Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Merge sacadat dupa ce apa ajunge in jur de 80 grade!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Merge sacadat dupa ce apa ajunge in jur de 80 grade!

    Masina este un w211, E 220 CDI, 150cp din 2004 si dupa cum scrie si in titlu, dupa ce apa se incalzeste si ajunge in jur de 70-80 grade, incepe sa mearga neregulat, intrerupt.
    Precizez ca am inlocuit regulator presiune rampa, senzor presiune rampa, regulator presiune pompa inalte, senzor temperatura pompa inalte, chiar pompa de inalte, senzor temperatura apa motor, verificat injectoare, schimbat filtru motorina nou. Toate aceste piese au fost luate de pe masina unui prieten care merge perfect. Puse una langa cealalta si inlocuite prin eliminare. Rezervorul verificat si motorina curata. Pe tester Star da totul ok.
    Daca scot si bag la loc mufa de la senzorul presiune rampa, motorul isi revine dar ajunge presiunea pe la 400 de bari, se aprinde becul motor in bord si se plafoneaza. Sterg eroarea, iar incepe sa mearga neregulat...
    Are cineva idee de la ce ar putea fi? Cat e rece motorul, merge perfect.
    Multumesc!

  • #2
    A mai ramas doar calculatorul de motor. Ar putea fi asta cauza? Tot ce tine de partea mecanica a fost eliminat. Se poate strica calculatorul?

    Comment


    • #3
      Numai daca a ajuns apa la el. As vrea sa te pot ajuta mai mult dar legat de calculatoare inecate asta poate fi cauza.
      E220 cdi W210, 2001

      E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124


      Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

      Comment


      • #4
        Am comandat un calculator aceeasi serie si cod la Suceava si ajunge maine. Am verificat cutia si zona unde sunt plasate calculatoarele, releele si sigurantele dar totul curat si uscat.
        Mai trebuie imperecheat cu imobilizatorul si blocatorul de pe masina? Baiatul de la Suceava mi-a zis ca nu deoarece au aceeasi serie si cod, din cate stie el. Merci!

        Comment


        • #5
          Daca prin calculator te referi la Ecu da, trebuie imperecheat si daca ai cumparat de la cine cred eu o sa ai de tras cu returnarea banilor . Are user pe pieseauto.ro AndreiAlexandru ceva de genu .
          Honda.

          Comment


          • #6
            Kay dc ar trebui sa ii returneze bani?...in momentul in care comanzi o piesa,mai ales ce tine de electronica masini e normal sa pui in calcul faptul ca trebuie codata/imperechiata.
            cristi_fulger ai incercat sa verifici injectoarele si in mers?ce corecti au?

            Comment


            • #7

              Asta este anuntul. L-am intrebat daca cumva nu se potriveste se poate returna si mi-a zis ca da, am timp doua saptamani. Banuiam ca trebuie imperecheat dar el mi-a zis ca nu ar trebui. Si in caz ca da, nu il modifica nimeni fizic. I se baga datele masinii mele. In caz ca nu se pupa cu restul, i se trec inapoi datele lui initiale. Asta nu cred ca imi anuleaza legal dreptul de a mi se restitui banii.

              Comment


              • #8
                Ecu motor la w211 nui musai sa fie imperecheat poate merge si asa de o proba dar are unele neconcordante interne.La colegul Andrei cu 320cdi caruia i-am facut diagnoza l-a pus direct fara codare si merge.Cu siguranta si donatoarea avea optiuni cam identice dar tine de noroc.Ca sa fie totul ok 100% Starul e nelipsit din peisaj!
                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Mallus View Post
                  Kay dc ar trebui sa ii returneze bani?...in momentul in care comanzi o piesa,mai ales ce tine de electronica masini e normal sa pui in calcul faptul ca trebuie codata/imperechiata.
                  cristi_fulger ai incercat sa verifici injectoarele si in mers?ce corecti au?
                  Pentru ca e un arzoi mincinos si daca piesa nu e buna sau nu se potriveste nu vezi nici un ban inapoi de la el asa cum ar fi normal , dar din linkul pus nu e vorba de el .

                  Despre codare /imperecheare cu contact ,cheie si blocator eu asa stiu , cel putin la un E270 cdi cu Ecu Delphi nu a mers altfel .
                  Honda.

                  Comment


                  • #10
                    Ba cred ca e vorba tot de tipul ala ca are anuntul si pe Automuha.ro iar ca si contact apare si un tip Andrei cu doua numere de telefon... Acum nu stiu ce sa fac, curierul ajunge astazi pe la 14. Sa nu ridic coletul? Ce pot sa fac?
                    Cat despre injectoare, au fost testate doar pe loc.

                    Comment


                    • #11
                      Salut!
                      Daca nu ridici coletul nu vei avea cu ce face proba.Tu ce ai stabilit cu omul?
                      Il primeste sau nu inapoi,in caz ca nu-i de la calculator problema?

                      Comment


                      • #12
                        Am discutat cu el inainte sa lansez comanda si a spus ca daca nu e de la el, am timp doua saptamani sa returnez piesa. Dar nu am nicio garantie scrisa. Doar ce am discutat la telefon. Acum ma ingrijoreza dupa ce mi-a scris colegul Kay...

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by cristi_fulger View Post
                          Ba cred ca e vorba tot de tipul ala ca are anuntul si pe Automuha.ro iar ca si contact apare si un tip Andrei cu doua numere de telefon... Acum nu stiu ce sa fac, curierul ajunge astazi pe la 14. Sa nu ridic coletul? Ce pot sa fac?
                          Cat despre injectoare, au fost testate doar pe loc.
                          Nu este aceasi persoana , cel de la care ai comandat are review uri bune pe peiseauto.ro , site pe care ti l si recomand pt ca poti vedea calificative .

                          250 magazine piese auto, 330 parcuri dezmembrari auto si mii de vanzatori particulari. Gasesti rapid orice piesa auto online, la pretul ales de tine! Economisesti timp si bani. Livrare in toata Romania.


                          Eu am scris la nervi aseara si m am grabit sa cred ca este vorba de teparul ala . Poti sa ridici coletul linistit , majoritatea cu dezmembrari sunt seriosi ,nu ar fi ok din partea ta sa plimbi coletul degeaba pe drum .
                          Honda.

                          Comment


                          • #14
                            Am discutat din nou cu tipul si mi-a garantat ca sunt firma serioasa si nu face asa ceva. Doar sa nu desfac calculatorul. Se poate si rescrie iar daca nu merge si ii pun la loc datele lui, il primeste fara probleme.

                            Comment


                            • #15
                              Am primit in seara asta calculatorul si l-am pus da nu porneste. Se aprinde tot dar nu invarte. Trebuie sa ma duc cu el sa il imperecheze. Cunoasteti pe cineva in zona Galati/ Braila care e bun la asa ceva? Merci!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF