![]() |
| Atentie : |
| Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum. |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
s 320cdi w220 2003 daca sta 3-4 ore o gasesc lasata de bot si in mers mai simt cum mai baga compresorul e normal asa ceva sau e ceva defect? perne,ventile sau stiu eu ce?a mai patit cineva asa ceva ajutor multumesc anticipat
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
De obicei, pierderea de aer este pe la partea superioara a amortizoarelor fata, nu te grabi sa le schimbi ( sunt f. scumpe ) ci exista la reprezentanta set de reparatie pt. ele - in jur de 630 ron pt. ambele - iar manopera max. 2,5h. Bafta!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
am urcat o pe elevator si nu se aude nimic si pierde aerul din ele in 4-5 ore iar in mers coboara foarte des cum as putea afla exact buba?un intercooler pt s320cdi 2003 nu stie nimeni ? multumesc cred ca am luat teapa vietii mele cu masina asta
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
S320 cdi e o masina reusita, nu ai luat nici o teapa! In cei 7 ani de mers prin gropile patriei e firesc sa apara fisuri in stratul de etansare superior al amortizoarelor fata, iar rezolvarea nu e costisitoare, dupa cum am mai scris..Poti verifica prin aplicarea de spuma in capul amortizoarelor si efectuarea mai multor curse sus/jos a puntii fata ( aici intervine elevatorul ). Succes!!
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
![]() |
Quote:
|