Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

"Mercedes Grand Prix" - noua echipa proprie de Formula 1

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Mercedes Grand Prix" - noua echipa proprie de Formula 1

    Stirea:
    Read the latest car news, updated daily to bring you new models, automotive news, spy shots, future cars, rumors and more.


    In sfarsit Mercedes a facut ceea ce trebuia sa faca demult...revine cu echipa 100% proprie in Marele Circ.
    Zvonurile s-au concretizat , astfel echipa campioana mondiala BrawnGP a fost cumparata de Mercedes-Benz , noua echipa se va numi Mercedes Grand Prix.
    Piloti vor fi se pare germanii Nico Rosberg si Nick Heidfeld.
    Exceptionalul Ross Brawn va ramane actionar si seful echipei.

    Alte detalii :
    Mercedes va ramane motorist al echipei McLaren pana in 2011, iar actiunile Mclaren detinute de Mercedes (40%) vor fi cumparate inapoi de McLaren pana la sfarsitul acestei perioade.

    Mobil 1 se pare ca va trece alaturi de Mercedes ca si sponsor principal la noua Mercedes Grand Prix.
    Last edited by VLADD; 11-16-2009, 22:07 PM.

  • #2
    Mercedes-Benz a preluat pachetul majoritar de actiuni al team-ului de Formual 1, Brawn GP, castigatoarea titlul mondial atat la piloti, cat si la constructori in acest sezon, informeaza cotidianul Bild.

    "Acum este oficial: Mercedes a preluat astazi pachetul majoritar al campionilor mondiali Brawn GP. Dupa ce echipa condusa de Ross Brawn a folosit motoare Mercedes in acest sezon cand a gastigat titlul mondial, de acum constructorul din Stuttgart a preluat mare parte a formatiei britanice, ce va deveni din sezonul viitor adevarata sageata argintie. Ross Brawn va raman conducatorul echipei. Pilotul numarul unu va fi germanul Nico Rosberg. In vreme ce al doilea loc pentru postul de pilot ramane inca deschis. Campionul mondial Jason Button ar putea trece la McLaren, ca multumire pentru consimtamantului team-ul McLaren la formare noii echipe?", noteaza cotidianul german.

    Potrivit presei britanice, Mercedes ar fi achizitionat 75 la suta din Brawn GP.

    Compania Mercedes-Benz este implicata si la echipa McLaren, unde grupul Daimler detine 40 la suta din actiuni. Mercedes furnizeaza motoare "sagetilor argintii", asa cum sunt supranumite monoposturile McLaren.

    Constructorul de automobile Mercedes-Benz a anuntat ca incepand cu sezonul 2010 echipa se va numi Mercedes Grand Prix.

    "Mercedes va avea in 2010 propria echipa Mercedes GP", a precizat Zetsche.

    Actualul sau partener in F1, McLaren, va cumpara, de aici in urmatorii doi ani, cele 40 de procente pe care constructorul Mercedes le are in prezent la echipa britanica, a explicat Dieter Zetsche in timpul unui conferinte telefonice.

    Potrivit presei din Zona Golfului, Mercedes va detine in viitor 45,1 la suta din team-ul Brawn, in timp ce Aabar, un grup de investitii din Abu Dhabi a preluat alte 30 la suta din actiunile echipei britanice.

    "Compania Aabar este incantata sa-si uneasca fortele cu Daimler si cu marca sa de top, Mercedes-Benz, in scopul de a crea o noua echipa de Formula 1, care va continua traditia de succes a faimoaselor «sageti argintii»", a declarat Khadem al Qubaisi, presedintele Aabar, companie ce detine si 9,1 la suta din Daimler.

    Jenson Button (Brawn GP) a acumulat 95 de puncte in cele 17 etape al campionatului F1, performanta cu care a reusit sa cucereasca titlul mondial. El a fost urmat in clasament de Sebastian Vettel (Red Bull), la 11 puncte distanta, si de Rubens Barrichello (Brawn GP), la 18 puncte.

    La echipe, Brawn GP a castigat dupa ce a "strans" 172 de puncte, cu 18,5 mai multe decat Red Bull si cu 101 mai multe decat McLaren-Mercedes



    Sursa:sport.ro

    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • #3
      "Mercedes Grand Prix" - noua echipa proprie de Formula 1

      Comment


      • #4
        Exceptional cum arata, nervoasa rau nu gluma.

        Comment


        • #5
          Mercedes GP

          Primul pilot confirmat oficial : germanul Nico Rosberg.
          Are 24 ani si este primul pilot german al Mercedes de la Karl Kling si Hans Herrmann in 1955.

          Comment


          • #6
            O stire bomba, sa speram ca totul va merge bine si se va adeveri : Daca va primi acceptul medicilor, Michael Schumacher va reveni in F1 la Mercedes GP incepand din sezonul urmator.

            ,,Noua echipa de Formula 1 Mercedes (ex-Brawn) si Michael Schumacher au ajuns la un acord pentru ca germanul sa concureze in Campionatul Mondial din 2010, acord ce trebuie sa fie validat de o vizita medicala, informeaza editia de luni a saptaminalului german Focus, citata de Mediafax.

            Potrivit Focus, care nu mentioneaza originea surselor sale, Schumacher isi va relua cariera de pilot in 2010, dupa ce s-a retras in 2006, avind in palmares sapte titluri de campion mondial si 91 de victorii in Grand Prix-uri.

            Publicatia germana mentioneaza insa ca fostul pilot german, care va implini 41 de ani pe 3 ianuarie, trebuie sa primeasca acceptul medicilor pentru a-si relua activitatea de pilot.

            O revenire in competitii a lui Schumacher ar fi trebuie sa aiba loc in aceasta vara, cind germanul ajunsese la un acord cu Ferrari pentru a-i lua locul lui Felipe Massa in cursele ramise pina la finalul anului, dupa ce pilotul brazilian a fost ranit grav intr-un accident produs la MP al Ungariei.

            In final, Schumacher a revenit asupra acestei decizii, dupa ce medicii i-au recomandat sa nu-si reia activitatea, din cauza problemelor la git.

            Zvonurile privind revenirea in competitii a lui Schumacher s-au inmultimit in ultima perioada, chiar daca anturajul fostului pilot si oficialii de la Mercedes au negat acest lucru.

            Contactat de AFP, purtatorul de cuvint al lui Michael Schumacher a refuzat sa faca vreun comentariu.

            Echipa Mercedes este condusa de Ross Brawn, un apropiat al lui Schumacher, cei doi cistigind cinci titluri mondiale.

            Constructorul german de automobile a achizitionat in aceasta toamna echipa Brawn GP, care a cistigat titlul mondial in acest an. Primul pilot al echipei este germanul Nick Heidfeld, insa nu a fost dezvaluit inca numele celui de-al doilea pilot."

            www.fanatik.ro
            Last edited by 3mil; 12-17-2009, 12:06 PM.

            Comment


            • #7
              Originally posted by 3mil View Post
              O stire bomba, sa speram ca totul va merge bine si se va adeveri : Daca va primi acceptul medicilor, Michael Schumacher va reveni in F1 la Mercedes GP incepand din sezonul urmator.
              Am ascultat asta la stirile Eurosport.
              Era si un interviu cu Nico Rosberg.

              Ar fi chiar o lovitura revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 . Poate nu va mai fi ca intinerete , dar cel putin va ajuta foarte mult la pregatirea masinilor (ceea ce inseamna mult , daca tinem cont ca majoritatea pilotilor tineri nu prea sunt pe aceeasi lungime de unda cu mecanicii).

              Acum asteptam , vedem .... un raspuns oficial ne va lamuri.
              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

              Comment


              • #8
                Stiri auto impartite pe categorii:Automarket Info, Aventour la feminin, Aventour la feminin 2022, Aventour la feminin 2023, Oameni si masini, Modele noi, Concepte, Industrie, Economic, ElectricRomania 2020, Intern, Romanian Roads Luxury, Siguranta, Tehnologie, Masini electrice si hibride, ElectricRomania, Masini autonome, Mediu, Reportaj, Video, Interviu, Feature, Michelin Experiences, Tuning, O lume nebuna, Premii auto, Accidente exotice, General, RomanianRoads, Sfaturi si idei auto, Fotospion, Analiza Automarket, Articole Pneuri, Motorsport, WRC, CNR, ERC, Formula 1, STIATI CA..., F1 TOP, F1 Short, Gadget Test, Advertorial, Un german in Transilvania, Cu noul Duster in creierii muntilor, Electric challenge cu noul Nissan Leaf, PARIS 2018, PARIS 2016, FRANKFURT 2017, GENEVA 2016, GENEVA 2018, Detroit 2016 Live, FRANKFURT 2013, GENEVA 2017, PARIS 2014, GENEVA 2013, FRANKFURT 2011, GENEVA 2011, GENEVA 2012, LOS ANGELES 2011, PARIS 2010, PARIS 2012, GENEVA 2015, Opel Adam, Autoipoteze, Auto Tech, SALONUL AUTO FRANKFURT 2015, Duster connected by Orange, GENEVA 2014, GENEVA 2010, Pick-up Maraton Moldova 2017, Dacia 50 de ani, RETRO, GENEVA 2019, Tehnofuture, Audi TechTalk


                OFICIAL: Schumacher revine in Formula 1 in 2010 la Mercedes GP!

                Mercedes GP a confirmat oficial ca Michael Schumacher va reveni in Formula 1 dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu echipa germana incepand din sezonul 2010.

                Dupa cateva luni de speculatii intense in presa internationala, Michael Schumacher a confirmat ca isi va face o revenire de senzatie in Formula 1 la patru ani dupa retragerea de la finalul sezonului 2006.

                Septuplul campion mondial a fost confirmat miercuri ca pilot la noua echipa Mercedes GP, care a preluat recent pachetul majoritar de actiuni de la Brawn GP. Schumacher il va avea drept coechipier in sezonul 2010 pe conationalul sau Nico Rosberg, Mercedes GP devenind cu aceasta ocazie o echipa 100% germana.

                Marea surpriza este insa reprezentata de faptul ca Schumacher a semnat un contract pe trei sezoane cu Mercedes GP, dupa ce initial s-a vehiculat ca este vorba despre o intelegere pentru un singur an.

                Pilotul german a dezvaluit ca a fost contactat pentru prima oara in luna noiembrie de fostul sau sef Ross Brawn si a acceptat instantaneu sa revina in Formula 1, considerand ca in ultimii trei ani si-a recapatat energia de a reveni in competitie.

                "Cred ca motivatia este foarte mare. M-am simtit grozav cand am primit un telefon de la Ross Brawn la finalul lunii noiembrie in privinta unei reveniri in care este implicat si Mercedes. Niciodata nu am parasit circuitul. Am fost obosit de Formula 1 la finalul lui 2006, dar in trei ani de absenta mi-am recapatat toata energia pe care o simt acum. M-am jucat cu motociclete si ma simt pregatit pentru o treaba destul de serioasa", a declarat germanul in cadrul unei conferinte de presa.

                Principalul punct de atractie ramane starea de sanatate a germanului, insa noul pilot al echipei Mercedes a dat asigurari ca nu mai are niciun fel de probleme la gat si ca este apt 100% sa concureze in Formula 1.

                "Inteleg ca acesta este un subiect foarte disputat. Inainte sa-mi dau acordul final (n.r - in privinta revenirii) m-am asigurat ca pot spune in proportie de 100% ca gatul nu mai reprezinta o problema. Din pacate, a fost prea aproape de accident (n.r - accidentul de motocicleta din luna februarie) cand am incercat sa revin la Ferrari in vara, dar a trecut suficient de mult timp pentru ca gatul sa se vindece complet.Pot face tot ce faceam inainte fara nicio problema", a mai precizat el.

                Schumacher a mai avut o tentativa de a reveni in Formula 1 in luna august a acestui an, insa in cele din urma nu l-a putut inlocui pe Felipe Massa la Ferrari din cauza unor dureri de gat provocate de un accident de motocicleta suferit in luna februarie. De altfel, revenirea lui Schumacher in Formula 1 se datoreaza in mare masura insistentelor celor de la Ferrari ca germanul sa il inlocuiasca pe bunul sau prieten Massa in ultima parte a sezonului 2009.

                Septuplul campion mondial va face din nou echipa cu reputatul inginer Ross Brawn, alaturi de care a cucerit 5 titluri de campion mondial cu Ferrari impreuna cu Jean Todt, actualul presedinte al FIA. Schumacher s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului 2006, dupa ce a cucerit 7 titluri de campion mondial cu Benetton si Ferrari la capatul a 250 de curse si 91 de victorii, devenind cel mai prolific pilot de Formula 1 din istorie.

                Schumacher va implini 41 de ani pe 3 ianuarie 2010.
                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                Comment


                • #9
                  Ceea ce speram sa nu fie adevarat s`a intamplat! Schumacher vine la Mercedes...

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by cipa View Post
                    Ceea ce speram sa nu fie adevarat s`a intamplat! Schumacher vine la Mercedes...
                    Ahaaa ferarristule !
                    Pentru mine e maximul ce-mi puteam dori vizavi de F1 : echipa proprie MB si Schumacher la volan.....superb....

                    Comment


                    • #11
                      Schumacher a intrat in lumea curselor cu bani de la Mercedes si a facut o promisiune ca-si va intoarce favorul odata. A mai zis ca el isi respecta promisiunile. Sper ca asa va fi, desi cei de la Ferrari il tin exclusiv la ei de-o vreme.
                      BENZ G, altceva ce ?

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by VLADD View Post
                        Ahaaa ferarristule !
                        Pentru mine e maximul ce-mi puteam dori vizavi de F1 : echipa proprie MB si Schumacher la volan.....superb....
                        Ba dimpotriva... nu suport ferrari si nici pe Schumacher... Eu sunt si voi ramane fan Hakkinen

                        Comment


                        • #13
                          Nu imi place un singur lucru in toata "povestea" asta.Mi-ar fi placut ca MB sa cumpere toate actiunile,nu doar 40%.
                          Se va scrie o istorie impresionanta de anul acesta.
                          Probabil peste cateva zeci de ani vor scoate un SLR in editie limitata ce se va numi SLR Michael Schumacher .
                          Traiasca Regele!

                          Comment


                          • #14
                            Cateva poze cu noua echipa de Formula 1, Mercedes Grand Prix.

                            Comment


                            • #15
                              ..........

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF