #2
    Tot ce pot să-ți spun e că la noi o dată ce-ai dat banul se cam pi** pe tine cu boltă. Ceva asemănător cu ce povestești tu, a pătit-o un coleg cu un Lancer nou nouț. S-a rezolva însă când a ajuns la cei din București (la Sibiu efectiv îi dădeau cu flit).

    Eu zic să n-o lași așa. Și peste ăștia de la reprezentanță trebuie să fie cineva, nu-s ei niște dumnezei pe acia. Nu există să troncăne, cloncăne, șuiere, fluiere. Mai ales dacă e nou. Eu zic să vorbești direct la importator și dacă nu se rezolvă nimic, chiar la Mercedes la nemți. Precis e prea nouă și habar n-au ce să-i facă, sau pur și simplu îs vai de steaua lor.
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

    Comment


    • #3
      Dute la un alt dealer, si fa un testsdrive cu un model asemanator, daca zgomotul apare si la modelul respectiv, atunci aici a ajuns Mercedes...insa nu as crede sa fie asa. Cu siguranta e ceva problema la cutie...am cutie automata de 30si ani vechime pe masina, si nu scoate sunete SF, ...ce sa mai spunem de o cutie noua...



      Stima
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

      W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

      'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

      Comment


      • #4
        Miercuri m-au invitat iarasi le prezentanta, cred ca din August si pana acum am fost de vreo 15 ori, sa ma vad cu seful reprezentantei.
        Am facut plangere si la Mercedes Romania si in Germania. Nicio solutie concreta. Doar un mesaj ca masina nu are nimic.
        Faza e, ca peste toate service-urile Mercedes din Romania, exista un specialist, Dl Nikky care el spune ca desi scoate zgomote discomforte, cutia si masina functioneaza perfect.
        Dar nu e asa, nu doar scoate zgomote, uneori se zmuceste cand pui frana.
        Un rahat de masina. Cine dracu m-a pus sa arunc 30 mii pe geam ca sa iau mercedes (cu m mic, asta a ajuns).

        Comment


        • #5
          Omule, dacă mergi în același loc o să-ți pună aceeași placă. Doar nu crezi că o să zică Mikky / Nikky "da, am greșit, chiar are probleme".

          Dacă e 30.000 presupun că-i nouă. Dacă "n-are nimic" să și-o țină lor să-ți dea alta. Nu există ceva clauză prin hârțoagele alea ce le-ai semnat?

          Mergi la alt dealer și fă un testdrive, cum a zis mai sus colegul. Dacă și ailaltă bate așa, mno, asta e. Dar nu cred.
          Fosta: W168 A160 '99 Benzină
          Actuala: W169 A200 '04 Benzină
          Urmează: Dacia 1300 '74

          Comment


          • #6
            Stii ce fel de cutie automata are masina ta?
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • #7
              Am fost la intalnirea minune cu directorul de sucursala. Pe scurt au incercat sa ma convinga ca e normal sa faca asa. Va dau cuvantul meu, are un clancanic cand decelereaza de zici ce e aia. Masina nou nouta. Masina e luata in leasing pe firma, nu pot decat sa ii dau in judecata, probabil asta voi face. Si voi incerca sa ma adresez si altui service din alta tara, sa vedem ce se rezolva.
              Experienta foarte proasta, per total.

              Comment


              • #8
                Cutia este automata in 7 trepte. Ei spun ca doar pe benzina face asa. Mi-au dat diesel sa testez, si evident ca nu face la fel de urat. Se aude un mic clancanic dar nu deranjant, insa la modelul meu pe benzina face foarte deranjant si uneori se simte la condus ca si cand se zmuceste.

                Comment


                • #9
                  Este adevarat, insa cutia in sine este o cutie manuala, comandata electrohidraulic.

                  Astfel, te pot gandii ca de fapt partea electronica isi face destul de bine treaba, apasa ambreiaj, baga in viteza, etc.

                  Cutiile hidramate ( in cazul in care compari cu 7G-tronic sau ceva ), au pe langa convertizorul de cuplu care preia mult mai elegant socuri, vibratii, etc si un alt mod de a multiplica/demultiplica vitezele.

                  Cutia ta, are un abreiaj ordinar ( dublu si umed, e adevarat ) si niste pinioane ca orice alta cutie manuala care se pun unul peste altul cu ajutorul unor furci.

                  Eu nu pot sa cred ca exista o astfel de cutie care sa nu faca diverse zgomote, ar fi ne-natural...


                  Avantajele acestei cutii sunt de notat, mai degraba....schimbari ultra rapide, randament 100% la cuplare, fiabilitate, revizii ieftine, etc.

                  Deasemenea, in cazul in care vei accepta tehnic aceasta cutie, exista in anumite limite cateva imbunatatiri care fabricantul le-a tot lansat de-a lungul timpului sub forma de software update sau un reglaj fin al "kiss point", adica momentul in care se pun buza'n buza abreiajele.
                  Last edited by cl600; 03-27-2017, 18:36 PM.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Din pacate asa este cu prima generatie dintr-o clasa noua(si acum imi aduc aminte prima generatie de audi a3 si problemele ce le aveau colegii),bucura-te ca este doar chestie "de moft si confort" si nu de functionalitate. probabil generatia 2 vor rezolva problemele primei. Sper sa bage pe noua generatie 9G..Mers cu un A200 si in frana de motor/retrogadari se aud niste sunete, ca si cum ai schimba tu la o cutie manuala
                    Last edited by Serban8333; 11-26-2017, 14:40 PM.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF