Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz C Klasse > Probleme tehnice - C Klasse

Problema senzor lumina

Probleme tehnice - C Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2011, 15:55 PM   #1
Smurff
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bacau
Motorizare : C200CDI - 2143
Age: 38
Posts: 108
:
[Senior Member]
Default Problema senzor lumina

Buna ziua,
De curand am inlocuit parbrizul la reprezentanta si in urma schimbarii acestuia nu-mi mai merge senzorul de lumina. Merge numai pe noapte.
Ce credeti ca are? Ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
Smurff is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 08:49 AM   #2
haddess
Senior Member
 
haddess's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ploiesti
Motorizare : C200cdi W203/2001-2148 cmc
Age: 38
Posts: 779
:
[Senior Member]
Default

Cum adica nu mai merge decat pe timp de noapte? Detaliaza putin te rog. Pe timp de noapte e normal sa mearga. Adica atunci cand dai comutatorul de lumini pe "auto" si se lasa seara, lumina de afara scade in intensitate, senzorul iti aprinde becurile, iar dimineata cand se lumineaza afara ti le stinge, ceea ce este normal. Daca vrei ca farurile sa iti mearga in continuu trebuie sa le setezi din calculatorul de bord. Din descrierea pe care ai facut-o inteleg ca tu de fapt nu ai nici o problema.
__________________
Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.
haddess is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 22:09 PM   #3
Smurff
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bacau
Motorizare : C200CDI - 2143
Age: 38
Posts: 108
:
[Senior Member]
Default salut

Problema este, ca nu mai functioneaza. Acum pe AUTO luminile stau aprinse tot timpul si display-ul de la aparat e albastru, nu se mai face alb. Setarile din bord au fost facute, dar le-am dezactivat pe toate. Maine merg la reprezentanta si va voi tine la curent.
Smurff is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2011, 18:06 PM   #4
Smurff
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bacau
Motorizare : C200CDI - 2143
Age: 38
Posts: 108
:
[Senior Member]
Default va salut

buna seara,
Vineri dupa-amiaza am fost la reprezentanta (in sfarsit),au pus acolo testerul pe ea si au recalibrat senzorul de lumina si totul a fost OK.
Deci in concluzie, dupa ce se schimba un parbriz se initializeaza semzorul.
O seara placuta!
Smurff is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2018, 21:02 PM   #5
deva
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Deva - Romania
Motorizare : 1.8 163 CP
Age: 51
Posts: 7
:
[Junior Member]
Default Senzor lumina - ecranare

Proaspat posesor W203.
Cum se procedeaza ca la pornire motor sa se aprinda faza scurta si la oprire motor sa se stinga automat (pentru a nu le uita aprinse).
Doresc aceasta modalitate de activare, deoarece uit tot timpul sa pornesc faza scurta (m-am obisnuit asa deoarece am un Megane si o Insignia cu DLR, la ambele farurile se aprind si sting in functie de functionarea motorului).

Daca nu exista aceasta functie, nu se poate ecrana-acoperi cumva senzorul ? Pe auto ar functiona tot timpul cum ar fi intuneric.

Multumesc !
deva is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2018, 22:33 PM   #6
Jiovany
Senior Member
 
Jiovany's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Bucuresti
Motorizare : 2,2 CDI
Age: 29
Posts: 265
:
[Senior Member]
Default

Salut,
Aceasta optiune se poate activa din meniul calculatorului de bord.
Jiovany is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2018, 13:46 PM   #7
deva
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Deva - Romania
Motorizare : 1.8 163 CP
Age: 51
Posts: 7
:
[Junior Member]
Default

Multumesc, am sa incerc !
deva is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2018, 13:49 PM   #8
Jiovany
Senior Member
 
Jiovany's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Bucuresti
Motorizare : 2,2 CDI
Age: 29
Posts: 265
:
[Senior Member]
Default

A doua pozitie a contactului, setezi calculatorul de bord sa arate numarul de km, apesi de trei ori pe butonul de reset si intri in meniu. Acolo gasesti optiunea respectiva!
Jiovany is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2018, 22:12 PM   #9
deva
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Deva - Romania
Motorizare : 1.8 163 CP
Age: 51
Posts: 7
:
[Junior Member]
Default

Multumesc, am sa fac exact asa. Eu nu am Manualul si este mai dificil la inceput. Nu am nici joja de ulei dar am dat comanda pe un site, e 25 lei.
deva is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
lumina, problema, senzor


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 04:36 AM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF