Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz C Klasse > Discutii despre model - C Klasse

Inchidere centralizata W202

Discutii despre model - C Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2017, 21:44 PM   #21
Radu_G
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Arad
Motorizare : 2.0/1.6
Age: 30
Posts: 23
:
[Junior Member]
Default

Ceau Dan
Si eu am avut probleme cu cheia de w202, si de vina a fost microcontactul (cel incercuit din poza pusa de tine). ramanea blocat pe apasat. Pe camera foto se vedea ledul luminand in continu, si golea bateriile incontinu
M-i l-a schimbat un baiat ce repara telefoane, la un magazin GSM langa gara Arad
"piesa de schimb" am luat-o dintr-o fata de cd-player vechi

Contactu daca il schimbi poti sa pui lamela "noua" pe telecomanda ta, si va merge si la usa si portbagaj daca iti da si pentru ele iale
Apropo...la AutoSchunn o cheie noua e 800 de lei si 100 programatu ei

Spor la reparat
Radu_G is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2017, 17:04 PM   #22
dan500se
V.I.P
 
dan500se's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Arad
Motorizare : Benzina + GPL
Posts: 4,714
:
[V.I.P]
Default

La Schunn o cheie tip briceag cu tot cu telecomanda pentru masina mea a fost ultima data 250 de Euro. Am fost odata sa ma interesez. Vine direct de la fabrica gata codat pentru masina in cauza (lamela cheie+cip imobilizator+telecomanda inchidere centralizata). Nu neg sa fie cum zici tu acum, e cam tot pe acolo la pret, dar asa mi-au zis ei, a fost parca in 2013 cand am intrebat eu.

Bineinteles ca odata cu noul contact am sa iau lamela de la cheie si il pun in carcasa mea astfel sa pastrez cipul de imobilizator functional. Nu imi iau alti butuci de usa sofer+portbagaj. Am o cheie valet (tip card) cu care mai deschid ocazional usile daca cumva imi incui cheia in contact (m-a salvat de multe ori de situatii neplacute).

Am sa ma duc si eu sa vizitez service-ul ala GSM. Eu am o alta telecomada perfect functionala de la o alta cheie tip briceag pe care o luasem doar pentru carcasa (si in ideea ca poate o resincronizez cu sistemul masinii, dar nu s-a sincronizat-nu e posibil). Am sa iau butonul si il mut pe telecomanda mea (parca am si scris anterior ca as face aceasta operatie). Poate am sanse sa fie OK. In fond, nu pierd nimic! Tot mai buna e inchiderea OEM decat una AM.

Prima data sa rezolv cu contactul, demontat cel blocat (posibil sa iasa impreuna cu coloana de directie, daca nu, dat bordul jos), va fi nevoie de o mica "operatie" cu flexul, apoi montat noul contact!
dan500se is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 21:49 PM   #23
dan500se
V.I.P
 
dan500se's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Arad
Motorizare : Benzina + GPL
Posts: 4,714
:
[V.I.P]
Default

Quote:
Originally Posted by Radu_G View Post
...un magazin GSM langa gara Arad...
Quote:
Originally Posted by dan500se View Post
...Am sa ma duc si eu sa vizitez service-ul ala GSM. ..
Poti sa imi spui exact care e acel service? La care ai fost tu... Ca la Gara parca sunt 2 sau 3...
dan500se is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2017, 15:51 PM   #24
Radu_G
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Arad
Motorizare : 2.0/1.6
Age: 30
Posts: 23
:
[Junior Member]
Default

Ceau. Este in parcarea cu Pizza 5 Colturi, la cateva magazine langa. 11AS GSM am vazut ca le zice
Radu_G is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2017, 16:01 PM   #25
dan500se
V.I.P
 
dan500se's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Arad
Motorizare : Benzina + GPL
Posts: 4,714
:
[V.I.P]
Default

Quote:
Originally Posted by Radu_G View Post
Ceau. Este in parcarea cu Pizza 5 Colturi, la cateva magazine langa. 11AS GSM am vazut ca le zice

Multumesc frumos! Deja pregatisem cele doua placi pentru a le avea la mine sa le duc la "transplant" de butoane!
dan500se is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2017, 18:09 PM   #26
dan500se
V.I.P
 
dan500se's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Arad
Motorizare : Benzina + GPL
Posts: 4,714
:
[V.I.P]
Default

Am fost sa fac "transplantul". Operatia a reusit dar pacientul tot mort este... Mare mi-a fost uimirea cand am vazut ca telecomanda "donatoare" functioneaza fara probleme (mi-a pus butonul "defect" de pe telecomanda mea inapoi pe aia). Initial crezusem ca nici nu le-a schimbat! Noroc ca butoanele nu erau perfect identice (una avea scris pe ea FRANCE) si am identificat care e... Deci NU BUTOANELE sunt problema... din pacate.
dan500se is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
centralizata, inchidere, w202


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 18:09 PM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints