Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu A-Klasse nuseshtiedecare...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme cu A-Klasse nuseshtiedecare...

    Am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva, intr-o zi am lasat pentru doua minte pozitiile aprinse si cand am reventi masina nu a mai pornit...am incaract bateria si totul a fost ok, dar s-a aprins un bec in bord si anume beculetul de la motor, ce inseamna asta sau mai bine zis ce s-a mai dus pentru ca la cate probleme am avut cu A Class-ul ma astept la ce e mai rau

  • #2
    2 minute? si s-a descarcat?

    Ce beculetz ti s-a aprins?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Ana View Post
      Am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta cineva, intr-o zi am lasat pentru doua minte pozitiile aprinse si cand am reventi masina nu a mai pornit...am incaract bateria si totul a fost ok, dar s-a aprins un bec in bord si anume beculetul de la motor, ce inseamna asta sau mai bine zis ce s-a mai dus pentru ca la cate probleme am avut cu A Class-ul ma astept la ce e mai rau


      Originally posted by Diesel View Post
      2 minute? si s-a descarcat?

      Ce beculetz ti s-a aprins?
      Eu nu prea ma pricep, sun soferita incepatoare asa ca te rog sa ma intelegi, dar e beculetul de pe display care arata imaginea motorului.Eu am ajuns cu bine acasa dupa momentul asta, nu mi s-a parut ca motorul ar face un zgomot ciudat, dar dimineata cand am pornit-o beculetul s-a aprins si asa a ramas.

      Sa precizez ca am avut o problema la cutia de viteza, era uzat ceva si toata istoria m-a costat la Reprezentanta vreo patruzeci de milioane dupa care a trebuit sa schimb si un senzor la baia de ulei si a mai fost si ala 400 ron fara manopera.Sunt foarte dezamagita de masina si desi imi place foarte mult nu cred ca mai are multe zile, masina are 115000 de km si cred ca sunt reali pentru ca are cartulia cu stampilute la zi din Germania.
      Last edited by Semtexx; 04-06-2008, 22:43 PM.

      Comment


      • #4
        Hmmm...daca e un beculetz galben cu mesajul Check engine...se impune o diagnoza la dealer pe mufa OBD. Cauze pot fi multe...dar daca se citeste codul erorii stocate se poate spune exact care e problema.

        Cred insa ca te-ai saturat sa mergi pe la reprezentante asa ca daca nu sunt alte simptome poti sa o mai lasi asa o vreme...

        Ma indoiesc ca sunt particulari in Suceava cu diagnoze Mercedes dar daca stie cineva ceva...ajutati-o pe colega noastra Ana.

        Comment


        • #5
          Ca sa fiu sincera ma tem sa o las asa, ma tem ca voi ramane iarasi in strada pentru ca nu mi se pare normal ca dupa doua minute cu pozitiile aprinse sa ramai pieton si mai ales ca am trecut totusi prin iarna friguroasa si fara garaj la masina si nu am avut asemenea probleme cu bateria.Cand stiu ce fete fac aia de la Restaco imi vine sa-mi cumpar Dacie ca e mult mai avantajos!Sa mai spun ca beculetul care sta aprins nu e insotit de nici un mesaj, atunci cand pornesc motorul se aprind toate (normal) - bateria, ABS,SRS, ...frana de mana, uleiul si beculetul care schiteaza un motor si ala nu se mai stinge.... am emotii mari si ma gandesc ca dupa cate am schimbat la ea urmeaza sa se duca motorul de tot ca sa-mi iau de-o grija...si cand te gandesti ca visam tot la un Mercedes... mai bine imi schimb optiunea.

          Comment


          • #6
            Draga Ana, mashina nu cred ca are probleme majore. Mecanicii la care ai fost au avut probleme. Financiare... Acum stii adresa. Cand ai probleme, postezi. Se gasesc imediat vreo cateva zeci de baietzi sa te ajute. In sperantza ca vei merge pe strada fara probleme cu A-Klasse-le, iti urez toate cele bune.

            Cu respect,

            Andrei

            Comment


            • #7
              Am fost la Reprezentanta si a fost ok, adica era dus "comutatorul stop frana", am platit 42 lei + 160 testerul, deci, am scapat ieftin.Partea proasta e ca am stat cam trei ore pentru o treaba care a durat cateva minute, esti tratat la Reprezentanta lor ca si cum ai veni sa ceri de pomana... te rogi la telefon sa-ti faca programare si cand ajungi acolo esti ignorat total, am fost chemata la ora 11, eu am venit la 11 fara zece, dar ei nu au reusit sa termine treaba pana la ora 12 si asta a insemnat ca a trebuit sa astept sa se termine pauza de masa si abia apoi sa-mi iau masina.Cand auzi de Mercedes te astepti la cu totul altceva!Eu nu am incotro si trebuie sa le calc pragul pentru ca in zona unde locuiesc eu e destul de greu sa gasesti un mecanic bun, spun asta pentru ca am mai avut si alte "aventuri" cu A Class-ul si cei la care am apelat erau in stare sa demonteze masina pentru nimic, probabil e mai simplu pentru ei sa o iei de la greu spre usor decat invers.

              Comment


              • #8
                O data. Una e topic de opinii, alta e topic de probleme. Mai multa atentzie cind postatzi pe viitor, deja ma doare mina de cite ori am scris sintagma asta. Atentzia nu costa bani, nu vad motivul pentru care va zgircitzi.

                A doua oara. Nu vad nici un fel de detalii despre mashina asta. An de fabricatzie, tip, moloz... Ca sa depistezi o problema, trebuiesc detalii minime. Astronomia nu ajuta la diagnoza. Mai ales la diagnoza care se practica aici, recte aia verbala si transcrisa... Preoteasa (un gentleman desavirshit, trebuie sa recunosc, nu ca mine...) a pus punctul pe tz. Postezi cind ai probleme, da unde trebuie. Nu se face gaura in cer daca deschizi topic separat. Bun. Cu asta ne-am lamurit.

                Trei. Ashtept detalii si recomand cu caldura sa nu mai duci mashina la totzi plapumarii. Ca fapt divers, am baietzi care au dube (sint si pe forum citziva...) care prefera un drum in Germania pentru revizii. Transpus, mai bine faci o suta de kilometri in plus pentru o verificare ca la carte, decit 5 kilometri penttru o frectzie.

                Comment


                • #9
                  Imi pare rau daca am suparat pe cineva, nu asta fost intentia, dar din pacate pentru mine, avand atatea probleme cu masina nu prea a mai fost loc si de opinii cu privire la ea.Din punct de vedere estetic masina imi place la nebunie, in ciuda aspectului ei chiar ai loc in ea, are o multime de dotari si muzica mi se parte super ok fata de tot ce inseamna standard in alte parti.Masina mea e din noiembrie 2001, 1.4 benzina, am cumparat-o in septembrie 2007 si atunci cand am luat-o avea 115.000 km cu carte de service si revizii facute la zi, nu am mers foarte mult cu ea, mai mult prin oras, dar a fost testata si in afara orasului si s-a comportat foarte bine.Parerea mea e ca fiind o masina mica nu te poti astepta sa faci curse cu ea, dar pentru mine e foarte buna.Inca o data scuze daca am suparat pe cineva.

                  Comment


                  • #10
                    Ziseshi ca te-a lasatara bateria. Ai idee cite milenii are ?

                    Comment


                    • #11
                      poate are un releu ars sau mufele de la electromotor sau alternator au contacte imperfecte.....

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF