Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz S Klasse > Probleme tehnice - S Klasse

probleme airmatic

Probleme tehnice - S Klasse

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-13-2010, 14:07 PM   #1
dragos_fal2
Junior Member

Motorizare : 320
:
[Junior Member]
Default probleme airmatic

s 320cdi w220 2003 daca sta 3-4 ore o gasesc lasata de bot si in mers mai simt cum mai baga compresorul e normal asa ceva sau e ceva defect? perne,ventile sau stiu eu ce?a mai patit cineva asa ceva ajutor multumesc anticipat
dragos_fal2 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-13-2010, 21:46 PM   #2
luciandelaiasi
Member

Motorizare : 2600
:
[Member]

Dupa ce opresti masina mai ales pe aceasta perioada ploioasa asculta putin pe linga ea , eventuel pe un elevator poate localizezi pierderea ptr. ca aceata cred ca este cauza
luciandelaiasi is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2010, 09:19 AM   #3
dragos_fal2
Junior Member

:
[Junior Member]

am ascultat asa pe langa roata nu pe elevator si nu se aude nimic am fost si la reprezentanta si nu le a dat nimic
Old 02-14-2010, 13:11 PM   #4
Raptorul
Senior Member

Raptorul's Avatar

Motorizare : 102982
:
[Senior Member]

De obicei, pierderea de aer este pe la partea superioara a amortizoarelor fata, nu te grabi sa le schimbi ( sunt f. scumpe ) ci exista la reprezentanta set de reparatie pt. ele - in jur de 630 ron pt. ambele - iar manopera max. 2,5h. Bafta!
Raptorul is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2010, 16:41 PM   #5
dragos_fal2
Junior Member

:
[Junior Member]
Unhappy multumesc pentru ajutor

Quote:
Originally Posted by Raptorul View Post
De obicei, pierderea de aer este pe la partea superioara a amortizoarelor fata, nu te grabi sa le schimbi ( sunt f. scumpe ) ci exista la reprezentanta set de reparatie pt. ele - in jur de 630 ron pt. ambele - iar manopera max. 2,5h. Bafta!
am urcat o pe elevator si nu se aude nimic si pierde aerul din ele in 4-5 ore iar in mers coboara foarte des cum as putea afla exact buba?un intercooler pt s320cdi 2003 nu stie nimeni ? multumesc cred ca am luat teapa vietii mele cu masina asta
Old 02-15-2010, 20:57 PM   #6
dragos_fal2
Junior Member

:
[Junior Member]

si inca o chestie cu s-urile astea ai buton doar sa o ridici da de coborat daca vrei cum o cobori?ma lamureste cineva?
Old 02-15-2010, 21:04 PM   #7
Raptorul
Senior Member

Raptorul's Avatar

Motorizare : 102982
:
[Senior Member]

S320 cdi e o masina reusita, nu ai luat nici o teapa! In cei 7 ani de mers prin gropile patriei e firesc sa apara fisuri in stratul de etansare superior al amortizoarelor fata, iar rezolvarea nu e costisitoare, dupa cum am mai scris..Poti verifica prin aplicarea de spuma in capul amortizoarelor si efectuarea mai multor curse sus/jos a puntii fata ( aici intervine elevatorul ). Succes!!
Raptorul is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2010, 22:57 PM   #8
dragos_fal2
Junior Member

:
[Junior Member]

Quote:
Originally Posted by Raptorul View Post
S320 cdi e o masina reusita, nu ai luat nici o teapa! In cei 7 ani de mers prin gropile patriei e firesc sa apara fisuri in stratul de etansare superior al amortizoarelor fata, iar rezolvarea nu e costisitoare, dupa cum am mai scris..Poti verifica prin aplicarea de spuma in capul amortizoarelor si efectuarea mai multor curse sus/jos a puntii fata ( aici intervine elevatorul ). Succes!!
asa e ai dreptate tinand cont ca e luata de noua din Romania inca prea merge doar ca is dezamagit eu de ea ca abia am luat o si imi face tot felul de scheme care care costa o gramada de bani maine chiar o sa fac testu asta cu spuma acolo in capat la telescoape si ai avut dreptate si cu chitul pt perne fata doar ca la noi la iasi e 600de ron pe bucata si doar daca e fisurata in partea de sus.Multumesc mult pt sfaturi
Old 17th October 2007, 15:18   #
BOT

BOT is offline Add to BOT's Reputation Report Bad Post IP   Edit/Delete Message Reply With Quote Quick reply to this message

Reply

Tags
airmatic, probleme

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules