Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Primul meu MERCEDES

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Primul meu MERCEDES

    Salutare tuturor,de aproximativ o lună sunt fericitul posesor al unui E250 4matic fabricatie 08.2013...trecand de la grupul VAG(golf,apăsat,a4,a6)pot spune ca masina asta este deja din alta galaxie,chiar si fata de un E220 diferenta este una destul de mare (ramane de vazut cum sta si la capitolul fiabilitate). Momentan masina arată si merge impecabil la cei 128000 km pe care îi are iar ca dotări are cam tot ce se poate pe ea(o dotare mai rar întâlnită încălzire în bancheta spate).V-as ruga păreri,impresii,sfaturi îngrijire și întreținere având în vedere că este primul meu MERCEDES (doamne ajuta sa nu fie si ultimul)
    Attached Files

  • #2
    Salut , s-o stapanesti sanatos ! Pozele banuiesc ca sunt din anuntul revanzatorului din Galati , arata dragut masina sper km sa fie reali, daca ne poti spune si un pret de achizitie n ar fi rau . Bancheta spate incalzita exista de cativa zeci de ani la Mercedes , in zilele noastre o gasesti chiar si la Hyundai , altele ar fi acum optiuni mai rare .
    Honda.

    Comment


    • #3
      Mersi,masina am verificat-o atât istoricul cât și tehnic nu am avut ce să îi reproșez (am spus dotare mai rar întâlnită,puțini dau banii pe.asa ceva)

      Comment


      • #4
        Frumoasa mașina!!! Sa o stãpânești sãnãtos și fãrã probleme!!!

        Comment


        • #5
          Parca a fost postata la "sfaturi achizitie E class " , arata super.
          Sa o stapanesti sanatos .

          Comment


          • #6
            Da,am cerut niște păreri despre ea si multa lume m-a dat inapoi ca e poza ta prea profesionist si intr-adevar omul ă plătit pe unii de la o revistă de publicitate sa o pozeze....dar nu mai contează,învățătura de minte....iti place o masina du-te sa o vezi,mergi cu ea,verific-o cap coada tehnic si istoric ,vezi cu ce om stai de vorbă si apoi iti dai seama de realitate,pozele pot crea idei gresite

            Comment


            • #7
              Eu nu vad nimic special la pozele alea. Sunt doar niste poze facute cum trebuie, de unul care stie sa le faca.
              Pur si simplu de cauti pe net un "how to", iei un aparat cat de cat ok, chiar un samsung s7 e suficient si alegi o zi inorata ca sa faci poze, aia iese.
              DAR, in comparatie cu toti care habar nu au sa faca o poza, aceste poze sunt mega exceptionale.

              Fotografia nu e arta pura. Tinand cont de niste reguli in general acceptate sa obtii rezultate decente care sa impresioneze majoritatea lumii.
              De la nivelul asta in sus se condidera arta, dar nu e nevoie in vanzarea unei masini, si nici ca sa impresionezi tinand cont de multimea de poze facute de toata lumea care are un telefon.

              E si asta de luat in calcul. Nu e cazul sa discriminam fotografii amatori care isi pozeaza masina cu simt de raspundere.
              Last edited by Sharky; 11-15-2017, 18:02 PM.

              Comment


              • #8
                Mașina e foarte faina. Sa ai parte de ea fără evenimente neplăcute.

                Legat de bancheta spate într-adevăr rar o găsești ca opțiune pe mașini. Și adevaru-i ca la interiorul de piele e super practica. Desigur mai ales dacă și sta cineva pe ea în mod curent. Eu dimineața când plec la școală cu cei mici mizez pe scaunele de mașină ca altfel le-ar îngheța posteriorul.
                Legat de poze...ce sa zic. Dacă le face omul bine nu e ok. Dacă le face aiurea iar nu e ok. Ce sa mai faci sau sa scri într-un anunț de vânzare...
                E220 cdi W210, 2001

                E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124


                Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                Comment


                • #9
                  Ținând cont că am 2 copii asa am zis si eu ca bancheta încălzită este foarte utila.....iar la final ai mare dreptate cum o dai cu anunțurile si pozele tot nu este bine (de aceea marfa trebuie lipsită si cercetată cu atentie).....paranoia este in floare....

                  Comment


                  • #10
                    Pentru primul mercedes e un inceput foarte bun !
                    Sa o porti cu placere fara evenimente nedorite!
                    Stefan

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by dog View Post
                      pentru primul mercedes e un inceput foarte bun !
                      sa o porti cu placere fara evenimente nedorite!
                      mulȚam fain

                      Comment


                      • #12
                        Arata foarte bine masina!

                        Posteaza si tu mai multe poze , facute de tine , imi plac jantele..

                        Un pret de achizitie ? A sarit de 20?
                        Să știi să lupți când vrei să ai.
                        Să nu regreți când pierzi sau dai

                        Comment


                        • #13
                          Mâine o să îi fac câteva poze,jantele sunt pe 19, proprietarul mi-a mai dat în set de iarnă pe 17 care le am acum...as vre sa le vand pe cele de 19,sunt prea mari si prea sportive pentru mine....una peste alta masina își merită banii(a sărit de 20 €)merge ca un vis dar la nevoie poate fi si puțintel sportiva(saptamana trecuta mi-am batut joc de 2 bmw seria5 pe autostrada)

                          Comment


                          • #14
                            Nu vreau sa jignesc dar hotarati-va care de cine isi bate joc,deoarece mai era un coleg cu e250 coupe parca si spunea de abia reuseste sa intreaca un 184 cp de la bmw.Oricum masina e ,,top'' cred ca la anu ma trec si eu eu la w212 facelift.

                            Comment


                            • #15
                              Un e250 4 matic în mințile lui,fără probleme,se joaca cu un 520 si se bate cot la cot cu cu 525....secretul este șoferul (bmw nu este chiar ce cred unii,nu aruncati cu pietre pentru o parere personala)

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF